Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marobka píše:
Paní Ivka je naprostý debil. A to podle toho, co píše.
No, mne spíš pobavila zakladatelka: Chce se dostat do politiky, ale píše radši anonymně. ![]()
Dobrý den,
Stáhla jsem si a vyplnila přihlášku do členství hnutí ano. Psala jejich Office manažerce a ta mi řekla z kterého jsem regionu ať ji napíšu a ona mě nasmeruje kam dát CV a přihlášku. No a tak napíšu te pro moji část Prahu v podstatně. Protože netuším na jakou adresu nebo email to poslat a s kým si domluvit pohovor. No a pak už jen dělat něco pro ano a propracovat na křeslo je mi 26 můžu do poslanecké max nad 21, ale jestli mě vezmou a navrhnou kdo ví. Plata 50000 je slušný no uvidíme jak s cekatelstvim dopadnu
Hezký den.
Veju3
Jse pro větší bezpečnost v oblasti základní škol a školek aby se neunaseli děti. Kamerový systém a policejní pochuzky, příspěvek na dítě pro každou matku bez rozdílu, příspěvek pravidelný pro důchodce a invalidní, zvýšení platu v gastronomie a bezpečnostní ostrahy atd.
@Anonymní píše:
Dobrý den,Stáhla jsem si a vyplnila přihlášku do členství hnutí ano. Psala jejich Office manažerce a ta mi řekla z kterého jsem regionu ať ji napíšu a ona mě nasmeruje kam dát CV a přihlášku. No a tak napíšu te pro moji část Prahu v podstatně. Protože netuším na jakou adresu nebo email to poslat a s kým si domluvit pohovor. No a pak už jen dělat něco pro ano a propracovat na křeslo je mi 26 můžu do poslanecké max nad 21, ale jestli mě vezmou a navrhnou kdo ví. Plata 50000 je slušný no uvidíme jak s cekatelstvim dopadnu
Hezký den.
Veju3
Jse pro větší bezpečnost v oblasti základní škol a školek aby se neunaseli děti. Kamerový systém a policejní pochuzky, příspěvek na dítě pro každou matku bez rozdílu, příspěvek pravidelný pro důchodce a invalidní, zvýšení platu v gastronomie a bezpečnostní ostrahy atd.
Ja jsem vedela, ze nekteri clenove ANO jsou drobet mdleho rozumu, ale ze az tolik, to me překvapuje ![]()
@Anonymní píše:Členství v ANO je podmíněno lobotomií. A tu už máš za sebou, takže jsi přijata, gratuluji!
Dobrý den,Stáhla jsem si a vyplnila přihlášku do členství hnutí ano. Psala jejich Office manažerce a ta mi řekla z kterého jsem regionu ať ji napíšu a ona mě nasmeruje kam dát CV a přihlášku. No a tak napíšu te pro moji část Prahu v podstatně. Protože netuším na jakou adresu nebo email to poslat a s kým si domluvit pohovor. No a pak už jen dělat něco pro ano a propracovat na křeslo je mi 26 můžu do poslanecké max nad 21, ale jestli mě vezmou a navrhnou kdo ví. Plata 50000 je slušný no uvidíme jak s cekatelstvim dopadnu
Hezký den.
Veju3
A třeba SPD nezvažuješ? Tam by to s takovým projevem taky šlo ![]()
@Anonymní píše:
Hezký den.
Veju3
A k čemu by mi ten příspěvek na dítě měl být? Díky, ale moje rodina si vydělá na živobytí dost. Sociální dávky rádi přenecháme potřebným. ![]()
@vedma007 no tak v Rakousku je normální že každá rodina na dítě dostane příspěvek bez ohledu na to kolik vydělává jen tady se s teho udělali sociální dávky 🤦♀️
@Anonymní píše:
@vedma007 no tak v Rakousku je normální že každá rodina na dítě dostane příspěvek bez ohledu na to kolik vydělává jen tady se s teho udělali sociální dávky 🤦♀️
Tak u nás něco podobného funguje taky - ve formě daňového bonusu na dítě. To mi přijde mnohem smysluplnější než nějaké plošné příspěvky a přídavky.
@vokishka vždyť mě ještě nevzali ani jsem to neodeslala, kdo říkal že mě vezmou, nejsem člen zatím
akorát hledám na jakou adresu nebo komu to poslat, to u té přihlášky pozapomněli, ovšem jiné strany to třeba mají
@vedma007 tam mají též daňové bonusy na děti
ale Češi radši udělali lidi s tmavší pleti socky aby pak mohli na ně nadávat ![]()
@Anonymní píše:
@vokishka vždyť mě ještě nevzali ani jsem to neodeslala, kdo říkal že mě vezmou, nejsem člen zatímakorát hledám na jakou adresu nebo komu to poslat, to u té přihlášky pozapomněli, ovšem jiné strany to třeba mají
berou každýho, kdo zaplatí členský poplatek, co jsem slyšela, ale na poslance se musíš vypracovat většinou z lokální politiky, to jedině, že bys podržela Nacherovi, třeba by ti jednou místečko na kandidátce pak zajistil ![]()
Staci byt dost vychtraly ( neplest s inteligenci) sebestredny, bez moralky…umet vytezovat lidi kolem sebe… u ODS, STAN atd jeste umet dost sidit a okradat… a urcite budes hned ve vedeni ![]()
@vokishka píše:
Ja jsem vedela, ze nekteri clenove ANO jsou drobet mdleho rozumu, ale ze az tolik, to me překvapuje
Děkuji za citaci. To vejde do místních análů ![]()
@Anonymní píše:
@vokishka vždyť mě ještě nevzali ani jsem to neodeslala, kdo říkal že mě vezmou, nejsem člen zatímakorát hledám na jakou adresu nebo komu to poslat, to u té přihlášky pozapomněli, ovšem jiné strany to třeba mají
ty si myslis, ze kdyz posles prihlasku do strany, jsi razem v politice?
nechces radeji chodit jeste do skoly, tvuj pravopis je jak ze zvlastni skoly… ty nejsi schoplna najit ani adresu, kam tu prihlasku poslat, a budes se cpat do politiky?… nemyslis si, ze politicka scena je v cr uz tak zoufala a potrebuji tam dalsiho neschopneho cloveka? ![]()
@Anonymní píše:
Pošli to k Babišovi.