Jak oblékáte mimča (6 měsíců) v zimně do kočárku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7674
17.1.22 21:42
@DV_JANA píše:
No on se nekope ani když spí doma jen pod peřinkou… upřímně já mám svetr, teplou bundu a stejně mi je kosa jak sviňa…

Já dávala do kočárku jen overálek, nebo body a punčochy. Na to flees overál a takto do fusáku. V tom kočárku je mnohem větší teplo než venku…tam nefučí. Je tam ještě nánožník přes korbičku. Já kombinézu zimní nikdy neměla. Dcera vždy teploučka. A měla prostor v tom kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
17.1.22 21:50

Já teda když rozepnu fusak a sáhnu na kombinézu, jak ji má zvenku studenou a teplo až uvnitř, ale třeba máte teplejší fusak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
17.1.22 21:55

@Veru1987 Tak ono hlavně záleží na dítěti. V půl roce měly obě moje děti už v kočárku kšíry. Obě měly kolem sedmého měsíce zimní kombinézu (prostě začala zima) a ve fusaku max. nožky nebo byl fusak zcela rozepnutý a na tom si v korbě pásly, naklekávaly, když usnuly, tak jsem je do fusaku zapnula, dle počasí víc nebo míň. Já si zase nedovedu představit půlročního dítko pouze ležící v korbě, protože jsem to ani s jedním nezažila… Takže zaleží na zakladatelce a jejím dítěti. Za mě klidně zimní kombinézu a když usne tak fusak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
17.1.22 23:10

Hodně záleží na miminu. První syn byl neskutečná zmrzlina. Navleceny jak na sibiř, ve fusaku, pod dekou a stejně za chvíli studený ( narozen v srpnu, donoseny a zdravý) druhý srpnový syn v kočáru vůbec nebyl, ale v nosítku pod mou bundou byl oblečený normálně jako na doma jen s hrubýma ponožkama a teplou mikinou. Ted třetí říjnový do kočáru body, punčochy, chlupatý overal, tenčí deka a fusak ( ten jsem podcenila, je dost tenký na můj vkus, proto ta deka)+ tenká čepice ( nikdy jsem ani u jednoho dítěte hrubou neměla) rukavice jsem u žádného z dětí nevedla, dokud ležely v hluboké korbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.22 23:16
@Denisacka píše:
Zdravím, jak oblékáte miminka v zimě do fusaku a do hluboké korby? Zimu myslím kolem 0 stupňů ( -2, -1, 0, 1, 2 atd.). Děkuji za rady :)Příspěvek upraven 17.01.22 v 20:19

Máme několika týdenní mímčo. pokud jde ven tak cca na hodinu
Na sobě má:
PP lenu :mrgreen:
Teplejší overal
Zimní overal
Chlupatou deku
Fusak s beránkem Čepici, rukavice, kapucí
Kočár je zaply někdy i igelit. myslím, že zima není..vždycky je skoro vařící
Pokud se má jen nekam přejet autem tak nám stačí
dlouhý rukáv, pletený overal, fusak do vajíčka. čepice, rukavice

• Citovat
  • Upravit
34322
17.1.22 23:28
@Veru1987 píše:
Já dávala do kočárku jen overálek, nebo body a punčochy. Na to flees overál a takto do fusáku. V tom kočárku je mnohem větší teplo než venku…tam nefučí. Je tam ještě nánožník přes korbičku. Já kombinézu zimní nikdy neměla. Dcera vždy teploučka. A měla prostor v tom kočárku.

A umis si predstavit, ze ne kazdy ma mega teply fusak, mega teply nanoznik a komplet utemovany kocar?

Treba ja mela korbu jen sustakovou, s sustakovym deklem (jen aby to nepromoklo) a uplne otevrenou do strechy, zadny kryt.

Plus je obrovsky rozdil ve fusacich, od merino nebo tlusta vrstva mikrovlakna a fleesu az po obycejny fusak, ktery jen tak normalne drzi teplo.

A pak jsou drtive rozdily v kombinezach.

Nejde prece rict, ze „to a to je spatne“, kdyz neznam ty parametry :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
18.1.22 01:14
@Anonymní píše:
Na sobě má:
Teplejší overal
Zimní overal
Chlupatou deku
Fusak s beránkem Čepici, rukavice, kapucí

Anonym kvuli obleceni? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
18.1.22 09:50
@Anonymní píše:
Na sobě má:
Teplejší overal
Zimní overal
Chlupatou deku
Fusak s beránkem
Čepici, rukavice, kapucí

to fakt? neumím si představit dát miminku toho tolik moc a narvat ho do fusáku s dekou, zimním overálem, teplým overálem… ufff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
18.1.22 10:18

Nikdy nekombinuju zimni overal a zimni fusak, takze ma zimni overal a je v jarnim fusaku. Kombinace obojiho mi prijde moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
20.1.22 23:51

Body a puncochacky, fleecovy overalek(kombinezka) s kapuckou a pretahovacima rukavickama. Pod overalek jeste bavlnena pruzna cepicka(pres ni kapucka) a fleecove rukavicky(a pres ne ty pretahovaci). Zimni fusak(zateplena vlozna taska) a v nem jeste zapinaci deka. Je pekne utesneny a teploucky, i kdyz rucicky vytahne ven, ma je teploucke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí