Jak odnaučit dítě v noci pít mléko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
304
10.2.13 19:31

Tak si to tady zase cely procitam a dodavam si odvahy a normalne jak tady jedna z vas pise o tom chlebu v noci, no zni to zajimave :) protoze by dostal neco do,,huby,, pro klid…aaale pak aby nerval a nezacal se mi tim dusit :think: jinak taky jsme nechali jednou cca ve 13ti mesicich vyrvat a to trvalo asi 3 dny a ctvrtou noc spal v kuse od sedmi do ctyr a to bylo poprvy od jeho narozeni tak sme si uz zacali libovat, dalsi noc pak taky spicka ale co cert nechtel onemocnel nam pak a taky, nic jinyho sem do nej proste x dnu nedostala nez to mliko v noci a nechtela sem ho hlavne nechat chudaka porad brecet bylo mu spatne, no a to sme teda pros..i protoze druhy odnaucovani jsme zkouseli asi pred 2 mesici a to bylo silenost, nevydrzeli jsme…proto mam ted takovej strach z toho dalsiho odnaucovani, to uz bude sajgon a myslim ze vyrvani uz proste nepude uz ma moc sily na to…a my ne…tak proto hledam alternativu. Moje rada zni, ze kdyz uz jednou odnaucite zaboha se pak k mliku nevracejte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucik774
13.2.13 21:10

Tak vás tady holky pročítám. Už jsem to nevydržela a hledám nějakou dobrou radu. Naši Julinka má 20 měsíců a budí se mi na mlíko co 2hodiny. Jsem z toho už dost unavená. Taky jsem měla tentence jí nedat. Jednou jsem to zkusila a řvala mi tři hodiny. V 5h. ráno jsem to vzdala a mlíko jí dala. Ale teď se ta intenzita a vymýšlení stupňuje. Někdy i za hodinu. Už nevím co mám dělat. Dr. mi na to řekla, že její obě děti jedly do třech let, že to samo přejde. Ale to nejsem ochotna podstoupit. Chtěla bych ještě druhé dítko, ale za takových okolností to asi nedám :-(. Díky za rady, zkusíme to vydržet. Doufám, že nás sousedi v paneláku nezabijou. A možná ji přestěhujem do pokojíčku, ať tam řve jak chce. Je to teda drsný, ale snad to zabere

• Citovat
  • Upravit
304
14.2.13 09:06

Lucik774 takze to jsme v podstate na tom na chlup stejne…a taky i stim druhym ditkem, proste dokud malej nebude spat tak se mi do toho jit nechce..protoze teda si to realne vuuubec neumim predstavit…my jsme zajeli to s tim redenim mleka, dneska uz bude mit na 150ml jen jednu lzicku, pak zitra taky tak a pak uz jen vodu, no bojim bojim…uz ted je to mazec, sice se budi tak stejne casto po 2-3 hodinach ale zase je pak treba i dve-tri hodiny vzhuru :zed: chvili si chce hrat povida si tam ale pak uz spousti, tak ho uklidnim pokaram ze se spi tak chvili klid a pak zase…ale neprijde mi to ze to nejak souvisi s tim mlekem, protoze to uz delal dva dny pred tim ubiranim…no aspon mame mensi prupravu na to az pak ty noci cely prorve ze mliko neni…jinak sem mu take koukala na zoubky a zacina je mit takove jakoby nazloutle a to pry je z toho mlika tak fakt uz nechci aby to pil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
14.2.13 09:46

Mě se malá budí co hodinu na mléko. Včera jsem jí zkusila dát místo sunaru obyčejné mléko a to odmítá asi jí to nechutná. Když si cucla oddělala flašku a byla v klidu tak jí to chci zkusit odnaučit na obyčejném mléku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucik774
14.2.13 13:56

Taky se mi zdá, že ty zoubky má nažloutlé a to už čistíme zoubky pravidelně a pastou. Tak mlíko teda jde definitivně v noci pryč. Bohužel nám chutná i kravské. Nedělá v tom žádné rozdíly. Buď má to nebo to. Nakoupíme špunty do uší jak nám, tak i sousedům a uvidíme, kdo vydrží víc. Ach jo…

• Citovat
  • Upravit
1265
14.2.13 13:59

Je to boj. Já takhle bojuju od narození. Malá mi v noci vůbec nespávala teď má 13. měsíců a je to čím dál horší… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.2.13 14:12

Tak mě už se budila jednou za noc, tak jsme si libovala a pak se to začalo stupňovat a šup, je to najednou co 2 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.2.13 08:21

Dobré ranko. Tak jsme zvládli první noc bez mléka. Řvala, ale docela brzo se uklidnila a usnula na 3 hodiny a pak na novo. Zase po chvílce usnula a spala do 7.30h. Pak jsem jí za odměnu dala mléko :-). Špunty jsou super věc. Bez nich bych to nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
15.2.13 08:54

Tak to mě se malá večer celá poblila a poblila i postýlku, tak musela spát s náma a taky moc nechtěla mléko ale bylo to zase to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
1.6.13 20:29

Odnaučení čaje u dvojčátek!!!!!

Taky máme dvojcatka. V těch dvou a pul měsíci taky jedli až okolo třetí… max chteli parkrat dudlik. ale ted nám je skoro šest měsíců a o hodne se to zhoršilo. zacali se budit uz i okolo desáté jedenácté a uz jim nestačí dat jen dudlik ale vyžadují si čaj! A nekdy řvou i po caji takže nakonec musím dat i jídlo! a takto se budi co tri hodiny Nemela bych problém je nechat vyrvat ale mám strach at se nevzbudi ten druhy Zajímalo by me jak jste to měla s dvojcatky vy? nemela jste stejny problém?:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
1.6.13 20:30
@Sluníčko28 píše:
Bohužel neporadím, máme zatím jen 2,5 měsíční dvojčátka a pijeme jen 1× v noci ve 4.h.
Ale co jsem četla knížku „Jak naučit dvojčata spát“, tak tam píší, že po 5 měsících již není nočního krmení potřeba a je to jen zlozvyk, ale ne hlad.

Taky máme dvojcatka. V těch dvou a pul měsíci taky jedli až okolo třetí… max chteli parkrat dudlik. ale ted nám je skoro šest měsíců a o hodne se to zhoršilo. zacali se budit uz i okolo desáté jedenácté a uz jim nestačí dat jen dudlik ale vyžadují si čaj! A nekdy řvou i po caji takže nakonec musím dat i jídlo! a takto se budi co tri hodiny Nemela bych problém je nechat vyrvat ale mám strach at se nevzbudi ten druhy Zajímalo by me jak jste to měla s dvojcatky vy? nemela jste stejny problém?:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
1.6.13 20:52

@Nikisenka a co jim davas k veceri?? U male jsem zacala s kasi a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
1.6.13 21:11
@palapa píše:
@Nikisenka a co jim davas k veceri?? U male jsem zacala s kasi a byl klid.

Taky jsem před týdnem zacala s kaši. ale zatím jen poloviční dávkou at si zvykají postupně. A jakou dávku kaše jste dávala? Ja poloviční ze 75ml vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
1.6.13 21:12
@Nikisenka píše:
Taky jsem před týdnem zacala s kaši. ale zatím jen poloviční dávkou at si zvykají postupně. A jakou dávku kaše jste dávala? Ja poloviční ze 75ml vody

ale na čaj se budi porad stejne :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
1.6.13 21:13
@Nikisenka píše:
ale na čaj se budi porad stejne :/

a naposledy jí tedy v sedm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit