Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Do cca 19mes jsem ho obcas uspavala v nositku na zadech (krasne usinal pri myti nadobi), pak v houpaci siti-hamace - mela jsem ji vystlanou perinou (ale bezpecnost nemam do dneska moc vymyslenou), nekdy v te dobe jsem (dobre syteho a jinak v pohode) objala a zhasla zpivala, v 22 mesicich usnul tatovi, kdyz si s nim dostatecne dlouho povidal a pak uz to slo jak pomasle,… libi se mi komentar „sladce unudit ke spanku“ - kdyz je nuda usne i sam s otevrenymi dvermi.
Dostacne unavit naopak u nas dlouho nefungovalo, cim unavenejsi tim hur usinal.
Ale v zasade patrim k tem, kteri by mu to kojeni na spani nebrali
- (u delala jsem to ted ve 3 letech kvuli zubum, a vsechno je spis horsi, i ty zuby se zhorsily) - to sladke vytuhnuti v naruci bylo moji hlavni vzpruhou jak zvladat s usmevem ten batoletsky kolotoc, pekne se na to vzpomina… a pri nemocich jsme takovehoto uspavaciho (a nekonecneho kojeni) vyuzivali k zvladani nezvladatelnych (jeste ted se zanetem ucha, zapalem plic krasne prospal posilujicim spankem a kdyby se doktori netvarili tak vazne a necpali nam ty antibiotika, tak bych si myslela, ze pohoda - – teda az na ty unavy me jako kojici maminky
a nepochopeni okoli, jaktoze kdyz kluk tak spi ja nemam uklizino, navarino )
Příspěvek upraven 18.08.14 v 18:39
Díky moc vám všem. Rady vyzkouším a uvidím. Kojit jsem chtěla přes den přestat, protože už to pro mě není moc příjemné. Ale zas mu to nechci brát na sílu. Tak uvidím jak to půjde. ![]()