Jak nasadit

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
29.11.10 08:42
lusa píše:
Díky,jdu to hledat.Na první jsem měla golfky,ale na druhé jsem si koupila karku a bylo to mnohem lepší,lépe se jezdilo.Máme město plné kostek,městskou nejezdíme,metro nemáme,tak to bylo v pohodě.Ale prozkoumám to,mám termín 6.6 a myslím,že by se využilo to s tou autosedačkou.Přece jenom se více cestuje.Zatím díky :-)

karka je prosím co :oops: :mrgreen: díky za vysbětlení. Do června času dost na vybírání a zdravíme červňátko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
29.11.10 09:09

Myslím takový sporťák,prostě madlo v celku a čtyři kola.Pořád koukám na ty Quinny,mám nutkání si něco koupit,to malé vše podědí po bráškách,tedy jestli to nebude holčička,ale tomu nikdo nevěří,ani nevím proč.Za Mutsy jsem dala 1000,tak jsem ušetřila a něco bych mu ještě koupila,a myslím že v červnu bych to využila,hlavně na cesty autem.Tak pátrám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
30.11.10 14:15

Tak jsem dneska koupilka Quinny zapp.Ráno jsem ho našla na netu,zavolala kamarádce,paní jí ho odvezla do práce a mám ho.To vše se odehrálo 100 km od našeho domova,ale klaplo to super rychle.Už se na něj těším.Jen nevím co bude říkat manžel,ale doufám že časem až ho začnem používat ho ocení.Nevíte někdo jestli se tam dá nasadit i hluboké lůžko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
30.11.10 17:19

na zapp se určitě hluboké lůžko nasadit nedá.. :( zkoušela jsem přímo Quinny dreami aje moc široké..

ale neboj, já taky myslela, že je to jen pod sedačku, a nakonec u nás jezdil 2.5 roku a pak ještě putoval dál (a to já ho měla z MMB). :palec: (a jezdil by dál, kdybych nebyla maniaj a nekoupial v akci cybex ruby, kter jsou o 3kg lehčí a v těhotenství se mi s 15kg trdlem (vojtou) hodily více..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí