Jak se chránit na Facebooku

12
5.7.13 23:32

Jak se chránit na facebooku

Ahoj, chtěla bych si na facebooku udělat bezpečný účet. Jak to mám udělat? Fotky vím že se dají zablokovat, že je můžou vidět jen přátele ale jak udělám to aby když mi někdo přijde na účet neviděl koho mám v přátelích? Popř. aby mě nenašel ani ve vyhledávači, abych si jen já mohla přidat přátele a mě nikdo. Vím že to tak jde, má to sestra, ve vyhledávači ji nenajdu (nemám na ni ted kontakt), bohužel už jsem vše z fb smazala a zrušila ho.
Chtěla bych si založit nový takto zabezpečený.
Děkuji za případné rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
5.7.13 23:35

Tohle vše máš v nastavení kterym projdeš při zakládání učtu a kdykoliv mužeš změnit při kliknutí -zabezpečení profilu, nastavení atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
5.7.13 23:36

V nastavení soukromí…

Příspěvek upraven 05.07.13 v 23:38

• Citovat
  • Upravit
4109
5.7.13 23:37

@Muvie
Normálně si najedeš na obrázek ozubenýho kolečka v pravym horním rohu, dáš nastavení soukromí a tam už to máš - viz. dole

**Kdo mě může vyhledat?

• Kdo vás může vyhledat podle zadaného e-mailu nebo telefonního čísla?
  • Chcete, aby ostatní vyhledávače uváděly odkaz na váš profil Timeline?**
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.7.13 00:32

Děkuju moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
6.7.13 08:00

Jo a nejlepší zabezpečení FB je ho nemít vůbec… Takže bych z tvého prvotního řešení zůstala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
6.7.13 08:23

Ja myslim, ze se z toho facebooku zbytecne dela nastroj zkazy. Jako nactileta jsem chodila na libimseti a tam jsem o sobe do diskuzi nablila takovych informaci, nemluve o pravdive vyplnenem profilu a fotkach hodnych pubertacky, ze tady jsem jeste naprosto inkognito.

• Citovat
  • Upravit
179
14.2.14 10:08

Ahoj lidi, mám dotaz ohledně FB. Když něco napíšu na zeď nebo vložím na zeď v určitý skupině tak to vidí mí známý který v tý skupině nejsou. Což nechci aby všichni viděli co v jaký skupině dělám. Jak to nastavit??? Prosím o radu???

Když v té skupině něco okomentuju tak jsem zjistila že to nevidí, což je dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
14.2.14 10:43

Desetkrát se zeptej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
14.2.14 10:46

@Raduš.ka44 tak promin ze vůbec ziju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
17.12.14 09:58

Ahoj, snažím se nastavit si fb tak, aby lidi, co mě nemají v přátelích, viděli jenom profilovou a úvodní fotku a víc nic. Ale když si dám Zobrazit jako veřejný, tak se mi ukazují i příspěvky na timeline. Už jsem všechno proklikala a nepřišla jsem na to, jak tohle nastavit. Poradíte prosím někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2732
17.12.14 10:00

@nehik myslim, ze u tech prispevku uverejnenych na timeline to musis nastavit u kazdeho zvlast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
17.12.14 10:04

@Palomita nemusíš, já to mám tak jak to píše zakladatelka. Musíš si to nastavit v soukromí a v kolonce Timeline. Tam to odklikej jedno po druhém a dej jen přátelé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
17.12.14 10:20

Jsem si Facebook zrušila před 3 měsíci a mám tolik času pro sebe :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
17.12.14 10:32

@Blekota přesně, já ho zrušila minulý týden :D :pankac: