Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Máme každý vlastní ložnici. Když jsou zavřené dveře, tak tam nelezeme.
Jsme hodně venku.
Je to prostě nová zkušenost.
Můj muž je aktivní sportovec - většinou je 4-5× týdně na sportu a pak si zajde na dvě. Naše obě děti sportují - já s nimi trávím čas na hřišti (nebo v hale).
No a najednou jsme všichni doma. Oba HO a děti bez školy a bez sportů. Manželovi nechybí ta dvě piva po sportu, ale ten sport a ten kontakt s lidmi. No a stejně jsem na tom já i děti.
Snažíme se to nějak nahrazovat, ale je to málo - pro všechny, všichni pocitujeme, že jen čekáme na návrat k normálu…
@KeckaJ zvyklí jsme si být spolu doma a bylo to super.. Teď změnil práci a jak tu není, je to divné ![]()
Já jsem teď v práci od rána do večera. Muž má home office a do toho dělá úkoly s dcerou. Už mě prosil, ať si vezmu aspoň půl dne volna, že by se taky podíval do práce
Zavřené hospody jsou mi fuk, stejně do nich nechodíme.
Musím říct že s přítelem super, pomáhá mi doma, vaří, uklízí, o syna se stará.. horší je to u našich kam teď jezdím občas pohlídat děti. Mamce se tam nakvartýrovala má mladší sestra a mě z ní běhá mráz po zádech. Nemáme dobrý vztah, její chování je na palici. Je tu na návštěvě a dělá jako by jí vše patřilo, se synem se mi fotí na každém kroku ale to je asi tak jediné co s ním dělá, jinak ho jen peskuje co může a nemůže
![]()
@Dany.dee píše:
Musím říct že s přítelem super, pomáhá mi doma, vaří, uklízí, o syna se stará.. horší je to u našich kam teď jezdím občas pohlídat děti. Mamce se tam nakvartýrovala má mladší sestra a mě z ní běhá mráz po zádech. Nemáme dobrý vztah, její chování je na palici. Je tu na návštěvě a dělá jako by jí vše patřilo, se synem se mi fotí na každém kroku ale to je asi tak jediné co s ním dělá, jinak ho jen peskuje co může a nemůže![]()
![]()
Jezdíš mamce pohlídat děti? ![]()
@Královna Kosmíru ano, mamka chodí do práce, má děti ve věku 5,13,15 sestře co mi leze na nervy je 20 😂 😂
My se snasime uplne v pohode, skoro se nevidime
. S manzelem jsme porad v praci, obcas se prostridame abychom trochu dohledli na kluky u online vyuky.
@Dany.dee píše:
@Královna Kosmíru ano, mamka chodí do práce, má děti ve věku 5,13,15 sestře co mi leze na nervy je 20 😂 😂
A ty děti nemají otce? ![]()
Muž naštěstí chodí pořád do práce a jsme zdraví plus máme dům se zahradou v malém bytě ještě s mužem na home Office a třeba ještě jedním dítětem navíc to musí být peklo. Nás se dotýka jen to že je všechno zavřený že nemůžeme do hernicek když je ošklivo prudit po návštěvách tak nepřichází v uvahu dneska má být krásné aspoň u nás tak vyrážíme aspoň do Babiččina údolí se projít ale malou to asi zase tak moc bavit nebude uvidíme.
Jinak se docela bojím co bude za rok nejpozději za svá až si budu hledat práci. Myslím že půjdu asi hodně pod dosažené vzdělání a praxi. Ale hlavně aby se něco našlo. Bude to ještě sranda.
Mam skoro 2 leta dvojčata, pro mě je tahle doba vlastně plus, protože je manzel na ho, takze mi pomáhá i přes den a ne, nelezeme si na nervy
Hodně jsme cestovali a trávili čas fakt jen spolu, asi se prostě máme rádi
Hospoda nam zavřená nevadí, moc jsme nechodili. Ja bych ráda zajela do Ikey, ale to je manžel zase rád, že nemůžu
![]()
@Královna Kosmíru píše:
Jezdíš mamce pohlídat děti?
A co je na tom k diveni, mě moje 22lera dcera zrovna včera přišla pohlídat 6letou dceru, svoji sestru.. My s manžel jsme byli v práci.
Chlapa co by přišel z práce, a hned běžel na jedno bych teda nechtěla.
Jinak se snášíme úplně normálně..
@Královna Kosmíru píše:
Jezdíš mamce pohlídat děti?
Vcelku běžný když si rodiče udělají dítě na důchod. Pak je musí bohužel hlídat dospělí sourozenci.