Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
O aktuálních pocitech po absolvovaných zápisech do MŠ ![]()
Ale tak já tak nějak vím, že to dopadne jako loni a že ho opět nevezmou.Loni mu byli tři tak to chápu, že byl bez šance. Nicméně letos jsem si spočítala, že poberou ty co se loni nedostali + ty malé co tam mají sourozence a jsme opět v háji.
Já jsem si to taky tak nějak spočítala a bylo mi naznačeno, že i těch 17 b je letos prostě málo. Což mi hlava tak nějak nepobrala, když by jí to minulý rok stačilo, ale to měla vzhledem k datu narození o bod méně. No, nevím, kde se vyrojila taková masa čtyřletých ![]()
@MisaHanuska píše:
Já jsem si to taky tak nějak spočítala a bylo mi naznačeno, že i těch 17 b je letos prostě málo. Což mi hlava tak nějak nepobrala, když by jí to minulý rok stačilo, ale to měla vzhledem k datu narození o bod méně. No, nevím, kde se vyrojila taková masa čtyřletých
Asi se narodily, nic jiného mě nenapadá…
U nás teprve bude, ale cítím, že nás zase nevezmou. Nevíte někdo jak dlouhá je lhůta na příp. odvolání?
@Burj Chalifa To teda nevim, když konkrétně v té naší školce jsou přijaté děti s datem narození srpen 2010 už od minulého roku. Z toho mi vychází, že by se hlásily děti září a polovina října a bylo jich 27
![]()
My taky máme zápis až příští týden, moc šancí si nedělám.
Ty počty přijatých se mohou lišit, záleží kolik jim odejde školáků, takže jeden rok můžou přijmout 50 dětí a další třeba jen 20…
Tak počty přijímaných dětí jsou většinou známé. U nás se letos pohybovaly mezi 28-50.
Nás to čeká na konci března a doufám, že ho vezmou, v prosinci mu budou už 4 a už vyžaduje kolektiv.
@lucenka Malé budou 4 už v říjnu a tak nějak jsem se s přijetím už rozloučila ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.