Jak počít holčičku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
826
3.10.14 11:32

Ahoj, taky jsem si ted hlidala konec ms a hned jsme byli jako kralici :jazyk: a pak jeste jednou v druhe pulce cyklu…ale nevim kdy jsem mela ivulaci.. Tak budeme mit prekvapeni!!! Tohle je uz moje posledni dite a ke trem klukum by se holka fakt hodila!!! Mala princeznicka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
3.10.14 11:47

@Grumlik -Take si myslim, ke trem klouckum holcicka ;-).
Uvidis jak to dopadne :-).
Ale drzim hodne moc palecky ;-), aby devcatko bylo v brisku.
Moje kamaradka ceka holcicku ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
3.10.14 19:03
@Grumlik píše:
Ahoj, taky jsem si ted hlidala konec ms a hned jsme byli jako kralici :jazyk: a pak jeste jednou v druhe pulce cyklu…ale nevim kdy jsem mela ivulaci.. Tak budeme mit prekvapeni!!! Tohle je uz moje posledni dite a ke trem klukum by se holka fakt hodila!!! Mala princeznicka :srdce:

držím moc palecky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
3.10.14 19:12

Holky dekuju!!! Spatne mi je odpoledne, coz bylo i u kluku a mamka mi rikala ze kdyz byla tehotna s nama (mam starsi segru) tak ji bylo spatne rano, kdyz cekala kluka (ten po narozeni zemrel) tak ji bylo spatne odpoledne. Vim ze to neni smerodatny… No uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
3.10.14 19:14

Ahojky, dneska válím za zábavou, ale nějak mě ti chytla hlava snad do té doby přejde, držte palečky ju :dance:.
Hodně trpím na mygrény hlavy :(, že i z toho mám zvracení :?.
Docela se i těším, ale i bojím jak tohle dneska dopadne, kamarádka slaví narozeniny :lol: :lol:, tak jí nemohu sklamat ;) ;)

Přeji vám krásný víkend :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
3.10.14 19:55

To je mazéééc, takovéto téma.
Vzpomínám si na dotaz vladaře z filmu diktátor:
„A budeš mít syna nebo potrat“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.14 16:44

Je tu jeste nekdo tak co už jste nektera skoušela tehu testik ja ani a nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.14 18:23
@milacekadelka píše:
@Staninka30 no-já mám cukr vždy cca 4,2-4,5 a mám dva kluky ;) ale oba po ovu… :)
@pepřenka píše:
Není to o hladině cukru v pravém slova smyslu. Jelikož mě cukr na lačno neklesl pod 5,5 ani při dietě a přesto se holka povedla. Je to spíš o tom, že ten cukr nesmí příliš v průběhu dne stoupnout. Je to taková malá velká věda ;)

Já mám i 8 jednotek a dvě holky. :) Anonym, nikdo o té druhé neví.

• Citovat
  • Upravit
826
7.10.14 10:54

Ahoj, tak jsem se teď vrátila z kontroly!!! Všechno je v pořádku!!! Jsme 8+2tt a mrnousek neskutečně vyrostl!!! Minule neměl snad ani 1cm a teď má skoro 3cm!!! Takže fakt super a já mám z toho šílenou radost!!! A mám i fotečku… kluci budou koukat!!!
Mám termín na screening, 22.10. jdu ráno na krev a pak 3.11. do HK na ultrazvuk, doufám, že všechno bude OK!!!

Ale musím se přiznat, že do této doby jsem měla spíš smíšené pocity, nevím, čím to bylo, nebo jestli budou přetrvávat, tak i čím to bude. Strašně myslím na to miminko, aby bylo v pořádku, nejde ani o to, jestli to bude holka nebo kluk, důležitější je pro mě, aby bylo zdravé…
Ty pocity jsou šílený!!! Dost se na sebe i zlobím, že to přenáším na to miminko a zatím nemám moc radosti…nevím, jak to napsat, aby jste to pochopily. Ale dnes odpoledne jedu za kamarádkou, tak snad to pomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
7.10.14 11:12

Teda není velké 3cm, ale 18,5mm, jsem se trošku sekla :lol:, pak jsem se podívala na fotku z ultrazvuku, abych byla přesnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.14 11:40
@Grumlik píše:
Teda není velké 3cm, ale 18,5mm, jsem se trošku sekla :lol:, pak jsem se podívala na fotku z ultrazvuku, abych byla přesnější…

juuuu velikánská gratulace a kde máme fotečku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
7.10.14 11:57

Nemam scanner. Jedine to zkusim pres mobil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
7.10.14 12:01

Nas 4. Broucek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
7.10.14 12:02

Tak snad je trosku videt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
7.10.14 13:04

@Grumlik -Gratuluji ke krasnemu ultr, je to krasna fotecka ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí