Jak se cítíte po zápise do MŠ v Praze?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3900
7.4.14 18:51

@zichisek tohle je Černý Most, konkrétně mi volali z Vybiralky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
7.4.14 18:53
@Arumba píše:
@zichisek tohle je Černý Most, konkrétně mi volali z Vybiralky

Jo, o Vybíralce jsem slyšela, že berou docela i malé prcky.Loni přijali klučinu od ledna, kdy měl čerstvě 3 roky. Výhoda této školky je, že není tak dobře dostupná z metra, tak rodiče volí raději školky dostupnější MHD.My bydlíme na Rajské zahradě a na Vybíralku jedině autem :think:

• Citovat
  • Upravit
3900
7.4.14 19:03

My bydlíme o ulici dál. Ředitelka mi říkala, že pokud bude přijata, tak může nastoupit týden před 3.narozeninám a.
A můžu se zeptat co jsi slyšela o Koralku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
7.4.14 21:30

@Arumba trosko zavidim :mrgreen: malymu budou v rijnu 4 a z jedne skolky uz jsme dostali odmitaci dopis, je ca 15. pod carou :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
8.4.14 07:13

Dobrý den, a z jaké školky jste dostala zamítací dopis a důvod? Jako, že neberou ani skoro 4 leté, to je fakt síla.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
8.4.14 07:32

@LaraA a to jako tady v Praze 14? Protože mi paní ředitelka říkala, že ještě neměly poradu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
8.4.14 19:05

@Arumba nee,Praha 8 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
9.4.14 08:37

@LaraA Tak malé budou v říjnu taky 4 a vzali ji do obou školek. V jedné teda měla plus bod za bráchu, ale ve druhé standartních 16b. A jsme taky P8 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
9.4.14 21:57

Dnes jsem byla vrátit vyplněnou přihlášku. Jsem tam šla tak 15minut před koncem vrácení a máme číslo 71.
Dcera je konec srpna 2010 a paní ředitelka říkala, že to vidí, že se v pohodě dostaneme. S koncem roku 2010 už to tak pozitivně neviděla.

• Citovat
  • Upravit
7463
9.4.14 22:01

Ahoj,

tak já dnes dostala zamítací dopis (Praha 8), poslední přijaté dítko je narozené v 10/10. To mi i trošku bere optimismus na příští rok:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
10.4.14 07:03

Magrata..a na jake Praze vas neprijali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1340
10.4.14 07:21
@Anonymní píše:
Cítím se nic moc, jelikož šance je mizivá:( naší holčičce budou 3 roky začátkem července a vypadá to, že je bez šance (Praha 10) a to chodím už od října do práce a hlídá babi, ale už to zdravotně nedává a půjde na operaci, navíc malé už hodně chybí kolektiv dětí, jelikož je zvykla jen na dospěláky, soukromé se asi nedoplatíme

kam na Praze 10 jste davali přihlášku? My Pretlucka a Podleskova/Chmelova. Loni vzali na odvolani do Chmelove holcicku, co ji byly 3roky v cervnu. Neves hlavu! Drzim pesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7463
10.4.14 08:14
@Janousova píše:
Magrata..a na jake Praze vas neprijali?

na Praze 8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
10.4.14 14:23

Ahoj, holky já minulý týden odevzdala přihlášku, ale jsme říjnový, takže bez šance. nicméně říkaly že vyrozumění do 30ti dnů… chci se ale zeptat - do kolika dnů, reálně, je to vyjádření zveřejněné? abych nemusela každý den jukat na stránky školky.. jsme z prahy 11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7463
10.4.14 15:04
@ccudlik píše:
Ahoj, holky já minulý týden odevzdala přihlášku, ale jsme říjnový, takže bez šance. nicméně říkaly že vyrozumění do 30ti dnů… chci se ale zeptat - do kolika dnů, reálně, je to vyjádření zveřejněné? abych nemusela každý den jukat na stránky školky.. jsme z prahy píše: Více

já jsem dávala přihlášku 10.3 a vyjádení přišlo včera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin