Jak naučit mimi na flašku a UM?

6423
27.9.11 15:17

Jak naučit mimi na flašku a UM???

Ahoj maminy :mavam:
Jsem zoufalá a potřebuji radu,tipy anebo ruzne triky,jak naučit miminko na flašku a UM..
Moje holčička má přes 3 měsíce a zatím plně kojím,ale bohužel ze zdravotních důvodu musím přestat kojit a postupně ji učit na flašku a UM..
Já už zkoušela,ale ona se tak vzteká,že když ji dávam lahvičku s UM tak chytne amok a je k neutišení,odpoledne jsem s ní bojovala půl hodiny,až jsem to já vzdala a nakojila ji a teda nevím jak ji naučit
Máte prosím zkušenosti a nějake tipy jak naučit přechod z MM na UM?
Předem moc děkuji za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
187
27.9.11 15:25

ahojky, mám te samý problém, holčice jsou 4měsíce a je zatím plně kojena. Ale večer se začala častěji budit, tak mi Dr. dala vzorky s mlékem Hippo. Take u utoho měla histerická záchvat jako když ji chci otrávit. Tak jsem zkusila Sunar hypoalergení, a uspěšnost byla stejná. O víkendu jsem dostala ledvinovou koliku :zed: s tím že mi nic dát nemůžou když kojí. Taky chci aby si na to zvykla kdyby se něco stalo, a kojení nešlo. Tak mi právě dnes doporučila obyč sunar, že je sladší, tak pro něj na večer zajedu a dneska ho vyzkouším :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
27.9.11 15:25

Tak tohle mě taky zajímá,máme totiž ten samý problém..jsem zvědavá kdo co poradí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
27.9.11 15:27
Maaja16 píše:
ahojky, mám te samý problém, holčice jsou 4měsíce a je zatím plně kojena. Ale večer se začala častěji budit, tak mi Dr. dala vzorky s mlékem Hippo. Take u utoho měla histerická záchvat jako když ji chci otrávit. Tak jsem zkusila Sunar hypoalergení, a uspěšnost byla stejná. O víkendu jsem dostala ledvinovou koliku :zed: s tím že mi nic dát nemůžou když kojí. Taky chci aby si na to zvykla kdyby se něco stalo, a kojení nešlo. Tak mi právě dnes doporučila obyč sunar, že je sladší, tak pro něj na večer zajedu a dneska ho vyzkouším :hug:

Tak my už máme vyzkoušený Nutrilon i hypoalergenní,Bebu,Sunar..a nic.U všeho šíleně vyvádí a prostě si nevezme.Zkoušeli jsme i různé druhy lahviček :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
27.9.11 15:30

Já dávala mlíčko z pítka! První syn byl bezdudlíkové dítko, takže ze savičky neuměl a druhý syn je to samé v bleděmodrém! Ale tentokrát vím, co mě čeká!
Hodně zdaru, děvčata!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
27.9.11 15:34

Vyměnit savičku jsi zkoušela nebo zkusit jiný UM. :think: Mě malej taky nechtěl z ničeho pít, :roll: zabrala až flaška od MaM. :-D Vyhovuje mu jak je široká. :palec:

• Citovat
  • Upravit
187

dneska mi v lékárně řekli, že vzorecky na ochutnání neprodávaj a kupovat 5 druhů mlík by vyšlo pěkně draho :zed: skusím naposledy obyč sunar, jesli je sladkej tak snad bude chutnat. Jinak ty mlíka, to je hnus taky bych to nepila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
lubenka píše:
Já dávala mlíčko z pítka! První syn byl bezdudlíkové dítko, takže ze savičky neuměl a druhý syn je to samé v bleděmodrém! Ale tentokrát vím, co mě čeká!
Hodně zdaru, děvčata!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hug:

Beátka taky dudlíky odmítá.. a to pítko vypadá jak?můžeš hodit prosím odkaz? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
27.9.11 15:37

Holky taky jsem vyzkoušela i různe lahvičky a různe dudliky na lahvičky od silikonu po latexový a různe tvary a nic,všchno mi plive a přemýšlím jetsli zu lahvičku MAM zkusím,ale aby to nebyli zbytečně vyhozené peníze když nic nechce kromně prsa a MM,ale bohužel do příštiho týdne ji musím naučit,nebo jdu na gastro velké vyšetření a budu půl dne mimo,takže tatínek bude muset hlídat a taky krmit s UM,ale teda nevím nevím jak to dopadne :-(
Holky a oni prodávaj i nějaké třeba jenom nějaké jednorázové vzorky UM na vyzkoušení? Nebo kupovat všechny druhy mlíčka než se trefíme,to mi nebude stačit rodičák :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
27.9.11 15:40

Já mám teď taky širokou lahvičku tu z DM drogerie babylove a je výborná a teď jsem ji koupila na ní latexový ddlik,nebo i normálni dudliky mi chce jenom latexový,silikonový mi plive ale flašku mi odmítá,tak teˇváhám jestli má cenu koupit lahvičku MAM :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
27.9.11 15:42
mamina25 píše:
Holky taky jsem vyzkoušela i různe lahvičky a různe dudliky na lahvičky od silikonu po latexový a různe tvary a nic,všchno mi plive a přemýšlím jetsli zu lahvičku MAM zkusím,ale aby to nebyli zbytečně vyhozené peníze když nic nechce kromně prsa a MM,ale bohužel do příštiho týdne ji musím naučit,nebo jdu na gastro velké vyšetření a budu půl dne mimo,takže tatínek bude muset hlídat a taky krmit s UM,ale teda nevím nevím jak to dopadne :-(
Holky a oni prodávaj i nějaké třeba jenom nějaké jednorázové vzorky UM na vyzkoušení? Nebo kupovat všechny druhy mlíčka než se trefíme,to mi nebude stačit rodičák :think:

poslala jsem ti sz.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
27.9.11 15:42
Daniella82 píše:
lubenka píše:
Hodně zdaru, děvčata!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hug:
Beátka taky dudlíky odmítá.. a to pítko vypadá jak?můžeš hodit prosím odkaz? :-)

Koupila jsem obyčejný hrneček s pítkem Boček a tam bylo pítko, které pasovalo závitem na Nuk lahvičku! Ze začátku to bylo takové spíš lití do krku, ale naučil se z toho táhat a bylo vyhráno!
Ted' jsem koupila od Aventu bílou hubičkou a zkusím tímto, když to nepůjde, zase dám to od Bočka, mám pítko ještě schované, ale určitě se bude dát koupit i dnes! Pohledám a zkusím sem vložit odkaz!
Zatím ještě toho druhého kojím-má 6 měsíců, ale za 2 měsíce to budu muset taky začít řešit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Už jsem kvůli mé angýně jsem musela dávat UM a lžičkovali jsme, měl 4 měsíce :roll: :roll: :roll:
Byla to hrůza-kraválov hadra :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
27.9.11 15:44
mamina25 píše:
Já mám teď taky širokou lahvičku tu z DM drogerie babylove a je výborná a teď jsem ji koupila na ní latexový ddlik,nebo i normálni dudliky mi chce jenom latexový,silikonový mi plive ale flašku mi odmítá,tak teˇváhám jestli má cenu koupit lahvičku MAM :nevim:

Tu lahvičku MAM máme taky,výsledek stejný jako u jiných.Zkoušeli jsme i Avent+savičky z různým průtokem,Medelu pro kojené děti a fakt si nevezme vůbec nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
27.9.11 15:46
Daniella82 píše:
mamina25 píše:
Holky a oni prodávaj i nějaké třeba jenom nějaké jednorázové vzorky UM na vyzkoušení? Nebo kupovat všechny druhy mlíčka než se trefíme,to mi nebude stačit rodičák :think:
poslala jsem ti sz.-)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
27.9.11 15:48

zkus se zeptat někde v lékárně jestli neprodávaj vzorky mléka, známá mi říkala že jo ale já ho dneska v lékárně nesehnala, byla sem teda jen v jedné :zed: nebo se zeptej svého pediatra, jesli nemá vzorky mléka :dance: to by Dr. mohl/a mít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová