Jak nerozmazlit dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
21.6.11 22:14

Lizbeth, tos měla tu Manducu nějak blbě seřízenou, ne? Já jsem nesla teď v lednu i 13,5 kg Samíka chvíli na břiše (v mém skvělém, valstnoručně vyrobené, božsky vypolstrovaném Mei Tai) a přestože to nebyl zážitek, který bych chtěla denně zažívat několik hodin, tak se to dalo. Nejvíc jsme si vadili hlavama :lol: Když ho dám na záda, tak o něm (skoro :lol: ) nevím ještě teď :mrgreen:

Jinak lehátko taky doporučím, na doma super věc, když je potřeba dítě tahat s sebou… Vůbec nechápu, když má někdo mimino v dětském pokoji samotné na chůvě a dělá si něco v jiné části bytu 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
21.6.11 22:20
Alpaka píše:
kate02 píše:
Náš malej měl ve třech měsících 6,6 kg :oops: taky jsem skuhrala, jak je hrozně těžkej :-D Teď má nějakých 13 - 14… :-D a do nosítka ho sem tam dám ještě i teď, záda mě z toho bolí mín, než když ho nosím na ruce, ale to bude individuální… :nevim:
mám to stejně. v 5ti měsících jsem zkuhrala nad 8mi kily. Dneska to S dvanáctikilovým zvládám na zádech i s pupkem. Ale na ruce bych to taky už nedala.

Já prcka ještě relativně nedávno měla v nosítku na břiše… :-D Měl den, kdy furt chtěl nosit (naštěstí jich už není moc, ale blbě se vyspal) a já potřebovala udělat něco k jídlu, abychom nepadli hlady :-D Tak jsem ho šoupla do nosítka, na záda ho dát neumím, tak byl na břiše… A byl docela spokojenej, dokonce mi v tom málem usnul… 8-o :mrgreen: Sice to nebylo nic moc, ale zvládnout se to dalo a to už je docela dost těžkej… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
21.6.11 23:11

Taky dávám nosítka i šátky, ruce by mi pod těma cvalíkama upadly… jen nebýt líná pro nosítko dojít a připnout/navázat… :roll: Kolikrát si říkám „na tu chvilku to nemá cenu“ a pak mám ruce bolavý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
22.6.11 09:10

holky jaký lehátko máte na mysli, že v tom dítě nosíte? Já teda lehátko mám, ale klasický, takový to houpací :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.6.11 09:27

No Lizbeth asi myslela na doma, když se vaří nebo tak… Jinak já teda mám na jednom z lehátek i uši na přenášení - ale to není nic, co by chtěl člověk podnikat na delší vzdálenosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
22.6.11 09:29
Angua píše:
No Lizbeth asi myslela na doma, když se vaří nebo tak… Jinak já teda mám na jednom z lehátek i uši na přenášení - ale to není nic, co by chtěl člověk podnikat na delší vzdálenosti :lol:

tak to zas jo, to já mám a když se přesouvám do jiný místnosti, tak ho beru sebou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí