Jak nejraději jíte čokoládu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4880
5.3.11 17:30

Ještě mají takový vajíčko s karamelem uvnitř :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.3.11 17:34

Ahojky :mavam:
Já tam klidně denně studenskou pečet.Nejradši jí mám nastrouhanou na drobno na struhadle,pak se to uplně v hubě rozpustí :lol: a je to blaho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
5.3.11 17:35

neodolala jsem a sežrala jednu Kinder tyčinku :roll: :mrgreen: To mi nesmíte dělat,takový chutě :zed: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
5.3.11 17:37

Nooo tohle je téma :lol: ted tady sedím čtu,tečou mi sliny jak bernadýnovi :lol: a já žádnou zrovna doma nemám :cry:
Já mám nejradši klasickou Barilu,pak si občas dávám poctivou 70%,a ještě miluju Merci,chjo to jsou chutě a zrovna jsem na dietě AAAUUU… :lol:
Jinak bílou nemám ráda je na můj vkus moc sladká a nemá ta hmota nic s čokoládou společnýho

• Citovat
  • Upravit
1032
5.3.11 17:38

Já si dám ráda Studentskou pečeť mléčnou nebo hořkou,bílá je na mě moc sladká.Pak mám ráda různé čokolády s příchutí karamelu nebo marcipánu.Jím je po čtverečcích,najednou sním max. 4 čtverečky,pak už mě bolí břicho,takže tabulku mám tak na 5 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
5.3.11 17:38

Konečně nějaka diskuze dělaná pro mně,jsem závislá.Alepozor rozmazlená.Jedu v milce-tu neláme,jim to jako chleba, suvereně okusuju, a nepřestanu dokud není konec,pak nutelu tu klasickou drahou ale tu jen v akci,je mi líto dát za ní 60korun abych ji za den dva sežrala, a pak všechno od kinde- no zrovna nenáročna nejsem,alespokojím se i s margotkou či milou:D
zpalt buh ,že ji takhle žeru od malička, takže po ní fakt nepřibírám, spís přiberu,kdyz si dam rohlik s maslem :lol:

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
5.3.11 17:39

Jo a ještě dělaly jeden čas peprmintovou tu jsem taky milovala,ale už ji nikde nevidím :think:
A zbouchám vždycky celou tabulku najednou páč jsem někde četla,že to lepší a já mám chvíli od chutí klid :lol:

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
5.3.11 17:43
kozisek píše:
Milka, třistagramů, na posezení, vyjma té křupinkové všechny :oops: :mrgreen: Chlap ujíždí na obyč na vaření, taktéž na posezení. Co k tomu dodat, když nechám štráfek, tak se během chvilky vracím, aby mu nebylo smutno a jde do bříška za zbytkem :pankac:

Jééžíiš já tuhle měla tak šílenej absťák,a neměla jsem doma jinou než na vaření,neodala jsem a sežrala jí :lol:

• Citovat
  • Upravit
891
5.3.11 17:52
christy píše:
Jo a ještě dělaly jeden čas peprmintovou tu jsem taky milovala,ale už ji nikde nevidím :think:
A zbouchám vždycky celou tabulku najednou páč jsem někde četla,že to lepší a já mám chvíli od chutí klid :lol:

Tu taky miluju ale vždycky se mi ji podaří koupit ji jen v Rakousku a tam se dostanu tak jednou za dva roky. :mrgreen: :mrgreen:
Ale objednávala jsem si nějaké hrníčky a jako poděkování mi poslali Nestlé After Eight 400g, což jsou takové miničokoládičky z hořké čokolády plněné mentolem. Hádejte jak dlouho vydržela. :roll:

U ostatních tak jeden max dva pásky, ale tu mentolovou fakt na posezení, takže jsem i tak nějak ráda, že se nedá sehnat, ikdyž se mi podařilo najít shop, kde prodávají to After Eight ale zatím odolávám to objednat, protože vím jak by to dopadlo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
5.3.11 17:57
Iduska píše:
christy píše:
A zbouchám vždycky celou tabulku najednou páč jsem někde četla,že to lepší a já mám chvíli od chutí klid :lol:

Tu taky miluju ale vždycky se mi ji podaří koupit ji jen v Rakousku a tam se dostanu tak jednou za dva roky. :mrgreen: :mrgreen:
Ale objednávala jsem si nějaké hrníčky a jako poděkování mi poslali Nestlé After Eight 400g, což jsou takové miničokoládičky z hořké čokolády plněné mentolem. Hádejte jak dlouho vydržela. :roll:

U ostatních tak jeden max dva pásky, ale tu mentolovou fakt na posezení, takže jsem i tak nějak ráda, že se nedá sehnat, ikdyž se mi podařilo najít shop, kde prodávají to After Eight ale zatím odolávám to objednat, protože vím jak by to dopadlo :lol: :lol: :lol:

Jo tak tuhle jsem už měla taky párkrát v ruce, anebo to byla jiná :think: ale nemám vyzkoušenou tak jsem jí zas vrátila zpátky.A NA LEDOVOU ČOKOLÁDU BYCH ZAPOMNĚLA mňáám :-P

• Citovat
  • Upravit
25324
5.3.11 17:57

Ahoj,mě můj manžel naučil milovat hořkou čokoládu,momentálně u mě vede 86% Sladká vášeň od Figara.Dokonce ani Lind mi tak nechutná.Dám si každý den po obědě ke kafi 2 kostičky.Potom taky miluju belgické pralinky,ale ty už jsem hooodně dlouho neměla.Pač já tedy tloustnu po všem :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
5.3.11 18:10
momi33 píše:
Ahoj,mě můj manžel naučil milovat hořkou čokoládu,momentálně u mě vede 86% Sladká vášeň od Figara.Dokonce ani Lind mi tak nechutná.Dám si každý den po obědě ke kafi 2 kostičky.Potom taky miluju belgické pralinky,ale ty už jsem hooodně dlouho neměla.Pač já tedy tloustnu po všem :-?

To je ze vzduchu,ne z čokolády :lol: :lol: To mám taky :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
5.3.11 18:13

tak já sladky čokoláda ,sušenky to jde mimo mě bolí mě s toho zuby ze sladkého brr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
5.3.11 18:17
verenika píše:
momi33 píše:
Ahoj,mě můj manžel naučil milovat hořkou čokoládu,momentálně u mě vede 86% Sladká vášeň od Figara.Dokonce ani Lind mi tak nechutná.Dám si každý den po obědě ke kafi 2 kostičky.Potom taky miluju belgické pralinky,ale ty už jsem hooodně dlouho neměla.Pač já tedy tloustnu po všem :-?
To je ze vzduchu,ne z čokolády :lol: :lol: To mám taky :roll: :mrgreen:

já si taky říkám,jináč to není možný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
5.3.11 18:18

Ahoj, čokoládu mám ráda jen mléčnou. Asi nejraději mám mléčnou milku, nastrouhám si ji na struhadle a potom si ji takto dlouze vychutnávám, jak se rozpouští na jazyku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí