Jak naučit spát aspoň na boku?

132
25.6.20 13:11

Jak naučit spát aspoň na boku?

Ahoj, mám 11-ti týdenní holčičku a s uspáváním a délkou spánku je to katastrofa. Od malička nenaspí ani v kočárku dýl jak 30-40minut (o tom, že když se zastaví, tak je taky hned vzhůru ani nemluvím) Potom nastává vztek a řvaní. Když už usne, tak jedině na bříšku a jak ji chci otočit na bok nebo na záda, tak je okamžitě vzhůru a zase řve. Navíc jak začíná hezky pást koníčky, tak už přestává chtít usínat aspoň na tom bříšku. Jak jí to mám naučit spinkat na boku? Měl někdo podobné trápení? Přešlo to časem? Mám ještě starší dcerku a jelikož tady ta menší skoro nespí, tak nemám ani pomalu čas se jí věnovat. Je to na palici :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1519
25.6.20 13:38

Ja prcka polozim na bok a za zadicka mu dam vetsi polstar, aby tam neco jakoby citil a mel oporu. Mne se zase nikdy nepovedlo aby spal na brise :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
25.6.20 13:51

To už jsem taky několikrát zkoušela s tím zapřením, ale začne se hrozně vztekat a kopat a stejně se jí podaří přešoupnout zpátky na záda a nespí :( já mám z toho spaní na bříšku akorát strach, že bude ty koníky pást špatně a skončíme někde na cvičení… Nevím co s ňou s opicou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
25.6.20 13:57

Tak spani na brise je hlavne rizikovy faktor pro SIDS. Ja teda davala spat na zada od narozeni, na brichu spali jen na me pod dozorem :think: Starsi se odkladat moc nedal, tak jsem holt poridila satek a pak nositko a nosila. Co pevne zavinuti? Ja to neumela, ale dost matek si to chvali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
25.6.20 13:59

Jo jeste, u mladsiho, ktery sel odkladat trochu lip, kdyz jsem ho polozila, jsem mu podrzela vzdy chvili ruku na hrudniku. Nejak mu ten tlak mozna simuloval to, ze na necem lezi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
25.6.20 14:19

@beruska9 dneska zkouším to zavinutí, pořídila jsem si tu větší plenu, tak uvidíme. Uspávat na sobě praktikujem denně, šlo to, ale jak položíme, tak je zase hned vzhůru. A v 10 večer, když už starší spí a mladší položím a je hned vzhůru, bych nejradši skočila z okna :) zkusím třeba tu ruku ;) dík za tip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
25.6.20 14:25

@Sam17 :jo to znam od prvniho hlavne, polozit vubec neslo. Pak spal se mnou, tak nejak jsem se ho naucila prekulit, ale musel se me dotykat. Ale spi s nami doted, brzy mu bude 5, tak to nevim, jestli uplne muzu prezentovat jako dobrou radu…zalezi, nam to neva, ale ne kazdy to chce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí