Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Lizbeth, tos měla tu Manducu nějak blbě seřízenou, ne? Já jsem nesla teď v lednu i 13,5 kg Samíka chvíli na břiše (v mém skvělém, valstnoručně vyrobené, božsky vypolstrovaném Mei Tai) a přestože to nebyl zážitek, který bych chtěla denně zažívat několik hodin, tak se to dalo. Nejvíc jsme si vadili hlavama
Když ho dám na záda, tak o něm (skoro
) nevím ještě teď ![]()
Jinak lehátko taky doporučím, na doma super věc, když je potřeba dítě tahat s sebou… Vůbec nechápu, když má někdo mimino v dětském pokoji samotné na chůvě a dělá si něco v jiné části bytu ![]()
Alpaka píše:kate02 píše:mám to stejně. v 5ti měsících jsem zkuhrala nad 8mi kily. Dneska to S dvanáctikilovým zvládám na zádech i s pupkem. Ale na ruce bych to taky už nedala.
Náš malej měl ve třech měsících 6,6 kgtaky jsem skuhrala, jak je hrozně těžkej
Teď má nějakých 13 - 14…
a do nosítka ho sem tam dám ještě i teď, záda mě z toho bolí mín, než když ho nosím na ruce, ale to bude individuální…
Já prcka ještě relativně nedávno měla v nosítku na břiše…
Měl den, kdy furt chtěl nosit (naštěstí jich už není moc, ale blbě se vyspal) a já potřebovala udělat něco k jídlu, abychom nepadli hlady
Tak jsem ho šoupla do nosítka, na záda ho dát neumím, tak byl na břiše… A byl docela spokojenej, dokonce mi v tom málem usnul…
Sice to nebylo nic moc, ale zvládnout se to dalo a to už je docela dost těžkej… ![]()
Taky dávám nosítka i šátky, ruce by mi pod těma cvalíkama upadly… jen nebýt líná pro nosítko dojít a připnout/navázat…
Kolikrát si říkám „na tu chvilku to nemá cenu“ a pak mám ruce bolavý.
holky jaký lehátko máte na mysli, že v tom dítě nosíte? Já teda lehátko mám, ale klasický, takový to houpací ![]()
No Lizbeth asi myslela na doma, když se vaří nebo tak… Jinak já teda mám na jednom z lehátek i uši na přenášení - ale to není nic, co by chtěl člověk podnikat na delší vzdálenosti ![]()
Angua píše:
No Lizbeth asi myslela na doma, když se vaří nebo tak… Jinak já teda mám na jednom z lehátek i uši na přenášení - ale to není nic, co by chtěl člověk podnikat na delší vzdálenosti
tak to zas jo, to já mám a když se přesouvám do jiný místnosti, tak ho beru sebou ![]()