Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Iwi píše:
nase prdola by rovnou chtela pit ze sklenicky, proste lahvicku s dudlik nechce, tak jestli zkusim nejaky hrnecek..
Mrkni na tohle http://www.elinka.eu/detail.php?…
Iwi píše:
nase prdola by rovnou chtela pit ze sklenicky, proste lahvicku s dudlik nechce, tak jestli zkusim nejaky hrnecek..
Tak to je ideální
Aspoň tě mine odnaučování od lahvičky. Dobré jsou hrníčky s pítkem, náš starší taky nechtěl pít a naučil se na něm (měl NUK). Zato malá je teda vytrvalá… ![]()
jojo, Lovi 360 malé pomohl se rozpít. Ale jen malé upozornění na rozdíl mezi slovy netekoucí a nekapající… Neteče, ale rozhodně nekapající není. ![]()
Kaac píše:
jojo, Lovi 360 malé pomohl se rozpít. Ale jen malé upozornění na rozdíl mezi slovy netekoucí a nekapající… Neteče, ale rozhodně nekapající není.
A pije z toho krásně?Naše malá pije dost,ale má toho vždycky víc na sobě než v sobě si myslim ![]()
Když jí ho držím, tak pije krásně. Teď už preferuje brčko, ale k Lovi se stále vracíme, jen tam hodně přisává i vzduch. Ale hned věděla, jak z něj pít. Ale jak říkám, pod tou membránou to dost teče a není radno nechávat hrneček dítěti samotnému, jinak budou louže.
Příspěvek upraven 11.07.11 v 11:15
Naše právě taky pije z brčka,ale je věčně pocintaná,proto mě láká tenhle hrneček ![]()
Tak to asi není to úplně nej řešení, brčko teče mnohem mnohem méně. To jí můžu nechat na podlaze a nic, hrneček jak se položí, už kape a kape… ![]()
Mě jde spíš o to,že když pije tak jí to teče všude,víš jak to myslim?
Holky já ho malé zkusím objednat až přijdou penízky,jsem z toho už zoufalááá
Halooo hlásíme úspěch!!!Karolínka začala pít-neperlivou,ochucenou Dobrou vodu a víte z čeho???Z toho komunistického hrnečku,co jsme měli kdysi
jedinej hrneček,kterej teče a naše malá pije zrovna z něj.ALe co je mi jedno že je všude mokro,jsem šťastná že pije.Dnes ho vypila už celou půlku a to je výkon
![]()
petrusepetrus píše:
Halooo hlásíme úspěch!!!Karolínka začala pít-neperlivou,ochucenou Dobrou vodu a víte z čeho???Z toho komunistického hrnečku,co jsme měli kdysijedinej hrneček,kterej teče a naše malá pije zrovna z něj.ALe co je mi jedno že je všude mokro,jsem šťastná že pije.Dnes ho vypila už celou půlku a to je výkon
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gratuluju Petruš
My teda tento hrníček už nevlastníme, ale myslím, že by to stejně bylo k ničemu… Naše malá nepije nic a dokonce už ani mléko ne, prostě jí tekutiny v pusince nějak vadí
Ale za pozitivum považuju to, že když vidí flašku, tak ji místo zuřivého mávání ručičkama dokonce žužlá, i když bez efektu… Ale snad se to jednou taky naučí
![]()
take mame hrnecek, zapomnela jsem napsat i nas uspech, za dva dny vypije 200ml coz je fakt uspech kdyz predtim do sebe nedostala ani n. mam radost. prste jsem nachvilku to muceni - pro malou - s pitim vynechala a pak to asi za tyden zkusila znovu a pije. dokonce vcera porad chtela a chtela ![]()
Iwi tak to gratulujeme
u nás to sice není tolik jako u Vás,ale přeci jen je to aspoň něco ![]()