Jak nosit legíny

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
1.1.21 20:47
@SAJ píše:
Což o to, postavu máš krásnou - ale na té fotce jsi oblečená tak maximálně do fitka… Fakt se v tom necítíš nevhodně?

Jo takhle vlézt do restaurace je docela trapas…

• Citovat
  • Upravit
7713
1.1.21 20:49
@Královna Kosmíru píše:
Jsem tuhle ve školce měla na očích obraz jako z hororu. Matinka s pozadím připomínající obří rozteklou dýni se ohnula synkovi pro přezutí… legíny v místech kam slunce nesvítí, natáhla svá vlákna, pročež na nás ta divná pr.del vykoukla..a v šatně se zastavil na 5 sekund provoz..Příspěvek upraven 01.01.21 v 20:40
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
1.1.21 20:50
@Janasas píše:
@Freeandwild myslíš.. ja nejsem muž, ale takto jsem si vyslechla rozvohor, když jsme byli se známýma, a v létě pokud jsou nohy bílé, a nebo pomeranč a nebo moc vykrojené a nebo nakopak ke kolenům nepasující, tak to prostě ženám nesluší..
Aspoň takto se bavili tři muži- jánosím šaty, aby nebylo,.. nevím co je na tom divného to je stejné jak každému ženě nesluší třeba uplý top…

Tak vždycky by se měl zvolit svršek podle postavy - střih, materiál. Schovat nedostatky, vyzdvihnout přednosti. Ne každý to umí. Spousta žen nedostatky nevidí nebo je přehlíží. Chce to prostě soudnost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
1.1.21 21:06
@Hanka1 píše:
V lete nosím volné lnene šortky nebo trictvrtaky nebo sukni do kanclu samozrejmeNa fotce tady u diskuse je uživatelka oblečená jak kdyby do restaurace prisla rovnou z fitka a zapomnela se prevlect, tudiz nevhodně…

Já myslela, že tam pracuje. Jestli jde slečnu s brýlemi v černé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
1.1.21 21:07
@Russet píše:
Sedím dvanáct hodin a legíny nenosím. Mám klasické kalhoty, nic vytepleného. Když nemáš obří rozměry, běžné kalhoty tě nikde neškrtí :nevim:Na chození ven s dítětem mám sportovní kalhoty.

Legíny (a kalhoty legínového typu) mám velmi ráda pro jejich pohodlnost. Velikost mám 40ku na 167cm. Jestli tohle považuješ za obří rozměry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105751
1.1.21 21:08
@SAJ píše:
Umím si představit legíny (pravda, ne ty úplně nejlevnější) nebo dokonce punčochové legíny se vhodným vrškem - tedy samozřejmě tak, že je zakrytý zadek. Takové oblečení mi nepřijde nevhodné, je to naprosto běžné volnočasové oblečení, které se hodí i do některých zaměstnání (byť třeba ne do korporátních kanclů). Sama nosím punčochové legíny do kozaček a navrch úpletové zimní šaty.Jenže legíny s krátkým topem je prostě úplně jiná liga. I s krásnou postavou to je maximálně na sportovní aktivitu, jako domácí oblečení - nebo na lovení kunčoftů…

ted nevim na co reagujes ?

oslavy jakého typu ?
tak samozrejme ja mam na mysli styl , ktery popisujes v prvním odstavci ..a nevidim na tom opravdu nic nevkusného
@krajta píše:
Já sice taky ne :lol:. Ale kolikrát čumím v čem chodí lidé na svatby a oslavy.
@Moise píše:
@Venetia vidíš, přesto to tam měla naprostá většina holek mladších ročníků. :lol:
@Freeandwild píše:
Mi prijde, že kazdy si tu pod pojmem leginy predstavuje takovou tu napul prusvitnou hruzu z vietnamskeho kramku… Dneska se se delaji leginy neprusvitne z kvalitnich materialu. Pri spravne zvolene velikosti fakt velblouda nedelaji :D neumim si představit se v lete v prirode parit v nejakych dzinach nebo sportovnich kalhotach…

co se vůbec mysli těmi sportovními kalhotami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
1.1.21 21:14

@Venetia outdoorové kalhoty prostě… Delaji je určitě sportovní znacky jako Direct Alpine, Tilak, High Point, Revolution Race…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
1.1.21 21:20
@Taktinevím píše:
Já myslela, že tam pracuje. Jestli jde slečnu s brýlemi v černé

No tak jestli to je servírka a ma pres tohle takove ty moderni cisnicke zastery, tak budiž…

• Citovat
  • Upravit
56278

@SAJ trošku OT, ale prosím kde kupuješ úpletové zimní šaty? Já poslední dobou nemůžu nic najít, všechno mi přijde buď slavnostní spíše do divadla než do kanceláře nebo to má zase plisovanou nebo širokou sukni.. což nemusím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
@Hanka1 píše:
No tak jestli to je servírka a ma pres tohle takove ty moderni cisnicke zastery, tak budiž…

pochybuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105751
1.1.21 21:28
@Freeandwild píše:
Jinak ze zenam nad 30 nesluší kratasy, to je taky dobrá hláška :mrgreen: lecktere 45 v mem okolo maji hezci nohy nez rozkydle nactilete a v kratasech jim to teda normalne slusi. Asi záleží, v jake sociální bubline se člověk pohybuje.

tak to je z teto debaty zjevne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
1.1.21 21:28
@Hanka1 píše:
No tak jestli to je servírka a ma pres tohle takove ty moderni cisnicke zastery, tak budiž…

Tak třeba se přihlásí, mně se už nechce hledat jméno, abych se zeptala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105751
1.1.21 21:30
@Moise píše:
@SAJ trošku OT, ale prosím kde kupuješ úpletové zimní šaty? Já poslední dobou nemůžu nic najít, všechno mi přijde buď slavnostní spíše do divadla než do kanceláře nebo to má zase plisovanou nebo širokou sukni.. což nemusím :think:

co treba bonprix, tam jich mají spoustu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
1.1.21 21:31
@Venetia píše:
co treba bonprix, tam jich mají spoustu
…A v akci. Nebo Glami
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit