Jak se chovají vaši tříletí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5658
25.10.13 23:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
26.10.13 09:31

U naás se to spustilo snástupem do školky. njehorší naschválnosti máme asi za sebou, ale od te doby se to taky táhne. máme mále červnové mimi, které prozatím spíše ignoruje, tak sem zvědavá až mu bude více zasahovat do jeho prostoru jaké to bude. když je protivný fnuká a šišla přes zuby. měla jsem od něj opravdu drahocená překvapení. poplivané posmrkané oblečení, jídlo pítí lítolo vzduchem, někdy v noci schválně zhodí peřinu abych opět přišla, vyčurá se naprosto schválně vedle záchoda, parkrát bylo i hovínko v gatích, jinak oblíkání obouvání přesto že to umí hrůza a děs. no párkrát absolvoval i studenou sprchu a někdy bohužel i klečí. po zadku nepomáha vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5658
26.10.13 14:24

@petutitka -čoveče jak dokážeš přimět tříleťáka, aby klečel?… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
26.10.13 18:04
@verca.d píše:
@petutitka -čoveče jak dokážeš přimět tříleťáka, aby klečel?… :nevim:

Tak já už včera nevěděla co, takže se u nás taky klečelo. Ale to bych musela stát u něj a hlídat ho, jestli opravdu klečí. Takže já už fakt nevím, jak na něj, aby to mělo nějaký efekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
26.10.13 20:19

Já si ho dávám klečet na strategické místo do kuchyně atd..stanovim pět minut. ukážu mu ručičku na hodinách aby věděl kdy skončí. řeknu mu za co klečí a když nechce klečet a řve tak říkam že bude klečet dlouho.po chvilce se uklidní a začne říkat že chce dělat moja moja mamince a já dodržím pětiminutový limit až má splněno tak mě může obejmout a po té splní vše co nechtěl. oblíkání. úklid pokoje. a ted už jen zmínka o klečení tak má aspon z toho vítr..manžel tvrdí že mu to přijde dost drsné ale většinnou jsem na ně sama a děti mi přes hlavu nemůžou přerůst. nějaké mantinely být musí. já sem taky jako dítě musela klečet. dneska asi moc řeší ta psychologie a snažíme se těm dětem dát první poslední a ono je to možná špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí