Jak rychle a účinně zdolat bolest v krku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
873
3.12.15 06:41
@Niemeyer píše:
Tak mi nepomohly čaje ani vincentky ani med a citron a už nemůžu ani mluvit

Tak zkus vdechnout trošku kajenského pepře, mám ho na sobě odzkoušený i na zánět průdušek, funguje skvěle a v krku ani plicích nepálí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4655
3.12.15 15:44

Ráno se mi objevila hnusná zelená rýma. výsledky výtěru budou až v pondělí, do té doby jsem dostala pinosol kapičky. Spíš se budu děsit, abych nenakazila malýho:( Prej - néé, když kojíte - tedy já odstříkávám - nechytí to.

Ale on už rýmu má a poměrně dost dlouho se mu vleče:( Teď i víc kejchá…:( to je k zbláznění..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.16 12:30

Holky, prosim o ucinnou radu. Jsme ted vsichni nemocni, nachlazeni, silena ryma. U maleho uz nastesti na ustupu, ale zato me se to nejak drzi. Uz 2 tydny s jednodennimi prestavkama bolest v krku, ale myslela jsem, ze to bude tou hnisavou rymou, jak to steka. Pres den jakz takz v pohode, horsi navecer, nemuzu poradne polknout, silena bolest, dusivy suchy kasel, ale ryma uu je 2 den pryc.dnes jsem byla u doktora, no po prohlednuti napsal hned antibiotika, ze kdyz uz to mam tak dlouho… Pry to mam zarudnute. Tak nevim, moc se mi do tech atb nechce, kdyz ani nevzal CRP, vyter, nic. Jeste jsem si koupila orofar. Co myslite, zkusit jeste ten anebo rovnou atb? Jinak porad ucucavam cibulovy sirup, ale pomuze vzdy jen na chvili :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
9.6.17 07:39

Prosim poradite mi, mam rymu jako tram a pak me silene pali v krku doma mam cucaci tabletky septilen a olynth hexo, kapicky bronchipret, ambrobene, stoptussin a sinecod co si z toho vzit? Nebo mam jit koupit neco jinyho? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77554
9.6.17 07:43

@wenatka cucací tabletky si můžeš vzít, ty 4 poslední věci, až kdybys měla kašel, ještě bys mohla koupit sprej do krku - účinný je Jox, ale jestli neznáš, chutná fakt po jodu, ale rychle pomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
9.6.17 09:25

Ja nedam dopustit na vincentku. Dobry je take caj z korene zazvoru s citronem a medem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
9.6.17 10:15

Na krk je super kloktat slanou vodou. Je to hnus, ale mně to zabere do druhého dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.17 10:32

@wenatka obycejny sprej stopangin za par korun, uplne staci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
9.6.17 10:33

Kloktat šalvěj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
9.6.17 12:02

Dekuji za rady neco vyzkousim, nejhorsi ze se mi ddo toho jeste mota hlava :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
9.6.17 12:05

Mě teď bolelo v krku a zkusila jsem to, co mi jako jediné zabralo minule (namísto pastilek a sprejů do krku). Kloktala jsem slanou vodu a večer před spaním na krk priessnitzův zábal (snad píšu dobře) a bolest byla hned ustoupila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
9.6.17 12:05
@cverunka píše:
Na krk je super kloktat slanou vodou. Je to hnus, ale mně to zabere do druhého dne.

souhlas, a oproti těm x tabletkám je to téměř zadarmo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
9.6.17 12:08

Nejlepší na bolest v krku, i na angínu je obyčejný propolis ve spreji, je to přírodní a zabírá do druhého dne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
9.6.17 12:11

Vykloktat vlahou vody se lžičkou soli - je to hnus fialový ale velice učinné - alespoň u mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
9.6.17 12:12
@cverunka píše:
Na krk je super kloktat slanou vodou. Je to hnus, ale mně to zabere do druhého dne.

jeee už to tu bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast