Jak říkáte Eliškám?

603
17.5.12 12:41

jak říkáte eliškám?

Ahojky, jak říkáte svým Eliškám a jaká zkrácenina/zdrobnělina se vám na tomto jméně nelíbí? Máme doma Vojtu, myslela jsem, že se to nedá zkomolit…a ono dá, navíc to tchýně a švagrová dost používá a já tiše trpím… :roll: Teď čekáme holčičku, tak jsem zvědavá na co okolí přijde…Díky za reakce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4515
17.5.12 12:43

Kamarádka má Elišku a říká jí normálně Eliško nebo Eli.Pokud zlobí tak Elino :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647

Ela, Elda, Elíza, Elinka.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294

Eli, Elis, Elinko,Elišo když mě naštve tak Elzo, Elino :D . Ale je těch Elišek poslední dobou moooooc! Kdybych se měla rozhodovat znovu, dám jiné jméno, i když je tohle krásné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454

Eli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.12 12:44

Co, vím, dá se říkat Eli, Eliku, Elčo, Elinko… je to moc pěkné jméno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
17.5.12 12:50

Elizabeth, ale jenom když mě stvě a nebo taky Magore :mrgreen: Ale já mám psa Elišku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
17.5.12 12:51

Díky moc :-) Je to snad jediné jméno (dívčí), které se mi líbí a má i hodně a pěkné zdrobněliny :-) Jinak je spousta pěkných jmen, ale vždy jsem narazila na nějakou klasickou zdrobnělinu, která se mi opravdu nelíbí…př. Karolína - Kája, Kristýna - Kiki :zed: Manžel jich měl mnohem víc :-)
Z výše vypsaných snad ta Elča by nemusela být …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
17.5.12 12:54

Kamarádka má Elišku a říkají jí: Eliško, Elis, Elinko, Eli, Eloušku, Elčo, Elko, Eluno, Elazníku, Eliku, Elino

• Citovat
  • Upravit
2248
17.5.12 12:56

Eli, Elišák, Elinka, nelíbí se mi „Lili“ nebo „Lilinka“ (oboje výmysl tchyně), když zlobí tak je to Elina :mrgreen:
A pak jí taky říkáme šiško, šišáku, elšišáku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
17.5.12 12:59

Ahoj, Elišku sice nemáme ani mít nebudeme(čekám druhého kluka), ale znáím jich hodně. Nejklasičtěji se jim říká Eli, Elinko, Elíšo, Elíku.....pak si vzpomenu na seriál Ranč u Zelené sedmy, kde říkali Lízo :lol:
Jinak babičky vždycky něco neobvyklého a „nehezkého“ vymyslí, takže bych s tím počítala 8)
Já se zase strachuji, co vymyyslí tchýně na Jáchyma(už máme Jakuba a tam je obměn hodně) :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
17.5.12 13:02

Zkomolit jde každé jméno, to mi věř. :roll: Kamarádka má Barboru, ale nelíbí se jí Bára, tak jí od malinka říkali Babu a dnes (je jí šest) jí neřekne nikdo jinak než Babu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
17.5.12 13:03
@Loll píše:
Zkomolit jde každé jméno, to mi věř. :roll: Kamarádka má Barboru, ale nelíbí se jí Bára, tak jí od malinka říkali Babu a dnes (je jí šest) jí neřekne nikdo jinak než Babu.

Babu byla v seriálu Lescautová(nebo jak se to píše), ne :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
17.5.12 13:04

Elis, Eli, Lis. A prosímtě jak komolí jméno Vojta? :)

• Citovat
  • Upravit
2926
17.5.12 13:05

@zoubky Tak to vůbec netuším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat