Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@michalka30 tak dobře kluci jedny šikovný
, oni hodně často holky psaly, že je lépe, když pomůže tatínek.
Jeee, je to tak hezky. Mas asi fakt dobreho chlapa…Jsem rada ze je nekdo stastny v manzelstvi, protoze nejak se mi posledni dobou zda ze zadne stastne neexistuji.
Mimochodem, jeste zadne pratele nemam ani nevim co to znamena a na co? Ze si obcas napiseme zpravicku?
Co dneska vnoci? Asi zas horor, ze? Asi to nejakou dobu potrva, drz se. Papa@michalka30 píše:
Děkuju moc, holky.…ALE já bych to asi nevydržela. Manžel si šel lehnout k nám do ložnice (jinak spává s holkama) a když už jsme myslela, že to nevydržím, tak mě ten náš taťka pohladila a řekl:" Miško, běž si lehnout k holkám, my to tady zvládneme."…Tak-že ty šikulky jsou hlavně moji kluci.
@krmar jo, jo, tatínek funguje skvěle ![]()
@olliinnka Klidná, šťastná…manželství existují.
Je to o lidech. Jsou na to pořeba dva a pracovat na tom musí oba…pak to „funguje“.
Lidi se radují z cizího neštěstí (ne všeci, samozřejmě), čtou o celebritách, kdo, kde s kým…Vytrácí se, řekla bych úcta k člověku, snaha překonávat problémy, řešit je…zatnout zuby, ale to musí oba…dost filosofování a zpět k tématu ![]()
Přátelství můžeš potvrdit, pokud chceš…a napsat třeba zprávu atd. Je to na Tobě. ![]()
Dnešní no byla o móóóóóć lepší!!! Malýho jsem uložilapo 19hod. uložila a šla do lesa na čekanou - vyčistit si hlavu, odpočinout.
Vrátila jsem se kolem 23hod. a tatínek říkal, že se zatím neprobudil. Trošku kňoural kolem 2hod., ale spal za chvilku dál. Vzbudil se po 6,30hod. PARÁDA
![]()
Taťka ho jen pohladil v postýlce, promluvil na něho. Žádné dávání flašky, nic, zvykl by si zas na flašku a byl by zas problém. ![]()
Mějte se krásně ![]()
Pěkný víkend
Napsala jsem to trochu zmateně - opakuju slova apod…Honzík mi tady jezdí s traktorem po klávesnici. Tak mi to promiňte, díky. ![]()
Ahoj mojí dceři je 18měsíců a taky pořád kojím, v noci tak 5× a víckrát, přijde mi, že se budí už jenom ze zvyku. Ale když jí to nedám tak řve a řve a nic jí neutiší. Dudlíka nemá, UM nechce, a flašku s čajem taky nechce. Ptala jsem se v lékarně, jestli neexistuje nějaká mastička proti kojení tak mi poradili abych si prsa namazala citronem. Tak to budu zkoušet.
@terka18 píše:
Ahoj mojí dceři je 18měsíců a taky pořád kojím, v noci tak 5× a víckrát, přijde mi, že se budí už jenom ze zvyku. Ale když jí to nedám tak řve a řve a nic jí neutiší. Dudlíka nemá, UM nechce, a flašku s čajem taky nechce. Ptala jsem se v lékarně, jestli neexistuje nějaká mastička proti kojení tak mi poradili abych si prsa namazala citronem. Tak to budu zkoušet.
@michalka30 píše:
Klidná, šťastná…manželství existují.Je to o lidech. Jsou na to pořeba dva a pracovat na tom musí oba…pak to „funguje“.
Lidi se radují z cizího neštěstí (ne všeci, samozřejmě), čtou o celebritách, kdo, kde s kým…Vytrácí se, řekla bych úcta k člověku, snaha překonávat problémy, řešit je…zatnout zuby, ale to musí oba…
Moc hezky jsi to napsala, mě přímo z duše, je to tak, chce to i hodně tolerance ve vztahu a to dnse opravdu chybí, často partneři neumí překonávat překážky a řeší je okamžitým rozchodem, mnohdy zbytečně
taky se omlouvám, že nepíšu k tématu, ale musela jsem reagovat.
Sama se naštěstí také můžu pochlubit šťastným manželstvím a vůbec spokojenou rodinou.Jinak moc gratuluji k úspěšné noci a držím pěsti, aby to fungovalo už napořád. Krásně jste to zvládli
@krmar děkuju…a Ty jsi mě hezky doplnila. ![]()
A taky díky ke gratulaci
, ale ještě není Včerejší noc zase prokňoural a dral se manželovi pod tričko
Bobek malej, prsa sice našel, ale jiná než hledal…Přes den mi pořád leze pod triko a říká " da, to, mňam"…tak-že pořád bojujeme.
Přes den jsem mu dala 2×, jinak ho šidím, jak se dá…Dám mu čaj do hrnečku a slámku, dělám mu bubliny, pak se napije…asi mu koupím nějakou flanděru na pití s autem/traktorem ( má moc ráda traktory, auta) ![]()
Tak jsem zvědavá, jaká bude dnešní noc. Ale už to nevzdáme, to by byla blbost.
Krásný zbytek dne a krásnou, pohodovou neděli.
![]()
@michalka30 i kdyby se zatím podařilo alespoň to noční kojení zrušit, tak je to stejně super ![]()
@michalka30 já už to ani nestačím počítat. Kromě toho, že než usne, tak se přicucne alespoň 3×, tak se pak ještě tak 2× vzbudí v noci a pak k ránu zase alespoň 3× krátce po sobě, ale zase jí to vždycky uspí, tak se aspoň vyspíme. A přes den tak 3×, taky se snažím jí spíš podstrčit jiné jídlo nebo pití, ale ne vždycky to výjde, pokud je potřeba utěšit nebo je unavená, někdy mi příjde že i jen z nudy, chce prostě prso ![]()
Ale já zatím neodstavuju, nechám to už až na jaro, nechci jí odstavovat, když je nastydlá a to ona je skoro pořád
.
@krmar píše:
@michalka30 já už to ani nestačím počítat. Kromě toho, že než usne, tak se přicucne alespoň 3×, tak se pak ještě tak 2× vzbudí v noci a pak k ránu zase alespoň 3× krátce po sobě, ale zase jí to vždycky uspí, tak se aspoň vyspíme. A přes den tak 3×, taky se snažím jí spíš podstrčit jiné jídlo nebo pití, ale ne vždycky to výjde, pokud je potřeba utěšit nebo je unavená, někdy mi příjde že i jen z nudy, chce prostě prso