Jak odstavit 1,5ročního závisláčka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7479
14.2.13 16:35

@michalka30 tak dobře kluci jedny šikovný :potlesk:, oni hodně často holky psaly, že je lépe, když pomůže tatínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
15.2.13 09:40

Jeee, je to tak hezky. Mas asi fakt dobreho chlapa…Jsem rada ze je nekdo stastny v manzelstvi, protoze nejak se mi posledni dobou zda ze zadne stastne neexistuji.

Mimochodem, jeste zadne pratele nemam ani nevim co to znamena a na co? Ze si obcas napiseme zpravicku?

Co dneska vnoci? Asi zas horor, ze? Asi to nejakou dobu potrva, drz se. Papa :hug:
@michalka30 píše:
Děkuju moc, holky. :)…ALE já bych to asi nevydržela. Manžel si šel lehnout k nám do ložnice (jinak spává s holkama) a když už jsme myslela, že to nevydržím, tak mě ten náš taťka pohladila a řekl:" Miško, běž si lehnout k holkám, my to tady zvládneme."…Tak-že ty šikulky jsou hlavně moji kluci. :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
15.2.13 11:02

@krmar jo, jo, tatínek funguje skvěle :pankac:
@olliinnka Klidná, šťastná…manželství existují. :) Je to o lidech. Jsou na to pořeba dva a pracovat na tom musí oba…pak to „funguje“. ;) Lidi se radují z cizího neštěstí (ne všeci, samozřejmě), čtou o celebritách, kdo, kde s kým…Vytrácí se, řekla bych úcta k člověku, snaha překonávat problémy, řešit je…zatnout zuby, ale to musí oba…dost filosofování a zpět k tématu :mrgreen:
Přátelství můžeš potvrdit, pokud chceš…a napsat třeba zprávu atd. Je to na Tobě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
15.2.13 11:07

Dnešní no byla o móóóóóć lepší!!! Malýho jsem uložilapo 19hod. uložila a šla do lesa na čekanou - vyčistit si hlavu, odpočinout. :) Vrátila jsem se kolem 23hod. a tatínek říkal, že se zatím neprobudil. Trošku kňoural kolem 2hod., ale spal za chvilku dál. Vzbudil se po 6,30hod. PARÁDA :potlesk: :srdce:
Taťka ho jen pohladil v postýlce, promluvil na něho. Žádné dávání flašky, nic, zvykl by si zas na flašku a byl by zas problém. :mrgreen:
Mějte se krásně :mavam:
Pěkný víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
15.2.13 11:10

Napsala jsem to trochu zmateně - opakuju slova apod…Honzík mi tady jezdí s traktorem po klávesnici. Tak mi to promiňte, díky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.2.13 13:34

Ahoj mojí dceři je 18měsíců a taky pořád kojím, v noci tak 5× a víckrát, přijde mi, že se budí už jenom ze zvyku. Ale když jí to nedám tak řve a řve a nic jí neutiší. Dudlíka nemá, UM nechce, a flašku s čajem taky nechce. Ptala jsem se v lékarně, jestli neexistuje nějaká mastička proti kojení tak mi poradili abych si prsa namazala citronem. Tak to budu zkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
15.2.13 14:31
Ahoj terka18.
Já na tom byla úplně stejně, jak píšeš :( Už jsem byla úplně hotová. Nám teď pomohl náš tatínek. :srdce: Když tak si přečti diskuzi.
Dcerku jsem odstavila ve 2 letech, s tím, že mlíko není, žadonila dva dny a noci, ale nebylo to tak hrozné. Ale to, co dělal teď synek - šílený. Nejstarší dcerka se odstavila sama…
Přeju Ti pevné nervy a držím palce. :kytka:
@terka18 píše:
Ahoj mojí dceři je 18měsíců a taky pořád kojím, v noci tak 5× a víckrát, přijde mi, že se budí už jenom ze zvyku. Ale když jí to nedám tak řve a řve a nic jí neutiší. Dudlíka nemá, UM nechce, a flašku s čajem taky nechce. Ptala jsem se v lékarně, jestli neexistuje nějaká mastička proti kojení tak mi poradili abych si prsa namazala citronem. Tak to budu zkoušet.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
16.2.13 12:56
@michalka30 píše:
Klidná, šťastná…manželství existují. :) Je to o lidech. Jsou na to pořeba dva a pracovat na tom musí oba…pak to „funguje“. ;) Lidi se radují z cizího neštěstí (ne všeci, samozřejmě), čtou o celebritách, kdo, kde s kým…Vytrácí se, řekla bych úcta k člověku, snaha překonávat problémy, řešit je…zatnout zuby, ale to musí oba…

Moc hezky jsi to napsala, mě přímo z duše, je to tak, chce to i hodně tolerance ve vztahu a to dnse opravdu chybí, často partneři neumí překonávat překážky a řeší je okamžitým rozchodem, mnohdy zbytečně :roll:

taky se omlouvám, že nepíšu k tématu, ale musela jsem reagovat.
Sama se naštěstí také můžu pochlubit šťastným manželstvím a vůbec spokojenou rodinou.

Jinak moc gratuluji k úspěšné noci a držím pěsti, aby to fungovalo už napořád. Krásně jste to zvládli :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
16.2.13 21:33

@krmar děkuju…a Ty jsi mě hezky doplnila. :D
A taky díky ke gratulaci :), ale ještě není Včerejší noc zase prokňoural a dral se manželovi pod tričko :mrgreen: Bobek malej, prsa sice našel, ale jiná než hledal…Přes den mi pořád leze pod triko a říká " da, to, mňam"…tak-že pořád bojujeme. :jazyk: Přes den jsem mu dala 2×, jinak ho šidím, jak se dá…Dám mu čaj do hrnečku a slámku, dělám mu bubliny, pak se napije…asi mu koupím nějakou flanděru na pití s autem/traktorem ( má moc ráda traktory, auta) :think:
Tak jsem zvědavá, jaká bude dnešní noc. Ale už to nevzdáme, to by byla blbost.
Krásný zbytek dne a krásnou, pohodovou neděli. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
16.2.13 21:35

…tu flašku nemyslím s cumlem, prostě nějakou s pítkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
17.2.13 17:57

@michalka30 i kdyby se zatím podařilo alespoň to noční kojení zrušit, tak je to stejně super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
17.2.13 18:06

Ahoj, noční kojení už 3dny není. :D A co Vy? Jak často kojíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
17.2.13 18:16

@michalka30 já už to ani nestačím počítat. Kromě toho, že než usne, tak se přicucne alespoň 3×, tak se pak ještě tak 2× vzbudí v noci a pak k ránu zase alespoň 3× krátce po sobě, ale zase jí to vždycky uspí, tak se aspoň vyspíme. A přes den tak 3×, taky se snažím jí spíš podstrčit jiné jídlo nebo pití, ale ne vždycky to výjde, pokud je potřeba utěšit nebo je unavená, někdy mi příjde že i jen z nudy, chce prostě prso :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
17.2.13 18:18

Ale já zatím neodstavuju, nechám to už až na jaro, nechci jí odstavovat, když je nastydlá a to ona je skoro pořád :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
17.2.13 21:46
A jejda, to je hodně podobné tomu, jak to bylo u nás. :( Pusena malá, úplně to chápu, že ji nechceš odstavovat, když je nachlazená, určitě nechce jíst, tak jsi ráda, že aspoň pije. :,(
Tak moc držím pěsti, aby byla malá, co nejdříve v pohodě. Ale ono bude lí, rozjaří se, bude víc sluníčka. :hug:
Honzajs se přes den dobývá dost, asi si chce vynahradit noc. Snažím se ho nějak zabavit, ošidit atd., už jsem to tu psala.
Dávám mu prso ráno, jak se vzbudí, pak po obědě. Pak navečer si cucne a smozřejmě, jak jde spát. Usínání mu teď trvá dýl, ví, že v noci nic nebude.
Ale oproti tomu, co bylo dřív, je to pohádka.
Mějte se moc hezky a hlavně, ať bacily, viry brzo zmizí. :kytka:
Si tady píšeme jen my dvě, co? :) Ale mně to nevadí.
Zase napiš. :mavam:
@krmar píše:
@michalka30 já už to ani nestačím počítat. Kromě toho, že než usne, tak se přicucne alespoň 3×, tak se pak ještě tak 2× vzbudí v noci a pak k ránu zase alespoň 3× krátce po sobě, ale zase jí to vždycky uspí, tak se aspoň vyspíme. A přes den tak 3×, taky se snažím jí spíš podstrčit jiné jídlo nebo pití, ale ne vždycky to výjde, pokud je potřeba utěšit nebo je unavená, někdy mi příjde že i jen z nudy, chce prostě prso :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová