Jak poznám, že je dyslektik?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
172
29.8.15 07:50

Byl právě u matky a my ho máme u sebe od května…Je celkově opožděný, propadl už jednou ve 2 třídě. A teď měl 2 čtyřky…v pondělí bude přítel volat té psycholožce na objednání co nejdříve a pokud mu tam neřeknou, že je dys tak ho vezmu já jinam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
22.7.22 17:05

Nezkoušeli jste equazen? Ten má hodně dobré ohlasy a dochází po něm ke zlepšení těchto problémů ve vývoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
25.7.22 20:32

@Tynushka31 U nás pomohl dost. Je to rok co měl problémy a teď by jste nepoznaly, že měl nějaké potíže s učením :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.22 16:24

Rada

Ahojky mohu se zeptat nw radu?.. Můj syn by měl teď jít do 3 třídy ale bude opakovat, dělá mu velký problém psání. Plete si písmena, vůbec neslyší tvrdé, měkké souhlásky. Mohlo by se jednat o dyslexii? Pořád se s ním učím ale on se nedokáže ani soustředit.. Je to celkově boj 😐 Podle mě tam musí být nějaký problém i přes to mě ke všemu udal otec syna na ospod že se s ním prý neučím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
20.8.22 20:49

@Renatavanni ve škole ho nedoporučili do ppp, nechali ho jen tak propadnout? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
21.8.22 08:13

@Renatavanni měli by jste navštívit poradnu, aby mu nastavili podpůrné opatření. Bude mít asi oslabený fonematický sluch. Ve škole nemáte soec. pedagožku, aby ti poradila jak. pracovat?
Jeden exemplář mám doma, jde do třetí, tak ty vyjmenovaná slova budou divočina.
Není dysfatik? Požádej poradnu o komplexní vyšetření, plus ideálně psycholog, aby vám stanovili diagnózu, plus jak se synem máš doma pracovat ty a jak ve škole. Držím palce

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi