Jak omezit noční krmení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Truhlynka
5.3.10 20:32

Jak omezit noční krmení?

Ahoj, jsem tu nová, ale vaše rady jsou fakt super, proto o jednu radu prosím. Máme 8 měsíčního chlapečka, v noci se budí po 2hodinách na jídlo (sunar). Zkoušela jsem ho ošidit čajíčkem, vodou, bohužel… Zkoušela jsem i nechat plakat - vzbudil se cca v 10 hod, zkoušela jsem uklidňovat, chovat, dudlík, ale plakal až do 5 hod, to už jsem únavou nevydržela a dala mu sunar, usnul hned po zasátí k lahvy. Nemyslím si, že by měl hlad před spaním dostává hutnou krupicovou kaši, přes den toho sní taky dost, čemuž odpovídá naše váha 9kg. Nemáte nějakou radu, jak ho odnaučit nočnímu krmení. Už jsem opravdu zoufalá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4957
5.3.10 20:37

A spinká sám nebo s vámi v pokoji? My když spíme s malou v pokoji, tak se taky budí po 2h a když spíme vedle, tak se zbudí ve 12 a pak až v 6ráno a to jde spát 7-8hodin večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Truhlynka
5.3.10 20:44

Spinká s námi v ložnici, dokonce jsem musela přirazit postýlku k posteli. Když ji měl v rohu cca 2m ode mě, nespal vůbec, to nemohl ani usnout. Přes den spí jen v kočárku.

• Citovat
  • Upravit
24798
5.3.10 21:29

A nemůže ho bolet bříško po té kaši?
Jinak na nejezení v noci je asi jediná rada - nedát… Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
5.3.10 22:35

Radu nemám, moji prckové jí v noci vždycky když jsou nemocní nebo rostou zuby, což je teď skoro pořád, ale když je klid, tak jeden nejí v noci vůbec (pokud ho brácha nevzbudí), druhý minimálně jednou za noc. Nejde ničím ošidit a upřímně - na to abych s ním trdlovala několik hodin v noci a pak vzbudil bráchu a ségru a já utěšovala do rána, tak na to nemám. Dám UM a po vypití okamžitě spí. dcera mi to dělala taky - děsnej mlíkožrout, nechala jsem to na ní, přešlo jí to, ale až za hodně dlouho. Oba to dělají(dělali) bez ohledu na to kolik kaše večer snědli. Asi toho mlíka potřebuje některé dítě víc nebo je to žízeň ( u nás moc nepije nikdo přes den), nevím. Prostě vydržím a věřím, že sám přestane :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
6.3.10 13:46

Aha, tak to neporadím, protože naše Sami si vynutila už před 2,5měs usínat sama a spinkání bez nás ji dělá dobře. Chodím ji kontrolovat a dycky spí, jako bys ji do vody hodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí