Jak papá vaše 7měsíční mimi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1143
30.5.12 11:17
@Adoušek píše:
Přesně tak. Z toho našeho nekápne vůbec nic i když s nim zatřesu. Naše malá ho pořád tahá v postýlce a žvejká ho,takže kdyby tekl, tak je celá zlitá :-) Já už teď nevim, u kterýho jsem to četla v recenzích,ale mam dojem, že to byla taky nějaká známá značka. A pije z něho aspoň? Holt ho budeš muset dávat pod dozorem :-)Paní prodavačka ho asi potřebovala udat a nebo má jinou představu o nekapajícím hrníčku :lol:

tak jsem dnes hrnicek vratila,pani prodavacka mi rekla ze je blbost ze zadny nekapajici hrnicek neni-ze nekape pouze kdyz se to pod tim pitkem zadela tim ventilem-nebo co ¨to tam ,,kecala,, :zed: -proste tomu neverila, muzes mi prosim poslat odkaz hrnicku ktery mate-diky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
30.5.12 13:11
@lujziana píše:
tak jsem dnes hrnicek vratila,pani prodavacka mi rekla ze je blbost ze zadny nekapajici hrnicek neni-ze nekape pouze kdyz se to pod tim pitkem zadela tim ventilem-nebo co ¨to tam ,,kecala,, :zed: -proste tomu neverila, muzes mi prosim poslat odkaz hrnicku ktery mate-diky ;)

máme tenhle http://www.mall.cz/…dek-pu-150ml
naprosto mi vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
30.5.12 13:14

a co tyhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
30.5.12 13:17

@Adoušek @Adoušek a to pitko je meke jako u flasky? a jsou tam 3tecky nebo sirsi dirka-na pitku-na obrazku to moc nepoznam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
30.5.12 13:17

To je obojí Avent? Myslim, že ho má kamarádka a chválila ho. Já jsem ho nikde v kameném obchodě nepotkala a jelikož se do města dostanu jednou za uherskej rok, tak jsem koupila co měli, ten Nuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
30.5.12 13:19

Ten Nuk má měkkou savičku, o něco tužší než je u kojenecké láhve, ale není tvrdá. Má dvě dírky, asi teda. Je to špatně vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
30.5.12 13:21
@Adoušek píše:
Ten Nuk má měkkou savičku, o něco tužší než je u kojenecké láhve, ale není tvrdá. Má dvě dírky, asi teda. Je to špatně vidět.

mame takovou flasku-neslo by treba koupit jen to pitko a drzatka,??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
30.5.12 13:22
@lujziana píše:
mame takovou flesku-neslo by treba koupit jen to pitko a drzatka,??? :think:

To nevim. Nemám s Nukem zkušenost. Všechny kojenecké láhve mám Avent a MAM. U Aventu to jde, tam si můžeš koupit jen pítko a dáš to na jakoukoliv láhev, u Nuku fakt nevim. Zkus se podívat na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
30.5.12 13:24

lujziana: ahojky, máme doma Avent hrníček, od půl roku … Na tom obrázku nepoznám, jestli jsou to od roku nebo od půl. Ten od půl roku má gumové pítko, jsou tam tři dírky. Je netekoucí a když chceš tekoucí, tak stačí ve vršku vydělat gumové kolečko, které brání samovolnému tečení. Od roku pak už mají plastové tvrdé pítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
30.5.12 13:27

Myslím, že ten Avent od půl roku má to pítko zelené (měkké) a ten od roka bílé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
30.5.12 13:30

Hm, tak tím bych se neřídila. Mám doma nachystaný pro prcka od půl roku a ten má pítko měkké bílé a druhý prďolík měl v roce pítko zelené i modré :-). Hrnek od půl roku má 150 ml a ten od roku už 260 ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
30.5.12 13:35
@anlii píše:
Hm, tak tím bych se neřídila. Mám doma nachystaný pro prcka od půl roku a ten má pítko měkké bílé a druhý prďolík měl v roce pítko zelené i modré :-). Hrnek od půl roku má 150 ml a ten od roku už 260 ml

Fakt? Tak já myslela, že to mají takhle rozdělené a byla to možná náhoda. Tak to se omlouvám.....každopádně je to tam napsané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
30.5.12 13:43

Tak sem koukala na net:

s měkkou hubičkou:
http://www.dacha.cz/…l-s-drzadly/

s plastovou:
http://www.dacha.cz/…l-s-drzadly/

a mám doma i kojeneckou láhev a hrnek v jednom a to je taky moc fajn, je tam měkká hubička:
 http://www.mall.cz/…lahev-260-ml

To je fakt super, dvojí využití za jedny prachy :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
31.5.12 16:25

:mavam: Dnes jsem skoušela dát malímu príkrm v pololeže a jedl líp než v sedě :palec: Ale nevím jestli je to takhle správně,aby pak nechtěl jíst jen v leže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí