Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně seznam funguje - odesílání i přijímání s přílohou
:
Nemáte některá plnou schránku? Nebo zkusit obnovit nastavení, překontrolovat filtry. Když to pořád nepůjde, tak zkus kontaktovat technickou podporu seznamu
Klid nebude nikdy, pokud se využívá freemailů.
Mně blbnul gmail zrovna ve středu dopoledne.
![]()
@káťa aha…tak nejsem sama s timhle problemem…vcera vecer jsem posilala dva maily, nedorazil ani jeden… ![]()
Seznam je na zabití, od doby, co udělali nové schránky. Když chci odpovědět, místo okna na odpověď se mi otevře úplně nová zpráva, je líný a tu schránku fakt strašně nemám ráda
Ale měnit adresu se mi nechce.
Stalo se mi to na seznamu už hodněkrát, mail odešlu ráno a příjde třeba až večer
Stalo se mi to v týdnu. Kupovala jsem na MMB, domlouvala se s paní a málem jsme si jedna o druhé myslely, že jsme podvodnice. Ona nereagovala na moje maily, já jí menohla poslat peníze. Nakonec z toho vylezlo, že nám maily nechodily, ač v odeslaných je máme ![]()
Od chvíle, co seznam udělal nové schránky, je každou chvíli problém - mail s přílohou kolikrát odešlu až napotřetí, samo mě to odhlašuje, teď tohleto ![]()
Tak to ju, moc děkuji za reakce. takže můžu čekat, že mailíky dorazí večer, ju???
To bude mít kámoška radost, potřebuje ten papír dneska dopoledne ![]()
@káťa Jestli na ni máš jiný kontakt, pošlete si to jinou cestou. Např. http://leteckaposta.cz/ .
Chtěli jsme si s kamarádkou přeposlat nějaké dokumenty a nic. Já jí je odeslala, jí na mail nepřišly. Teď ráno, mně to ukazuje jako odeslaný mail, jí nepřišlo nic. Zkusila mi na zkoušku taky poslat mail a nic. Máte s tím někdo zkušenost, stalo se Vám to někdy?