Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
První těhotenství jsem tajila a tak jsem si to moc nepřipouštěla, poprvé jsem si uvědomila že jsem těhotná až ve 24tt
bylo to během školy a tak jsem si to moc neužila. Hlavní bylo dodělat střední. Druhé těhotenství jsem od 2 měsíce doma a tak je to celé jiné. O těhotenství jsem věděla prakticky hned. Už týden po ovulaci jsem si dělala test
měla jsem vlastně celé dny jen na to sledovat sebe a miminko
mám ale takový pocit že to druhé je snad horší než první. Neustále nevolnosti, bolesti zad a spousta komplikací. U prvního nebyl čas si na něco stěžovat. Jenže teď je na to času hromada. A ještě k tomu je prcek línej a nechce se mi otočit hlavičkou dolů
No, ještě že máme 6 týdnů na otočení a dohnání té váhy. Podle utz je o 2 týdny opožděnej
za to ten první byl naprosto v pořádku, hned se otočil jak měl a s váhou jsem si taky nemusela lámat hlavu. Prostě ta těhotenství jsou jako nebe a dudy ![]()
@Anonymní píše:Únava už taky není taková, jak na začátku. Trošku na pytel je, když je dítě nemocné a já to chytnu taky, člověk místo aby se vyležel, musí aspoň nějak fungovat. No, předčasný porod zatím nehrozí, tak doufám, že už to tak zůstane. Jsem zvědavá, jaká „sranda“ pak nastane po porodu
@LenaMarry tak snad nebudes muset lezet, to si taky nedovedu predstavit. Mne ted nastesti mizi ta silena unava, to jedine me ted hodne onezovalo, rano se hudim brzo a vecer usinam v 6. Ale ted uz par dni spim a funguju zase normalne, nastesti.
@LenaMarry o nemocich mi ani nemluv. Chytnu vse i pred tehotenstvim. Akorat se desim, co zase dotahne
ted radi ve skolce nestovice, prujem a vsi
muzeme si vybrat. Ale za tyden bude nabidka opet jina ![]()
Já také teď moc nesleduju co se v jakém týdnu děje, stalo se mi, že jsem dokonce zapomněla na chvíli, v jakém týdnu jsem
Pořád jsem řešila nějaké komplikace, migrény, neštovice, nevolnosti, záda a já nevím co ještě. Teď se cítím docela dobře, tak snad to bude do konce dobré (i ten konec
).