Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravím, můžete mi napsat tipy na zhubnutí tuků na stehnech a břichu? Váhu mám dobrou, stačí mi celý den běhat kolem malé
Chodím na pilates, který mi pomáhá na záda, a je to takový relax. Po dlouhé době jsem byla na power platu a klasika, zas mi naskočila stehna :-/ Ještě jsem nenašla cvičení, které by mi fakt zeštíhlilo nohy a zbavilo mě toho léta se držícího faldíku na břiše. Po poweru jsem kdysi přibrala, což by mi nevadilo, je to nárůstem svalové hmoty. Ale jak to udělat, abych neměla svaly na stehnech a břiše a na tom špeky, takže vypadám tlustší. Samozřejmě chci sportovat, protože to dělám pro své zdraví a pro relax a nabití se, ale tohle mi vadí. Nemáte někdo zkušenost s půl hodinou na pásu a pak půlhodinou na poweru? Nebo jiné. Jo a cvičení typu zumba a aerobic mě neberou. Díky za zkušenosti.
Tuky halt jdou dolu vetsinou cardiem- zkus HIIT trenink- pulhodinka- kombinace cardio, posilovani, ja mam nejlepsi zkusenost s Jillian Michaels- tuky sly dolu a telo se zacalo tvarovat..ted cvicim Shauna T a tam mi prijde, ze spis jen tvaruji, tezkorict, kdybych s nim zacala, treba by ty kejty sly dolu taky, takto mam pocit, ze neni tak ucinny
@valas ahoj, mam taky větší stehna, ale takové je mám asi od 13let a řekla bych že toto máme prostě v rodině. Tedy neporadím, taky s tim bojuju-budu sledovat s tebou co s tím ![]()
Ale teď jsem hodně začala posilovat na vnitřní stranu stehen, tak uvidím jestli to zabere nebo taky nic ![]()
@kikina2004 30 days jsem taky chtěla zkusit, bohužel bydlím v paneláku a tady když skočím, tak se otřepe celý barák, což by mi nevadilo, ale mám potížisty sousedy pod námi. Pokaždé, co se malá proběhne po bytě, tak už klepou na topení
A přitom jsou na to cvičení dobré recenze a je to zadáčo
Takže na stehna taky ok, jo? To je fajn a myslíš, že potom není vysoké riziko recidivy až to přestanu cvičit? Že bych se vykašlala na důchodce pod námi ![]()
@valas Na to prave je dobry aerobni cviceni nebo behani, aspon 4× tydne po 30min.
Mně pomohlo běhání
Zkoušela jsem všechno možné - Jillian Michaels mi pomohla na břicho, na stehna moc ne.
Je to jak píšou holky. Tuků se zbavíš aerobním cvičením. Může být i rychlá chůze. Zkuste s malou rychloprocházky a po návratu chvíli posilovat, dokud je tělo ještě rozehřáté. Kdybys změnila názor na cvičení doma, tak Jill také vřele doporučuju ![]()
Začni běhat. Ze začátku hodně pomalu. Čím pomaleji, tím lépe. Budeš tak aspon pálit tuky. Mělo by to mít efekt i na břicho. ![]()