Jak nejdéle jste byli bez partnera?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.8.25 11:08
@Anonymní píše: Více

V tom případě už sama skoro 20 let, jako kámoška s výhodami se vidíme je 2× týdně taky už 20 let, v Pha to jde i když spolu chodíme ven. Věční milenci.

• Citovat
  • Upravit
11742
16.8.25 11:27

36 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
16.8.25 16:55

6 týdnů. Ale ještě jsme spolu nežili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
16.8.25 22:32

Hmm, chtěla jsem napsat, že pět dní kdy jsem byla v nemocnici, ale chodil na návštěvy. Takže nejdýl tři noci, necelý čtyři dny.
Na začátku jsme měli rok na dálku a vídali se průměrně jeden prodloužený víkend v měsíci.
A úplně bez chlapa jsem byla nejdýl asi sedm let, pokud nevadí že jsem průběžně měla vždycky někoho jen na sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.25 14:08

Měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.25 14:13
@Maminka Miška píše: Více

A ldyž jsem ležela těhotná v nemocnici, tak tam jsem bez něj byla 2 měsíce. Jezdil mě sice navštěvovat ale vůči práci žádný ham😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.26 01:38

Pokud je to myšleno během vztahu, 14 dní když byla má dnes již bývalá přítelkyně v Anglii. Pokud je to myšleno sám po rozchodu, dnes je to už přes 16 let. Prostě nemůžu najít kompatibilní partnerku se kterou bychom si sedli. Většinou byl zájem jednostranný, nebo po pár schůzkách opadl. Nejde to a nevím jak z toho ven. Poslední roky už ani nehledám, protože už nechci zase spadnout do stejné série zklamání.

• Citovat
  • Upravit
1834
10.6.26 07:04

Téda, já vlastně ani nevím…nějak takové věci neřeší…možná u dětí :-), ale partnera, abych řešila jak dlouho jsme nebyli spolu…mě nikdy nenapadlo, jsem dospělá, že:-). S předchozími bych si asi nevzpomněla:-). S nynějším asi 11 dnů na úplném začátku vztahu, kdy odjel s dětmi na hory…a vídali jsme se jen 1× za týden, pak už vždy jen 6-7 dnů třeba, protože ještě před odjezdem se stavil a po příjezdu zase první cesta za mnou.
Bez vztahu (i sexu teda) jsem byla, když to vezmu od vztahu prvního, nejdéle po rozvodu skoro 6 let. Pak jsem si chtěla najít někoho na ty hezké chvíle a sex a „místo“ toho našla úžasného chlapa a vztah, který je po 18měsících pořád stejně krásný, v něčem i víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
10.6.26 09:25

Jsme spolu 6 let a nejdelší odloučení bylo na víkend. To se stalo jednou nebo dvakrat. Jsme zvykli travit cas spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5056
10.6.26 09:56

1 měsíc, když byl za rodinou v zahraničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.26 11:50

Více jak 14 let a už to tak zůstane napořád.

• Citovat
  • Upravit
6481
10.6.26 12:04

To je sileny, to nejsi parova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.26 12:54
@Andelskej_Satan píše: Více

Hroznym způsobem mě opustil chlap po více jak 20 ti společnych letech ve chvíli kdy jsem to nejméně potřebovala nikdy jsem se s tím nevyrovnala

• Citovat
  • Upravit
24954
10.6.26 13:02

no věřit už asi nikdy nikomu nebudeš.. ale někoho třeba na výlet, kafe, kino, dovču, sex? jako 14 let je pro mne úplně nepředstavitelné… tak v 65+ to chápu, ale dřív bych to nedala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.26 13:08

Je mi 54 kafe kino sex..já to bohužel takto neumim :( všechno nebo nic
Navíc z citu k němu taky nejsem úplně vylecena

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie