Jak se chovají vaši tříletí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4336
23.10.13 11:08

@C.H. Máme to hóódně podobný. Jen obdivuju maminky, které opravdu zvládnou tohle období s klidem a nadhledem. Mně to prostě nějak nejde. @Akras2 Odvést ho za dveře nebo do jiné místnosti? To ho tam spíš pak musím odtáhnout řvoucího a vztekajícího se. Jenže on mi tam nezůstane, bych ho tam musela zamykat. A to už je zas trochu moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
23.10.13 12:16

@C.H. Ten pohled úplně vidím :D Taky čekáme v prosinci druhé, tak už z toho mám teď obavy. Já mám navíc klidový režim, tak ho docela i chápu, že se už nudí. A bohužel zrovna teď jezdí manžel domu až večer, tak to se mnou musí chudák vždycky přetrpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
23.10.13 12:17

Taky bych občas musela zamykat ale to nejde. No ale občas funguje ignorovat výlev a když to jinak nejde odcházím já. Sice zase řve že zůstala sama a nemá publikum ale já na to občas nemám zkrátka nervy. Jo a když zvýším hlas tak říká „mami nezlob se“. Starší dceru sice občas začne mlátit ale zase jí i brání když na ní vyjedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2708
23.10.13 13:11

@pampalin, neříkám, že to zvládám s klidem a nadhledem, ale tak nějak otupuju. Taky denně zvýším hlas. Každopádně malý byl fakt vycepovaný, děkoval, prosil, zdravil… teď, aby ho člověk pomalu prosil.

A dát naše torpédo do jiného pokoje nebo jen za dveře nehrozí. Ten by si to tam užil a ještě bych trnula, co vymyslí. Když už je to moc, posíláme na trucovací místo v kuchyni u zdi, odkud smí uklidněný, bez slziček.

@kopretina11, ten pohled je snad horší než to dupání. Já jsem naštěstí v běžném režimu, mít klidový, tak mi tu zboří barák. Náš malý sportovec se totiž musí ideálně 2× denně vyběhat. Pokud nemá pohyb venku, tak běhá alespoň kolečka po kuchyni, skáče tu přes krabici jako přes překážku, hází mi tu papírovým válečkem jako oštěpem a podobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5658
23.10.13 13:54

@C.H. mám taky malého Šebrleho co chvilku neposedí a lumpárny vymýšlí jak na běžícím pásu. A také jako Kopretinka mám klidový režim v těhu, takže je to občas dost výživné :zed: :zed: :zed: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
23.10.13 14:01

@C.H. hází mi tu papírovým válečkem jako oštěpem - pořád lepší, než kdyby Ti házel válečkem na těsto, ne? Náš je taky hrozný pometlo, pořád skáče, leze, lítá, visí, šplhá a největší zábava je vylézt si v obýváku na opěradlo gauče a svézt se po něm jako po skluzavce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5658
23.10.13 14:02

@pampalin -u nás frčí z opěrky gauče spadnout dozadu a volá "sem potapěč!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
23.10.13 14:08
@verca.d píše:
@pampalin -u nás frčí z opěrky gauče spadnout dozadu a volá "sem potapěč!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak to náš nemůže, páč tam má zeď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
25.10.13 15:47

Ještě bych prosila o radu, jak mu něco říct tak, aby mě vůbec vnímal. Chová se, jakoby mě vůbec neslyšel anebo mě prostě opravdu neslyší a ignoruje mě. Poslední dobou zrácím naději, že se něco změní, je to čím dál tím horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
25.10.13 18:46

Tak to bych taky ráda věděla. Ať to zkouším potichu nebo nahlas je to stejný. Říkám tomu selektivní hluchota. :mrgreen:. „Jdi se obout "- neslyší. Ale jak řeknu "chceš mléko“ tak se může přerazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
25.10.13 19:03

@Akras2 Tak u nás ani kakao už nezabírá… Jinak selektivní hluchota je hezký
a výstižný výraz. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
25.10.13 19:12

@pampalin V deseti letech to bude horší - vidím to doma. A jak to bude v patnácti si radši nepředstavuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
25.10.13 19:13
@Akras2 píše:
@pampalin V deseti letech to bude horší - vidím to doma. A jak to bude v patnácti si radši nepředstavuju.

to samé :lol: :lol: mám 15 syna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
25.10.13 19:15

Jinak malá 3.5 má zálibu v modelování. Ted do ní obaluje lego panáčky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
25.10.13 20:06

@78mamina Jo modelína je u nás taky hit. Dneska se vztekala že na psovi nedrželo ucho :mrgreen: A hluchota v patnácti bude asi dovedená k dokonalosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí