Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
lubenka píše:Daniella82 píše:Koupila jsem obyčejný hrneček s pítkem Boček a tam bylo pítko, které pasovalo závitem na Nuk lahvičku! Ze začátku to bylo takové spíš lití do krku, ale naučil se z toho táhat a bylo vyhráno!lubenka píše:Beátka taky dudlíky odmítá.. a to pítko vypadá jak?můžeš hodit prosím odkaz?
Já dávala mlíčko z pítka! První syn byl bezdudlíkové dítko, takže ze savičky neuměl a druhý syn je to samé v bleděmodrém! Ale tentokrát vím, co mě čeká!
Hodně zdaru, děvčata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ted' jsem koupila od Aventu bílou hubičkou a zkusím tímto, když to nepůjde, zase dám to od Bočka, mám pítko ještě schované, ale určitě se bude dát koupit i dnes! Pohledám a zkusím sem vložit odkaz!
Zatím ještě toho druhého kojím-má 6 měsíců, ale za 2 měsíce to budu muset taky začít řešit![]()
![]()
![]()
![]()
Už jsem kvůli mé angýně jsem musela dávat UM a lžičkovali jsme, měl 4 měsíce![]()
![]()
Byla to hrůza-kraválov hadra![]()
![]()
![]()
to si umím živě představit,nebo já jak dala malé lahvičku s UM tak chytla amok,že byla uplně propocená až jsem to já vzdala po půl hodině a nakojila jí ![]()
Maaja16 píše:
zkus se zeptat někde v lékárně jestli neprodávaj vzorky mléka, známá mi říkala že jo ale já ho dneska v lékárně nesehnala, byla sem teda jen v jednénebo se zeptej svého pediatra, jesli nemá vzorky mléka
to by Dr. mohl/a mít
Já zkusím zítra zavolatt doktorce a zeptám se na vzorky,nebo to nedám kupovat mlíka než se trefíme,kdyby to stálo jakokdysi pár korun,tak proč ne,ale tohle bych prodělala i kalhoty ![]()
mamina25 píše:Maaja16 píše:Já zkusím zítra zavolatt doktorce a zeptám se na vzorky,nebo to nedám kupovat mlíka než se trefíme,kdyby to stálo jakokdysi pár korun,tak proč ne,ale tohle bych prodělala i kalhoty
zkus se zeptat někde v lékárně jestli neprodávaj vzorky mléka, známá mi říkala že jo ale já ho dneska v lékárně nesehnala, byla sem teda jen v jednénebo se zeptej svého pediatra, jesli nemá vzorky mléka
to by Dr. mohl/a mít
přeně tak když jena krabička příjde na 400,– a pak to prcek nechce
Mívají to i u doktorky, v nemocnicích a když se poštěstí, tak i v lékárnách!
Nemůžu nikde nic najít, už je to přece jenom 5 let a už se dělají vylepšené hrníčky s kdečím a na prd…
Zkusím hledat dál ![]()
lubenka píše:
Mívají to i u doktorky, v nemocnicích a když se poštěstí, tak i v lékárnách!
Nemůžu nikde nic najít, už je to přece jenom 5 let a už se dělají vylepšené hrníčky s kdečím a na prd…
Zkusím hledat dál
Ale ten Boček vím jak vypadá,nebo jsem mněla doma pro kluka,když s ním jsem mnělaproblém,že mi nechtěl pít ze žádneho hrnku s pítkem,jenom z lahvičky a s ním jsem mněla štěstí,jak jsem přestala kojit,nebo s ním jsem ztratila už mlíčko,tak jsem mu koupila jednu lahev a sunar a hned vytáhnul dávku bez problémů,ale moje beruška se rozhodla,že mně potrápí s tím ![]()
mamina25 píše:Maaja16 píše:Já zkusím zítra zavolatt doktorce a zeptám se na vzorky,nebo to nedám kupovat mlíka než se trefíme,kdyby to stálo jakokdysi pár korun,tak proč ne,ale tohle bych prodělala i kalhoty
to by Dr. mohl/a mít
já už jsem párkrát musela od malý odejít na pár hodin..hlídal manžel.A vždy to probíhalo tak,že malá dostala hysterák,půl hodiny ječela vztekala se a pak cca 60-90ml vypila.to už měla asi fakt velký hlad.Ode mě si to ale nevezme vůbec,pořád mi u toho kouká na prsa a řve,takže to dopadne vždy stejně,že to vzdám a dám jí kozu
Já ale potřebuju přestat kojit uplně,tak netušim jak to udělám ![]()
moje dvě kamarádky měly podobný problém, musely přestat kojit. Rada laktační poradkyně zněla - mimčo z vás cítí mléko, pár dní ať krmí lahví někdo jiný a když vynechá jedno pití, tak ať se nebojí, příště už si něco cucne
Vzorky seženeš skoro v každé lékárně. ![]()
A zkoušela jsi jí do flašky odstříkat MM. ![]()
Daniella82 píše:mamina25 píše:já už jsem párkrát musela od malý odejít na pár hodin..hlídal manžel.A vždy to probíhalo tak,že malá dostala hysterák,půl hodiny ječela vztekala se a pak cca 60-90ml vypila.to už měla asi fakt velký hlad.Ode mě si to ale nevezme vůbec,pořád mi u toho kouká na prsa a řve,takže to dopadne vždy stejně,že to vzdám a dám jí kozuMaaja16 píše:Já zkusím zítra zavolatt doktorce a zeptám se na vzorky,nebo to nedám kupovat mlíka než se trefíme,kdyby to stálo jakokdysi pár korun,tak proč ne,ale tohle bych prodělala i kalhoty
to by Dr. mohl/a mít
Já ale potřebuju přestat kojit uplně,tak netušim jak to udělám
tak tohle mi dělal i malá,koukala na prsa a cucala mi triko a hrozně řvala až jsem to vzdala ankojil,ale taky budu muset už přetsat kojit na trvale,takže nás čeká asi boj,ale já mám chlapa od rána do večera v práci,takže musím krmit já,nebo to by mi dítě umřelo hlady než by se dočkala tatínka ![]()
M neměli problém s mlékem, ale s tím, z čeho mu ho chci dát
![]()
To je vono:
http://www.fitlekarna.cz/…-dudlik-c922
Zkusím ještě pohledat, tady to nejde moc zvětšit, le to pítko je ono ![]()
weruuunka píše:
Vzorky seženeš skoro v každé lékárně.A zkoušela jsi jí do flašky odstříkat MM.
nad tím jsem uvažovala že odstříkam,jenže ona je savec pije přes den každé 2 hodiny a v noci je hladová a budí se často,tak nemám až tolik mlíka,tak nevím,aby mi to pak vypila z té lahvičky ![]()
já mám úplně stejný problém…malá má 5měs a musím pomalu přestat kojit kvůli čelistním kloubům a flašku si nevezme do pusy, teda vezme, ale nesaje ![]()
já jí totiž kvůli schýze, že se odstaví, se bála dávat čaj nebo něco tak prostě flašku nechce…a to jsem zkoušela pouze MM, takže v tom to nebude. a přitom prvních první týdny po porodu flašku s UM občas dostala než jsem se plně rozkojila…ale co teď??? zkoušela jsem i hrnek od Aventu, krmila celá rodina a NIC!!! vydržela i půl dne bez jídla. díky za tu diskuzi
…a omlouvám se, že se sem vtěrkuju, ale jsem celkem zoufalá
No já myslím,že když by došlo mlíčko bylo by to jednodušší..takhle ho z nás cítí a nechtěji UM z flašky ![]()
michaela1808 píše:
já mám úplně stejný problém…malá má 5měs a musím pomalu přestat kojit kvůli čelistním kloubům a flašku si nevezme do pusy, teda vezme, ale nesaje
já jí totiž kvůli schýze, že se odstaví, se bála dávat čaj nebo něco tak prostě flašku nechce…a to jsem zkoušela pouze MM, takže v tom to nebude. a přitom prvních první týdny po porodu flašku s UM občas dostala než jsem se plně rozkojila…ale co teď??? zkoušela jsem i hrnek od Aventu, krmila celá rodina a NIC!!! vydržela i půl dne bez jídla. díky za tu diskuzi…a omlouvám se, že se sem vtěrkuju, ale jsem celkem zoufalá
neomlouvej se,aspon vím,že nejsem v tom sama a že se mám s kým podělit o stejný problém ,holky já zítra ráno zajdu za doktorkou a zeptam se jí na vzorky,jinak jse zkoušela dát UMi přes stříkačku a nic ![]()
to je pravda,mně při klukovi došlo mlíko a byl fakt hladový a koupila jsem jednu lahvičku,Sunar a na poprvé se chytnul