Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No holky když to tady čtu tak mě to vyjde líp když si zavolám toho digi montéra aby si to odvezl, ono ta částka vyjde asi na stejno těch 300 nebo 350 akorát to nemusím balit
Jo a ještě se zeptám-chtějí to vrátit do 10 dnů od ukončení smlouvy. Smlouva bude ukončena k 31,3,2013 tak stačí když mu zavolám 8 dubna? Ted před velikonocema se mi nechce vyhodit ty prachy za to.Ten mechanik co jsem mu volala říkal že přes náš okres jezdí co druhý den.Co myslíte?
Originál krabici chce i UPC. Ale i ti i ti zmeťouři z Digi nám to řekli dopředu, tak jsme je měli. Co jsem si o Digi četla na netu, možná ti za tu krabici napálí nějakou pokutu, ale neplatila bych ji, odvolala bych se na příslušný zákon. To funguje úplně magicky. ![]()
@-Sára Nedej se, jsou to šmejdi. My třeba na to žádnou krabici neměli. Řekni, že technik co to montoval krabici nenechal. Má on papír, že nechal? Ne. Nazdar! Smlouvu vypovídám k dnešnímu dni. Kdy bude mít technik čas bohužel není můj problém, s tím nic neudělám. Takže je to váš technik a vy se dostavte kdy chcete. Oni jsou hrozní šmejdi, lidi jim to vypovídaj ve velkém, tak se snaží tahat peníze z lidí. Po mně nechtěl žádné peníze, a to měl stěstí, jinak by po svých neodešel.
Váš majetek, vy si zaplaťte technika a demontáž. Nazdar! Ze zákona nejsem povinná uchovávat krabici, takže originál obal nemám. Ve smlouvě o tom taky nic není. Nazdar! ![]()
Fakt se nedej. ![]()