Jak naučit mimi na flašku a UM?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6423
27.9.11 15:48
lubenka píše:
Daniella82 píše:
lubenka píše:
Já dávala mlíčko z pítka! První syn byl bezdudlíkové dítko, takže ze savičky neuměl a druhý syn je to samé v bleděmodrém! Ale tentokrát vím, co mě čeká!
Hodně zdaru, děvčata!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hug:
Beátka taky dudlíky odmítá.. a to pítko vypadá jak?můžeš hodit prosím odkaz? :-)
Koupila jsem obyčejný hrneček s pítkem Boček a tam bylo pítko, které pasovalo závitem na Nuk lahvičku! Ze začátku to bylo takové spíš lití do krku, ale naučil se z toho táhat a bylo vyhráno!
Ted' jsem koupila od Aventu bílou hubičkou a zkusím tímto, když to nepůjde, zase dám to od Bočka, mám pítko ještě schované, ale určitě se bude dát koupit i dnes! Pohledám a zkusím sem vložit odkaz!
Zatím ještě toho druhého kojím-má 6 měsíců, ale za 2 měsíce to budu muset taky začít řešit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Už jsem kvůli mé angýně jsem musela dávat UM a lžičkovali jsme, měl 4 měsíce :roll: :roll: :roll:
Byla to hrůza-kraválov hadra :zed: :zed: :zed: :zed:

to si umím živě představit,nebo já jak dala malé lahvičku s UM tak chytla amok,že byla uplně propocená až jsem to já vzdala po půl hodině a nakojila jí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
27.9.11 15:50
Maaja16 píše:
zkus se zeptat někde v lékárně jestli neprodávaj vzorky mléka, známá mi říkala že jo ale já ho dneska v lékárně nesehnala, byla sem teda jen v jedné :zed: nebo se zeptej svého pediatra, jesli nemá vzorky mléka :dance: to by Dr. mohl/a mít

Já zkusím zítra zavolatt doktorce a zeptám se na vzorky,nebo to nedám kupovat mlíka než se trefíme,kdyby to stálo jakokdysi pár korun,tak proč ne,ale tohle bych prodělala i kalhoty :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
27.9.11 15:52
mamina25 píše:
Maaja16 píše:
zkus se zeptat někde v lékárně jestli neprodávaj vzorky mléka, známá mi říkala že jo ale já ho dneska v lékárně nesehnala, byla sem teda jen v jedné :zed: nebo se zeptej svého pediatra, jesli nemá vzorky mléka :dance: to by Dr. mohl/a mít
Já zkusím zítra zavolatt doktorce a zeptám se na vzorky,nebo to nedám kupovat mlíka než se trefíme,kdyby to stálo jakokdysi pár korun,tak proč ne,ale tohle bych prodělala i kalhoty :zed:

přeně tak když jena krabička příjde na 400,– a pak to prcek nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
27.9.11 15:54

Mívají to i u doktorky, v nemocnicích a když se poštěstí, tak i v lékárnách!
Nemůžu nikde nic najít, už je to přece jenom 5 let a už se dělají vylepšené hrníčky s kdečím a na prd…
Zkusím hledat dál :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
27.9.11 15:57
lubenka píše:
Mívají to i u doktorky, v nemocnicích a když se poštěstí, tak i v lékárnách!
Nemůžu nikde nic najít, už je to přece jenom 5 let a už se dělají vylepšené hrníčky s kdečím a na prd…
Zkusím hledat dál :think:

Ale ten Boček vím jak vypadá,nebo jsem mněla doma pro kluka,když s ním jsem mnělaproblém,že mi nechtěl pít ze žádneho hrnku s pítkem,jenom z lahvičky a s ním jsem mněla štěstí,jak jsem přestala kojit,nebo s ním jsem ztratila už mlíčko,tak jsem mu koupila jednu lahev a sunar a hned vytáhnul dávku bez problémů,ale moje beruška se rozhodla,že mně potrápí s tím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
27.9.11 16:01
mamina25 píše:
Maaja16 píše:
Já zkusím zítra zavolatt doktorce a zeptám se na vzorky,nebo to nedám kupovat mlíka než se trefíme,kdyby to stálo jakokdysi pár korun,tak proč ne,ale tohle bych prodělala i kalhoty :zed:

já už jsem párkrát musela od malý odejít na pár hodin..hlídal manžel.A vždy to probíhalo tak,že malá dostala hysterák,půl hodiny ječela vztekala se a pak cca 60-90ml vypila.to už měla asi fakt velký hlad.Ode mě si to ale nevezme vůbec,pořád mi u toho kouká na prsa a řve,takže to dopadne vždy stejně,že to vzdám a dám jí kozu :roll: Já ale potřebuju přestat kojit uplně,tak netušim jak to udělám :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
27.9.11 16:04

moje dvě kamarádky měly podobný problém, musely přestat kojit. Rada laktační poradkyně zněla - mimčo z vás cítí mléko, pár dní ať krmí lahví někdo jiný a když vynechá jedno pití, tak ať se nebojí, příště už si něco cucne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
27.9.11 16:06

Vzorky seženeš skoro v každé lékárně. :palec:

A zkoušela jsi jí do flašky odstříkat MM. :think:

• Citovat
  • Upravit
6423
27.9.11 16:07
Daniella82 píše:
mamina25 píše:
Maaja16 píše:
já už jsem párkrát musela od malý odejít na pár hodin..hlídal manžel.A vždy to probíhalo tak,že malá dostala hysterák,půl hodiny ječela vztekala se a pak cca 60-90ml vypila.to už měla asi fakt velký hlad.Ode mě si to ale nevezme vůbec,pořád mi u toho kouká na prsa a řve,takže to dopadne vždy stejně,že to vzdám a dám jí kozu :roll: Já ale potřebuju přestat kojit uplně,tak netušim jak to udělám :-?

tak tohle mi dělal i malá,koukala na prsa a cucala mi triko a hrozně řvala až jsem to vzdala ankojil,ale taky budu muset už přetsat kojit na trvale,takže nás čeká asi boj,ale já mám chlapa od rána do večera v práci,takže musím krmit já,nebo to by mi dítě umřelo hlady než by se dočkala tatínka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
27.9.11 16:08

M neměli problém s mlékem, ale s tím, z čeho mu ho chci dát :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To je vono:

http://www.fitlekarna.cz/…-dudlik-c922

Zkusím ještě pohledat, tady to nejde moc zvětšit, le to pítko je ono :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
27.9.11 16:09
weruuunka píše:
Vzorky seženeš skoro v každé lékárně. :palec:A zkoušela jsi jí do flašky odstříkat MM. :think:

nad tím jsem uvažovala že odstříkam,jenže ona je savec pije přes den každé 2 hodiny a v noci je hladová a budí se často,tak nemám až tolik mlíka,tak nevím,aby mi to pak vypila z té lahvičky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
27.9.11 16:29

já mám úplně stejný problém…malá má 5měs a musím pomalu přestat kojit kvůli čelistním kloubům a flašku si nevezme do pusy, teda vezme, ale nesaje :zed:
já jí totiž kvůli schýze, že se odstaví, se bála dávat čaj nebo něco tak prostě flašku nechce…a to jsem zkoušela pouze MM, takže v tom to nebude. a přitom prvních první týdny po porodu flašku s UM občas dostala než jsem se plně rozkojila…ale co teď??? zkoušela jsem i hrnek od Aventu, krmila celá rodina a NIC!!! vydržela i půl dne bez jídla. díky za tu diskuzi :kytka: …a omlouvám se, že se sem vtěrkuju, ale jsem celkem zoufalá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
27.9.11 16:30

No já myslím,že když by došlo mlíčko bylo by to jednodušší..takhle ho z nás cítí a nechtěji UM z flašky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
27.9.11 16:40
michaela1808 píše:
já mám úplně stejný problém…malá má 5měs a musím pomalu přestat kojit kvůli čelistním kloubům a flašku si nevezme do pusy, teda vezme, ale nesaje :zed:
já jí totiž kvůli schýze, že se odstaví, se bála dávat čaj nebo něco tak prostě flašku nechce…a to jsem zkoušela pouze MM, takže v tom to nebude. a přitom prvních první týdny po porodu flašku s UM občas dostala než jsem se plně rozkojila…ale co teď??? zkoušela jsem i hrnek od Aventu, krmila celá rodina a NIC!!! vydržela i půl dne bez jídla. díky za tu diskuzi :kytka: …a omlouvám se, že se sem vtěrkuju, ale jsem celkem zoufalá

neomlouvej se,aspon vím,že nejsem v tom sama a že se mám s kým podělit o stejný problém ,holky já zítra ráno zajdu za doktorkou a zeptam se jí na vzorky,jinak jse zkoušela dát UMi přes stříkačku a nic :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
27.9.11 16:42

Daniella82

to je pravda,mně při klukovi došlo mlíko a byl fakt hladový a koupila jsem jednu lahvičku,Sunar a na poprvé se chytnul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová