Jak se doma snášíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4928
7.11.20 00:44

Máme každý vlastní ložnici. Když jsou zavřené dveře, tak tam nelezeme.
Jsme hodně venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
7.11.20 02:03

Je to prostě nová zkušenost.
Můj muž je aktivní sportovec - většinou je 4-5× týdně na sportu a pak si zajde na dvě. Naše obě děti sportují - já s nimi trávím čas na hřišti (nebo v hale).
No a najednou jsme všichni doma. Oba HO a děti bez školy a bez sportů. Manželovi nechybí ta dvě piva po sportu, ale ten sport a ten kontakt s lidmi. No a stejně jsem na tom já i děti.
Snažíme se to nějak nahrazovat, ale je to málo - pro všechny, všichni pocitujeme, že jen čekáme na návrat k normálu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.11.20 05:41

@KeckaJ zvyklí jsme si být spolu doma a bylo to super.. Teď změnil práci a jak tu není, je to divné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
7.11.20 05:47

Já jsem teď v práci od rána do večera. Muž má home office a do toho dělá úkoly s dcerou. Už mě prosil, ať si vezmu aspoň půl dne volna, že by se taky podíval do práce :lol: :P Zavřené hospody jsou mi fuk, stejně do nich nechodíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
7.11.20 06:02

Musím říct že s přítelem super, pomáhá mi doma, vaří, uklízí, o syna se stará.. horší je to u našich kam teď jezdím občas pohlídat děti. Mamce se tam nakvartýrovala má mladší sestra a mě z ní běhá mráz po zádech. Nemáme dobrý vztah, její chování je na palici. Je tu na návštěvě a dělá jako by jí vše patřilo, se synem se mi fotí na každém kroku ale to je asi tak jediné co s ním dělá, jinak ho jen peskuje co může a nemůže :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
7.11.20 06:17
@Dany.dee píše:
Musím říct že s přítelem super, pomáhá mi doma, vaří, uklízí, o syna se stará.. horší je to u našich kam teď jezdím občas pohlídat děti. Mamce se tam nakvartýrovala má mladší sestra a mě z ní běhá mráz po zádech. Nemáme dobrý vztah, její chování je na palici. Je tu na návštěvě a dělá jako by jí vše patřilo, se synem se mi fotí na každém kroku ale to je asi tak jediné co s ním dělá, jinak ho jen peskuje co může a nemůže :zed: :zed: :zed:

Jezdíš mamce pohlídat děti? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
7.11.20 06:25

@Královna Kosmíru ano, mamka chodí do práce, má děti ve věku 5,13,15 sestře co mi leze na nervy je 20 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
7.11.20 06:34

My se snasime uplne v pohode, skoro se nevidime :lol:. S manzelem jsme porad v praci, obcas se prostridame abychom trochu dohledli na kluky u online vyuky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.11.20 06:36
@Dany.dee píše:
@Královna Kosmíru ano, mamka chodí do práce, má děti ve věku 5,13,15 sestře co mi leze na nervy je 20 😂 😂

A ty děti nemají otce? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
7.11.20 06:56

Muž naštěstí chodí pořád do práce a jsme zdraví plus máme dům se zahradou v malém bytě ještě s mužem na home Office a třeba ještě jedním dítětem navíc to musí být peklo. Nás se dotýka jen to že je všechno zavřený že nemůžeme do hernicek když je ošklivo prudit po návštěvách tak nepřichází v uvahu dneska má být krásné aspoň u nás tak vyrážíme aspoň do Babiččina údolí se projít ale malou to asi zase tak moc bavit nebude uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
7.11.20 06:59

Jinak se docela bojím co bude za rok nejpozději za svá až si budu hledat práci. Myslím že půjdu asi hodně pod dosažené vzdělání a praxi. Ale hlavně aby se něco našlo. Bude to ještě sranda.

• Citovat
  • Upravit
3722
7.11.20 07:12

Mam skoro 2 leta dvojčata, pro mě je tahle doba vlastně plus, protože je manzel na ho, takze mi pomáhá i přes den a ne, nelezeme si na nervy :) Hodně jsme cestovali a trávili čas fakt jen spolu, asi se prostě máme rádi :) Hospoda nam zavřená nevadí, moc jsme nechodili. Ja bych ráda zajela do Ikey, ale to je manžel zase rád, že nemůžu ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15301
7.11.20 07:12
@Královna Kosmíru píše:

A co je na tom k diveni, mě moje 22lera dcera zrovna včera přišla pohlídat 6letou dceru, svoji sestru.. My s manžel jsme byli v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
7.11.20 07:24

Chlapa co by přišel z práce, a hned běžel na jedno bych teda nechtěla. :nevim: Jinak se snášíme úplně normálně..

• Citovat
  • Upravit
mackA159
7.11.20 07:27
@Královna Kosmíru píše:

Vcelku běžný když si rodiče udělají dítě na důchod. Pak je musí bohužel hlídat dospělí sourozenci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak