Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Russet tak mamka si ho brala ve 36letech, kdo mohl tušit že nastane tohle
![]()
@Dany.dee píše:Co nemoh
@Russet tak mamka si ho brala ve 36letech, kdo mohl tušit že nastane tohle![]()
![]()
![]()
@Dany.dee píše:
@Russet tak mamka si ho brala ve 36letech, kdo mohl tušit že nastane tohle![]()
![]()
![]()
Co nemohla tušit? Že se nezvládne postarat o pěstouně? To si měla rozmyslet, než si ho vzala.
@Russet bože ty jsi slepice, zvládá se starat, ale ty by jsi se neměla množit se svými názory
kluk měl teď 2 měsíce zlomený prst a tu práci potřebuje dohnat když byla 2 měsíce doma
omlouvám se ale tímhle končím konverzaci protože mi díky tobě klesá IQ
@Dany.dee píše:
@Russet bože ty jsi slepice, zvládá se starat, ale ty by jsi se neměla množit se svými názorykluk měl teď 2 měsíce zlomený prst a tu práci potřebuje dohnat když byla 2 měsíce doma
omlouvám se ale tímhle končím konverzaci protože mi díky tobě klesá IQ
Dej si něco na nervy. Ono až vlezeš do porodnice s koronavirem, co jsi chytla na brigádě u mámy, ten smích tě jistě přejde.
Vubec nám to nevadí. Mě to spíš naopak vyhovuje, protože muzi odpadly tréninky s týmem, který vede, takže je víc doma. Rezimove se pro nás skoro nic nezměnilo, on chodí do práce, já mám HO při rodičaku. Největší změna je to pro našeho prvňáčka, ale ten to zvládá s přehledem. Nám rodičům dětí doma nevadí, spíš naopak. Hospody a restaurace mi nechybí, moc jsme do nich nechodili ani předtím, preferujeme se spíš sejít s kamarády u někoho doma/na zahradě nebo si dát večer sklenku vína. Trochu mi chybí výlety, ale zase jezdíme častěji na zahradu, na houby, prázdniny a týden předtím jsme trávili na chatě…A i kdybychom měli sedět doma, zas tak moc by mi to dočasně nevadilo. My jsme s mužem oba nekonfliktní typy, nelezeme si na nervy.
@Russet píše:
Ty ale nejsi ve střídavce s otcem svého dítěte. Máti si měla rozmyslet, jestli chce plodit do 40+, jestli bude mít pak čas se o děti starat.Mně to na mozek neleze. Jsme zdraví. Ale nelezeme po široké rodině, protože bychom mohli třeba někoho nakazit, kdybychom k tomu přišli v práci.
Jaká široká rodina, já svoje rodiče a dospělí dceru která už s nama nebydlí považuju za blízkou rodinu, vídáme se normálně.. A protože mám ještě předškolacku, skoku v karatene a všichni pracujeme, různé se stridame a občas mi straší dcere přijde pohlídat tu mladší.. Co je na tom divnýho, já ji zase hlídám kocoura když někam jede.. Nebo si toho kocoura neměla pořizovat?
@Russet já Tebe celkem rada ctu, ale toto teda nechapu…to, ze si rodina pomaha, ke super. A dite na duchod? Coze? To snad pise nekdo jiny, nebo mas blby den.
Manžel do hospody nechodil. ponorku ze sebe nemáme, ale za sebe mohu říct, že mi díky home office chybí soukromí, a jak
![]()
My se covidu nebojime. Co ma prijit, tak stejne prijde. Ale sranda to neni. Dokud se neco nestane v konkretni rodine, tak se nekteri budou stale situaci vysmivat. Dcera ma spoluzaka 12r, ktery je treti den bez mamy. Zemrela. Uz se nevrati domu. Jednak mela covid. Zabila ji embolka. Uz je to nekolikaty pripad v okoli, ze clovek bojoval s tim covidem, dostal embolku a konec. Bohuzel. A stara nebyla. Neco malo pres 40r. pani mela. Ted jsme zdravi a zitra nebo za par dni tady byt nemusime.
My se zbytečně nestykame v uzavřených místnostech a pokud jsem na dobu nezbytně nutnou v jiné než ve své domácnosti, mám roušku. Roušku u nás má i moje mamka, která pracuje ve velkokramu, pokud počasí dovolí, jdeme ven. Nikdo jiný k nám nechodí, návštěvy si nezvu.
Taky mám v okolí pár vážnějších případů a jedno úmrtí seniora 80 plus, kdy to jeho syn chytl v práci, bez příznaků a nakazil bezpriznakove celou rodinu kromě dědy, ten umřel. Jasně že měl další nemoci, ale kdyby to nechytl, mohl ještě žít.
@garnier píše:O důchodu jsem já nic nepsala. Sama mám ve 42 předškolá
@Russet já Tebe celkem rada ctu, ale toto teda nechapu…to, ze si rodina pomaha, ke super. A dite na duchod? Coze? To snad pise nekdo jiny, nebo mas blby den.
@garnier píše:
Já o důchodu nic nepsala. Sama mám předškoláka ve 42. Takže vím, co to obnáší mít dítě později. Rodina si má pomáhat, to ano, ale ne jako těhotná hlídat v nouzovém stavu máti děti.
Nám už trochu hrabe…jako spolu sme v pohodě, ale oba sme společenský typy, já sem v běžném provozu věčně v trapu, buď s dítětem po kamoskach, akcích, babičkách, synovi chybí škola, kamarádi, kroužky, nebo když sem jen s partnetem a malej u táty, tak mejdanky, hospody, navíc chlap je barman, takže honí brigády a samozřejmě mu ta práce chybí. Teď sem navíc pozitivní, takže devátej den ani na krok
sem tak zlenivelá, že se příští týden budu tahat z postele heverem ![]()
My jsme spolu doma 3 týdny. Izolace, karanténa, nemocenská. Takže opravdu 24 hodin denně pod jednou střechou. Sama jsem překvapená v jaké pohodě. Ale pravda, nemáme malé děti ani puberťáky a ne bydlíme v garsonce. To by asi taková pohoda nebyla. Ráno dáme kafe, manžel si pak zaleze číst, já poklidím, uvařím. Už občas i vím, jak jsem okořenila
Pak přijde, pustí si sporty v telce, já čtu a pindám si tady.
@Kelsey píše:
My se covidu nebojime. Co ma prijit, tak stejne prijde. Ale sranda to neni. Dokud se neco nestane v konkretni rodine, tak se nekteri budou stale situaci vysmivat. Dcera ma spoluzaka 12r, ktery je treti den bez mamy. Zemrela. Uz se nevrati domu. Jednak mela covid. Zabila ji embolka. Uz je to nekolikaty pripad v okoli, ze clovek bojoval s tim covidem, dostal embolku a konec. Bohuzel. A stara nebyla. Neco malo pres 40r. pani mela. Ted jsme zdravi a zitra nebo za par dni tady byt nemusime.
@Russet píše:
Já o důchodu nic nepsala. Sama mám předškoláka ve 42. Takže vím, co to obnáší mít dítě později. Rodina si má pomáhat, to ano, ale ne jako těhotná hlídat v nouzovém stavu máti děti.
A co je ti do toho, ty samozvana soudkyne?