Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Blancabii S mladším jsem spávala v posteli. Lépe jsem vyspaná nikdy nebyla.
Protože abych v noci vstávala, uspávala… to by mě mohlo. V 10 měsících, kdy jsem přestala v noci kojit a tudíž nebyl důvod si ho brát už do postele, začal spávat normálně ve své postýlce. Má 2 měsíce, je to maličké mimino, chce být u tebe, je to naprosto přirozené.
@Fima spím s ním na mém břiše, ale všichni se z toho můžou s prominutím po**at, že to nesmím, zalehnu ho atd… já jsem v pohodě.. ale říkají, že mu ničím páteř a zalehnu ho atd
prostě už nevím
Holky já už v porodnici, když mi plakal si ho brala k sobě a to mi pořád nadávaly.. co myslíte? můžu s ním na tom břiše spát? Jo ještě občas když fakt tvrdě spinká(i chrupká) dám ho do postýlky na bříško a ty dvě hodky cca mi spinká
stejně mi to všichni rozmlouvají a nadávají at ho dávám na bok ale na boku či zádech se prostě do 10 minut probere :/ nejhorší je, že přítel je poctivka, všude slyší /i od jeho matky/ jak to dělám zle potom mi to má tak nějak za zlé, že se radši vyspím a nechám ho spát na sobě nebo v postýlce ale na bříšku
@Blancabii
chápu tě, já takhle první měsíce prospala s ním, kdykoliv spal přes den, tak mi spal v náručí nebo na břiše a já buď spala nebo sledovala tv. V noci spal se mnou a manželem v manželské. Měla jsem ho vedle sebe. V porodce jsem dělala to samé co ty
Vydrž to
bude líp
Jo a na bříško jsem ho taky pokládala, spal tak asi 200× lépe
@dani24687 konečně spal 4 hodiny
moc děkuju za podporu.. v autosedačce mi usnul tak trvdě že jsem ho tam nechala vedle postele a šla spát
probral se asi po 5 hodinách ![]()