Jak naučit kojence spát přes den?

759
30.11.17 12:25

Jak naučit kojence spát přes den?

Zdravím všechny.
Poslední tři měsíce řeším spaní 10- měsíčního přes den. Spí přesně 30 minut, pak se (ze spánku!!) převalí na bříško, vzbudí se, zatváří se vyděšeně a začne řvát. A už neusne :roll:. Jediné, co pomáhá, je dát ho spát k nám do postele a sedět u něj. A jakmile se začne mrskat, tak ho okamžitě musím " hodit" zpátky na záda a spí dál.

Když u něj sedím, spí 2× denně celkem 2-3 hodiny, večer usne sám a v noci jakžtakž spí. Když ne, tak spí 3-4 denně po 30 minutách, je protivnej a usínání a noční spaní je katastrofa.

Jenže já u něj musím denně sedět :roll:. Nemám ani chvilku pro sebe. Cokoliv ( vaření, praní, úklid, jídlo,…) dělám s dítětem za zadkem místo abych se mu věnovala :,(.
Nemá někdo tip co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3348
30.11.17 12:36

Joo to znám. jen místo toho abych u něj seděla, tak jsem u něj spala. vzbudil s, já ho otočila, spal, já se taky otočil a spala. krásný to čas. na ty dopolední 3 hodiny spánku teď jen vzpomínám!

ale k dotazu - je to období, přešlo to. naučil se spát na bříšku nebo otočil zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
30.11.17 12:45

Proto syn spí v kočárku, je přivázaný, takže mu to brání v přetáčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
30.11.17 12:50

@Alyss1 To on se umí otočit zpátky. Ten půlhodinový šlofík mu ale stačí z největší únavy a už neusne. Mě už to leze krkem. Už jsem přečetla všechno možný i nemožný, vyšívání a háčkování už nemůžu ani cítit a diskuze na emiminu už znám nazpaměť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
30.11.17 12:53

@Hadumi Nevím, jak je to možné, ale tam se taky vzbudí přesně po 30 minutách. I když se nemůže přetočit. A je úplně jedno, jestli s ním jedu nebo stojí v předsíni :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
30.11.17 12:58

My davali do postalky z jedne strany kojici polstar a z druhe deku, aby se nemohl otocit :palec: A spal ve spacim pytli, tak mu to slo hur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
30.11.17 13:01

@Strecha Já jsem k tomu spacímu pytli dokonce našila tkaničky, které zavážu za šprycle. Stejně se otočí 8o. Nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myssicka
30.11.17 15:09

Na to mam velky perovy polstar, do ktereho zapadne a neotoci se. Mne se zas mala budi rucickama, taky pres den nespi, pokud u ni nesedim.

• Citovat
  • Upravit
26580
30.11.17 17:53

Presne tohle ma nase 11mesicni. Dopo to neresim, ma proste kratke zdrimnuti, odpo ji dam do kocarku. Po pulhodine se probudi, hned jak to zmercim, utikam ven a jeste ji v tom kocare ukolibam a pak uz spi v kuse dalsi treba i dve hodiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
29.9.21 09:51

Ahoj, potrebuji prosim radu od zkusenejsich. Mam skoro 2mesicni miminko a pres den to neni zadny spac. Usina na prsu, kojim na vyzadani, kolikrat misto cucani mi usina. Mam pocit, ze si prsa plete s usinackem :D Kdyz ho spiciho prekladam do postylky, spi max 10 minut, a pak se vrti a fnuka. Nekdy uz jsem tak nestastna z toho, ze nespi, ze ho nechavam se vyspat nekolik hodin na rukou, jen aby spal vubec (pochopitelne jsem v te dobe indisponovana). Satek a nositko bojkotuje. Nejhorsi je, ze nejsem schopna vypozorovat kdy on by chtel spat. Nemate prosim nejaky tip, cim zacit? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.9.21 09:59
@ganaze píše:
Ahoj, potrebuji prosim radu od zkusenejsich. Mam skoro 2mesicni miminko a pres den to neni zadny spac. Usina na prsu, kojim na vyzadani, kolikrat misto cucani mi usina. Mam pocit, ze si prsa plete s usinackem :D Kdyz ho spiciho prekladam do postylky, spi max 10 minut, a pak se vrti a fnuka. Nekdy uz jsem tak nestastna z toho, ze nespi, ze ho nechavam se vyspat nekolik hodin na rukou, jen aby spal vubec (pochopitelne jsem v te dobe indisponovana). Satek a nositko bojkotuje. Nejhorsi je, ze nejsem schopna vypozorovat kdy on by chtel spat. Nemate prosim nejaky tip, cim zacit? Dekuji

Kočárek nic? Nebo nosítko, šátek? Já pro klidný spánek kojenců musela pořád někde drandit s kočárkem, doma mi to přes den spalo tak 20 minut maximálně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
29.9.21 10:28
@unuděná píše:
Kočárek nic? Nebo nosítko, šátek? Já pro klidný spánek kojenců musela pořád někde drandit s kočárkem, doma mi to přes den spalo tak 20 minut maximálně :mavam:

Mame nositko Caboo organic (takove satkove) a Tula Free-to-grow. V obou nechce byt. Jednou-jedenkrat se mi stal zazrak - sedel v Caboo v klidu a usnul. Po prelozeni do postylky pokracoval ve spanku a spal dalsi hodinu. Ale pak ten samy den uz se v nem vztekal, od te doby porad nic. Nevim, v cem je problem :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.9.21 10:28

@ganaze A v kočárku nespí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie