Proč nefunguje odesílání mailů na Seznamu?

káťa
24.3.13 07:22

proč nefunguje odesílání mailů na seznamu?

Chtěli jsme si s kamarádkou přeposlat nějaké dokumenty a nic. Já jí je odeslala, jí na mail nepřišly. Teď ráno, mně to ukazuje jako odeslaný mail, jí nepřišlo nic. Zkusila mi na zkoušku taky poslat mail a nic. Máte s tím někdo zkušenost, stalo se Vám to někdy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5533
24.3.13 07:29

Mně seznam funguje - odesílání i přijímání s přílohou :think: :
Nemáte některá plnou schránku? Nebo zkusit obnovit nastavení, překontrolovat filtry. Když to pořád nepůjde, tak zkus kontaktovat technickou podporu seznamu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
24.3.13 07:43

Seznam blbnul často, přejděte na Gmail a budete mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
24.3.13 08:08

Klid nebude nikdy, pokud se využívá freemailů.
Mně blbnul gmail zrovna ve středu dopoledne. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
24.3.13 08:10

@káťa aha…tak nejsem sama s timhle problemem…vcera vecer jsem posilala dva maily, nedorazil ani jeden… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.13 08:13

Seznam je na zabití, od doby, co udělali nové schránky. Když chci odpovědět, místo okna na odpověď se mi otevře úplně nová zpráva, je líný a tu schránku fakt strašně nemám ráda :cert: Ale měnit adresu se mi nechce.

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
24.3.13 08:50

Stalo se mi to na seznamu už hodněkrát, mail odešlu ráno a příjde třeba až večer

• Citovat
  • Upravit
17878
24.3.13 08:52

Tak „moje“ vecerni maily UZ dorazily :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
24.3.13 09:00

Me se ze seznamu spatne odesila, kdyz je pomale pripojeni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.3.13 09:03

Stalo se mi to v týdnu. Kupovala jsem na MMB, domlouvala se s paní a málem jsme si jedna o druhé myslely, že jsme podvodnice. Ona nereagovala na moje maily, já jí menohla poslat peníze. Nakonec z toho vylezlo, že nám maily nechodily, ač v odeslaných je máme :zed:
Od chvíle, co seznam udělal nové schránky, je každou chvíli problém - mail s přílohou kolikrát odešlu až napotřetí, samo mě to odhlašuje, teď tohleto :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
24.3.13 09:19

Tak to ju, moc děkuji za reakce. takže můžu čekat, že mailíky dorazí večer, ju??? :mrgreen: To bude mít kámoška radost, potřebuje ten papír dneska dopoledne :think:

• Citovat
  • Upravit
14637
24.3.13 09:20

@káťa Jestli na ni máš jiný kontakt, pošlete si to jinou cestou. Např. http://leteckaposta.cz/ .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová