Jak dítě naučím lézt?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1332
29.12.19 11:20

@Lorry1 Jak to u vás vypadá? Já tu psala jak malá péruje 2m, ale furt ne a ne lézt. Teď poslední dny se v posteli přitahuje do sedu, sedí tam a už i stojí. Tak mám nervy, to už asi nepoleze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
29.12.19 13:48

@Kristynka22 já myslím, že poleze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
29.12.19 20:37

@Kristynka22 u nas nic, zatim uz 2,5m peruje. Stavi se porad do strechy, dela v ni krucky dopredu, nebo i stoji na jedne noze, ale rukama nehne. Ale kdyz ho vezmu pod briskem a presunu mu vahu dopredu, posunu nozickou, tak on ty ruce dopredu da. Asi si to jeste musi sam uvedomit, nebo nevim. :think: Nam se zatim nastesti v postylce nepritahuje, spi ve spacim vaku a pres den v postylce neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
29.12.19 23:06

Syn stojí, ze stoje si sedá ale musí se držet. Plazi se a když se po něčem sape tak kousek i leze. Už vůbec neperuje. Moc dobře ví jak lézt a i docela rychle ale nedělá to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
14.1.20 21:52

Ahoj, jen hlásím ze už asi deset dni syn leze. Každým dnem je sikovnejsi, už převládá lezení před plazenim. Nakonec se plazil čtyři měsíce 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
15.1.20 09:00

@Pařížanka1 no vidíš ;) kolik mu je ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
15.1.20 09:04

Moje furt nic, mám radost, že si z polohy na lezení konečně sedla (a může do sporťáku), ale lezení prostě neproběhne, už se staví :nevim: Když u ní sedím, doplazí se ke mně, chytí se, jde na kolena a pak vstávačka :lol: A to jsem myslela, že děti potřebují lézt, aby zpevnily svaly na stání a chůzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
15.1.20 09:18

@Kristynka22 ale vždyť se děti normálně nejdříve staví a pak lezou, takže klid ;)
 https://www.poliklinikaprosek.cz/…do-1-roku-61

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.1.20 09:44

Tak ta moje potvora už od silvestra leze 8o :e nezastavitelna. Horší je ze jsem myslela že zimu odjezdem v korbičce a místo toho už 14 dni chlapovi říkám ať mi sundá sporťák :D a tam jsem taky zvedava jak mi to projde :? V korbě si kleka a na kolinkach se opírá o okraj :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
15.1.20 17:15

Holky, super! :) Nas se zatim plazi a obcas trosicku leze (par „krucku“), ale zatim nema stridavy vzor. Ale plazi se ani ne tyden, jinak stale uz od rijna peruje. Tak jsem zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.1.20 17:22

@Lorry1 Já mám Teda rychlo dito :D ale začátkem listopadu zacla perovnat ( 9.11.- 5 mesicu ) začátkem prosince se začla plazit jako pidálka okolo vánoc už celkem rychle. O Silvestru začla jak ten tvůj zkoušet krůčky :lol: a tet už leze rychlosti chůze :D takže bych tipla ze do měsíce mas doma zdatného lezce :P A ja se za měsíc zblaznim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
15.1.20 20:51

@Káťa19 dneska přesně deset měsíců. Já si o Vánocích řekla ze ho to proste naučím do nového roku a vyšlo to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
15.1.20 20:53

@Kristynka22 u nás bylo to samy. Tak jsem ho to učila tak, ze chtěl na mě vylézt a já vždy couvla tak musel udělat další tempo na kolinkach :D a pak to začal dělat sám od sebe každým dnem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
16.1.20 08:53
@ZoAn píše:
@Lorry1 Já mám Teda rychlo dito :D ale začátkem listopadu zacla perovnat ( 9.11.- 5 mesicu ) začátkem prosince se začla plazit jako pidálka okolo vánoc už celkem rychle. O Silvestru začla jak ten tvůj zkoušet krůčky :lol: a tet už leze rychlosti chůze :D takže bych tipla ze do měsíce mas doma zdatného lezce :P A ja se za měsíc zblaznim :zed:

Pockej, az zacne behat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
16.1.20 09:17

@Pařížanka1 no super, to není zas tak pozdě, našemu je 7,5 měsíce a zatím jen péruje a kutálí se. Předchozí dvě děti si stouply v osmi měsících a v 9. obcházely nábytek a lezly taky až potom, sedly si v 11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí