Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojky ![]()
Já tam klidně denně studenskou pečet.Nejradši jí mám nastrouhanou na drobno na struhadle,pak se to uplně v hubě rozpustí
a je to blaho
neodolala jsem a sežrala jednu Kinder tyčinku
To mi nesmíte dělat,takový chutě
![]()
Nooo tohle je téma
ted tady sedím čtu,tečou mi sliny jak bernadýnovi
a já žádnou zrovna doma nemám ![]()
Já mám nejradši klasickou Barilu,pak si občas dávám poctivou 70%,a ještě miluju Merci,chjo to jsou chutě a zrovna jsem na dietě AAAUUU… ![]()
Jinak bílou nemám ráda je na můj vkus moc sladká a nemá ta hmota nic s čokoládou společnýho
Já si dám ráda Studentskou pečeť mléčnou nebo hořkou,bílá je na mě moc sladká.Pak mám ráda různé čokolády s příchutí karamelu nebo marcipánu.Jím je po čtverečcích,najednou sním max. 4 čtverečky,pak už mě bolí břicho,takže tabulku mám tak na 5 dní.
Konečně nějaka diskuze dělaná pro mně,jsem závislá.Alepozor rozmazlená.Jedu v milce-tu neláme,jim to jako chleba, suvereně okusuju, a nepřestanu dokud není konec,pak nutelu tu klasickou drahou ale tu jen v akci,je mi líto dát za ní 60korun abych ji za den dva sežrala, a pak všechno od kinde- no zrovna nenáročna nejsem,alespokojím se i s margotkou či milou:D
zpalt buh ,že ji takhle žeru od malička, takže po ní fakt nepřibírám, spís přiberu,kdyz si dam rohlik s maslem ![]()
Jo a ještě dělaly jeden čas peprmintovou tu jsem taky milovala,ale už ji nikde nevidím ![]()
A zbouchám vždycky celou tabulku najednou páč jsem někde četla,že to lepší a já mám chvíli od chutí klid ![]()
kozisek píše:
Milka, třistagramů, na posezení, vyjma té křupinkové všechny![]()
Chlap ujíždí na obyč na vaření, taktéž na posezení. Co k tomu dodat, když nechám štráfek, tak se během chvilky vracím, aby mu nebylo smutno a jde do bříška za zbytkem
Jééžíiš já tuhle měla tak šílenej absťák,a neměla jsem doma jinou než na vaření,neodala jsem a sežrala jí ![]()
christy píše:
Jo a ještě dělaly jeden čas peprmintovou tu jsem taky milovala,ale už ji nikde nevidím
A zbouchám vždycky celou tabulku najednou páč jsem někde četla,že to lepší a já mám chvíli od chutí klid
Tu taky miluju ale vždycky se mi ji podaří koupit ji jen v Rakousku a tam se dostanu tak jednou za dva roky.
![]()
Ale objednávala jsem si nějaké hrníčky a jako poděkování mi poslali Nestlé After Eight 400g, což jsou takové miničokoládičky z hořké čokolády plněné mentolem. Hádejte jak dlouho vydržela. ![]()
U ostatních tak jeden max dva pásky, ale tu mentolovou fakt na posezení, takže jsem i tak nějak ráda, že se nedá sehnat, ikdyž se mi podařilo najít shop, kde prodávají to After Eight ale zatím odolávám to objednat, protože vím jak by to dopadlo
![]()
Iduska píše:christy píše:
Jo a ještě dělaly jeden čas peprmintovou tu jsem taky milovala,ale už ji nikde nevidím
A zbouchám vždycky celou tabulku najednou páč jsem někde četla,že to lepší a já mám chvíli od chutí klidTu taky miluju ale vždycky se mi ji podaří koupit ji jen v Rakousku a tam se dostanu tak jednou za dva roky.
U ostatních tak jeden max dva pásky, ale tu mentolovou fakt na posezení, takže jsem i tak nějak ráda, že se nedá sehnat, ikdyž se mi podařilo najít shop, kde prodávají to After Eight ale zatím odolávám to objednat, protože vím jak by to dopadlo![]()
Ale objednávala jsem si nějaké hrníčky a jako poděkování mi poslali Nestlé After Eight 400g, což jsou takové miničokoládičky z hořké čokolády plněné mentolem. Hádejte jak dlouho vydržela.![]()
![]()
Jo tak tuhle jsem už měla taky párkrát v ruce, anebo to byla jiná
ale nemám vyzkoušenou tak jsem jí zas vrátila zpátky.A NA LEDOVOU ČOKOLÁDU BYCH ZAPOMNĚLA mňáám ![]()
Ahoj,mě můj manžel naučil milovat hořkou čokoládu,momentálně u mě vede 86% Sladká vášeň od Figara.Dokonce ani Lind mi tak nechutná.Dám si každý den po obědě ke kafi 2 kostičky.Potom taky miluju belgické pralinky,ale ty už jsem hooodně dlouho neměla.Pač já tedy tloustnu po všem ![]()
momi33 píše:
Ahoj,mě můj manžel naučil milovat hořkou čokoládu,momentálně u mě vede 86% Sladká vášeň od Figara.Dokonce ani Lind mi tak nechutná.Dám si každý den po obědě ke kafi 2 kostičky.Potom taky miluju belgické pralinky,ale ty už jsem hooodně dlouho neměla.Pač já tedy tloustnu po všem
To je ze vzduchu,ne z čokolády
To mám taky
![]()
tak já sladky čokoláda ,sušenky to jde mimo mě bolí mě s toho zuby ze sladkého brr
verenika píše:momi33 píše:To je ze vzduchu,ne z čokolády
Ahoj,mě můj manžel naučil milovat hořkou čokoládu,momentálně u mě vede 86% Sladká vášeň od Figara.Dokonce ani Lind mi tak nechutná.Dám si každý den po obědě ke kafi 2 kostičky.Potom taky miluju belgické pralinky,ale ty už jsem hooodně dlouho neměla.Pač já tedy tloustnu po všem![]()
To mám taky
![]()
já si taky říkám,jináč to není možný ![]()
Ahoj, čokoládu mám ráda jen mléčnou. Asi nejraději mám mléčnou milku, nastrouhám si ji na struhadle a potom si ji takto dlouze vychutnávám, jak se rozpouští na jazyku. ![]()