Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@sandys55 píše:
Holky jste super, všechny co jste adoptovaly nebo se na to chystáte nebo máte nějak svěřené do péče, je to super
Třeba nejsme super, jen jsme se zbláznily, od rána do večera nám pumprdlíci lezou po hlavě, my děláme generální úklid, zatímco oni dělají generální bordel a demolují na co přijdou, pusinka to vždy ale spraví
Pán Bůh nás trénuje v trpělivosti a nelpět na majetku
Musíme to brát z té spirituální stránky života
Je to občas na Bohnice, ale stejně bychom šmudly nedaly. ![]()
@anastazievalachova píše:
Sama jsem adoptovaná a podle mého názoru je nejlepší to prostě říct co nejdříve. Život není peříčko!
Mohu se zeptat, jak jsi zvládla, že jsi adoptovaná? My máme dva kloučky natrvalo v pěstounské péči. Zatím to berou v pohodě, že jsou z domečku s dětičkama. Ale nevím, jak se k tomu postaví, až budou větší. Zatím to jsou naši malí šmudlíčci.
@Enmamma píše:
Třeba nejsme super, jen jsme se zbláznily, od rána do večera nám pumprdlíci lezou po hlavě, my děláme generální úklid, zatímco oni dělají generální bordel a demolují na co přijdou, pusinka to vždy ale spravíPán Bůh nás trénuje v trpělivosti a nelpět na majetku
Musíme to brát z té spirituální stránky života
Je to občas na Bohnice, ale stejně bychom šmudly nedaly.
A já trvám na tom že jste super
. Ty děti nemůžou za své rodiče a za to že je odložili ( což nemusí být u všech, mohli osiřet), ale je krásné jak jim dáváte doma a milujete jako své vlastní
![]()
@sandys55 píše:
A já trvám na tom že jste super. Ty děti nemůžou za své rodiče a za to že je odložili ( což nemusí být u všech, mohli osiřet), ale je krásné jak jim dáváte doma a milujete jako své vlastní
![]()
Děkuji. ![]()