Jak papá vaše 7měsíční mimi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.5.12 14:43
@lujziana píše:
kamaradka dava 7,5mes holčičce knedlik 2×tydne-mala ja o.k :lol:

Fakt??? A ještě ta holčička žije? :mrgreen: :mrgreen: Dělám si srandu šak jasné hlavně že jí chutná a je spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
27.5.12 14:53
@Lucka beruska píše:
Jogurt klidně, já dávám dobrou mámu vanilku. A těstoviny taky může. Když máš i ty kupované skleničky taky tam jsou. Ale jak chceš ty říkám já se řídím selským rozumem......Stejně ti děcko za chvíli bude jest to co jíte vy doma.

na to se tesim -uz aby to bylo a jedl tak jak mi :palec: :palec: stejne porad pokukuje po starsim-9letym kdyz neco ji nebo pije hned se po nem natahuje a chce ochutnavat-i kdyz je to neco co by jeste nesmel jist stejne mu davaj ochutnat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
27.5.12 14:58

já najíždím na nový režim, bo se mi nelíbí, že malej diktuje jezení mne a ne já jemu, že si vybírá co jíst a že se chci taky už trochu vyspat :lol:
6-7h - mléko od mne
10h - ovoce, cca 100-150g podle toho jak mu to jede
13h - maso-zelenina, cca 100g, dodám čaj a vypije tak 50-100ml
16-17h - mléko od mne
20h - kaše
23h - 200ml UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.12 14:59
@lujziana píše:
na to se tesim -uz aby to bylo a jedl tak jak mi :palec: :palec: stejne porad pokukuje po starsim-9letym kdyz neco ji nebo pije hned se po nem natahuje a chce ochutnavat-i kdyz je to neco co by jeste nesmel jist stejne mu davaj ochutnat :mrgreen:

Já dávám malému taky ochutnávat, já stejně moc nesolím ani nekořením. Aj nanuk ochutnal,šlehačku atd ale jediné co mu fakt nedávám ani ochutnat je čokoláda, protože ta je strašně agresivní a může vyvolat vyrážku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
27.5.12 15:24
@Miarei píše:
já najíždím na nový režim, bo se mi nelíbí, že malej diktuje jezení mne a ne já jemu, že si vybírá co jíst a že se chci taky už trochu vyspat :lol:
6-7h - mléko od mne
10h - ovoce, cca 100-150g podle toho jak mu to jede
13h - maso-zelenina, cca 100g, dodám čaj a vypije tak 50-100ml
16-17h - mléko od mne
20h - kaše
23h - 200ml UM

to by malej asi nevydrzel-jist az po 3 hod :nevim: rekla bych ze mu nekdy davam neco skoro kazdou hod-treba 13:30-trosku sem ho nakojila, 14:30-par lzicek presnidavky, 15:20 zas trosku nakojila-a spi.nevim jestli ho neprecpavam,ale nezvraci ani neni zadnej extra burtik .Taky chci skusit nechat ho malinko vic vyhladovet-aspon ty 2hod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
27.5.12 15:31

@lujziana
malej má už od narození sklony k přejídání, on by byl schopen jíst pořád a je proto i dudlíkový typ :lol:
doktorka mi říkala, abych mu dřív jak po dvou hodinách nedávala a taky prostě nedostane :lol:
moje mlíko už mu nestačí, když vynechám 2 kojení, tak mu to stačí, jinak prudí už půl hodiny po nakojení. Poslední měsíc víc nespím než spím, takže jsem tomu udělala stop, nehodlám se zničit.
Mám ještě dvouletou slečnu doma a s tou to bylo jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
27.5.12 15:43

@Miarei taky premyslim ze jedno kojeni -asi odpoledni vynecham a misto toho dam neco jineho,ale nevim :nevim: :roll: nejdriv asi prodlouzim pauzy mezi jidlem, uz sem z toho ,,MAGOR,, :mrgreen: pripada mi to jak kolotoc-kojeni, kojeni kojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
27.5.12 16:09
@Lucka beruska píše:
Fakt??? A ještě ta holčička žije? :mrgreen: :mrgreen: Dělám si srandu šak jasné hlavně že jí chutná a je spokojená :palec:

Tak jasně, že žije, ale nezakládá si takhle náhodou na tloušťku v budoucnosti?

Myslím, že miminkovská svíčková (jen zelenina, zahuštěná jogurtem) je výborná i bez knedlíku - třeba s těstovinama.
A hlavně, knedlíky 2× týdně by neměl jíst ani dospělý, natož miminko :roll: .

• Citovat
  • Upravit
27.5.12 19:36
@Renčí2 píše:
Tak jasně, že žije, ale nezakládá si takhle náhodou na tloušťku v budoucnosti?Myslím, že miminkovská svíčková (jen zelenina, zahuštěná jogurtem) je výborná i bez knedlíku - třeba s těstovinama.
A hlavně, knedlíky 2× týdně by neměl jíst ani dospělý, natož miminko :roll: .

No myslím, že maminky, kterým děti nechcou jíst, by byli vděčné za to kdyby jim ten knedlík snědly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
27.5.12 19:51
@Lucka beruska píše:
No myslím, že maminky, kterým děti nechcou jíst, by byli vděčné za to kdyby jim ten knedlík snědly :mrgreen:

Moje děti jsou obě nejedlíci, ale kvůli tomu je rozhodně nekrmím knedlíkama ;)

• Citovat
  • Upravit
27.5.12 20:42
@Renčí2 píše:
Moje děti jsou obě nejedlíci, ale kvůli tomu je rozhodně nekrmím knedlíkama ;)

Jo v pohodě to je tvoje věc.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
29.5.12 08:27

ahoj holky,
1. nevíte kde bych koupila takové ty velké dětské křupky + he nám 7 měsíců a nemáme ani jeden zub - můžu jí je i přesto dát na žužlání?
2.dále se chci zeptat. dochází mi asi mlíko a dr mi řekla, že do roku dítěte musím mlíko dávat. takže mám koupit nutrilon… je dobrý?
3.a poslední otázka - chci zavádět přesnídávku jako příkrm. dáváme v poledne zeleninu, pak ve dvě nakojím a v pět v osm dostává hami mlíčko s kaší. kdybyste jí to ovoce dali? v těch 2 nebo v 5 hodin?
díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
29.5.12 10:14

Ahoj, ty křupky bych taky chtěla koupit a zatim jsem je nikde nepotkala. Malá má 7 měs a taky nemá žádnej zub, ale žužlá všechno, takže bych jí je bez obav dala.
Já Nutrilonem krmím, malá ho baští. Ono je to asi jedno jestli koupíš Nutrilon nebo třeba Bebu. Kvalita je asi stejná. Jde spíš o to, co bude malá baštit.
Já dávám ovocnou přesnídávku dopoledne, protože ráno vstáváme brzo a dvě mlíka po sobě by mi nejedla :-) Jestli chceš dávat odpoledne, tak bych asi dala před tou večeří, ale je to fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11736
29.5.12 10:28

Já dávám buď dopoledne kolem 10 a nebo odpoledne kolem 4, ty křupky bych dala, malá taky nemá zuby a pěkně je cumlá jak lízátko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
29.5.12 10:54

a kde je koupím ty křupky?
a prosím, když třeba u poledního příkrmu přejdeme na tu plnou dávku 150-200g tak pak se píše, že už nekojit, takže bych jí pak měla dát vodu nebo čajík na zapití? a to dávat po lžičkách a nebo v lahvičce? z učícího hrníčku ještě neumíme pít. moc děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí