Jak se k Vám chová partner?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16557
23.2.11 12:29

Takovej byl přesně můj ex manžel,nic si sám neudělal a člověk kolem něj musel pořád lítat :pocitac: A mlátil mě taky,nechala jsem si to bohužel docela dost dlouho líbit a utekla jsem až ve chvíli,kdy mi pěstí do obličeje přerazil nos :cert: :pocitac: Taky pil,chodil po hospodách a bral mi peníze,který si já šetřila :pocitac: :zed: Takovýho chlapa už nikdy víc.A co tě u něj drží?Je to ještě láska,nebo jste spolu už spíš jen ze zvyku?Ten můj se začal nějak snažit,je to lepší tak jen aby mu to vydrželo :think: Včera mi dokonce přišel naproti,když jsem šla z práce.Sám od sebe,to jsem koukala :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
23.2.11 13:16

Ahoj tak to je dobře jen ať se chová jak má…,jen jsem chtěla že u mě je to asi pořád láska.Ale musím říct že se teď poslední dobou snaží co se pokoušíme o mimi.
Jen ať vm to vydrží. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
23.2.11 13:26

Teda,ty máš odvahu!Psala jsi,že tě mlátí a s takovým člověkem si pořizuješ dítě?Co když nepřestane a napadne tě těhotnou? :nevim: Tvýho přítele teda neznám,ale po předchozých zkušenostech bych si ss chlapem,co mě uhodil dítě nepořizovala!Je něco jinýho facka v afektu nebo při hádce,ale mlácení? :pocitac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9040
23.2.11 13:45

Souhlasím s Monny89, sou chlapy na který žádnou taktiku nepotřebuješ a pak takový, kterým musíš trochu zatopit pod kotel, když začnou takhle páprdovatět. :mrgreen:
Když je chlap na začátku aktivní a pak najednou takhle zvadne, tak je třeba ho nastartovat, svym sebevědomím a tím, že mu dám najevo, že nejsem žádná chudinka a znám svou cenu.
Ve vztahu jsem 10 let, dva roky jako manželé, máme 2,5 měsíční mimi. Naučila jsem svýho chlapa se mnou soutěžit. Nedá mu to jen tak ležet u telky, když mě zná a ví, že jsem akční. Náš vztah je stále živej, voláme si několikrát denně, když je v práci, chodíme společně s kočárkem ven, prostě žijeme. :srdce: :srdce:
Jsem pro něj super žena, který si váží a je na ní pyšnej, že zvládá nosit vysoký podpatky, vypadat dobře, když jde ven a všichni se za ní otočí, dobře řídit auto, pěkně se oblíkat,vydržet pařit až do rána, ale taky skládat doma dřevo, zavařovat každý léto 100 sklenic okurek, péct báječný buchty,v noci ponocovat s naší cácorkou.
:twisted: :twisted: Pokud ti chlap takhle zvadne, tak ho nakopni k životu a nebo do zadku a najdi si někoho, kdo s tebou bude držet krok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
23.2.11 20:11

Jak říkám změnil se.nechci se na něj pořád jen stěžovat,protože po jiných stránkách je jinej.
Nevím co na toto říct asi jsem si hoodně na něj zvykla a pořád ho mám ráda.Ale nechci to zakřiknout ale snaží se poslední dobou.a dítě sním chci proto,protože mi doktorka zjistila nějaky zdravotní problémy a jak se říka že bijou hodiny tak mě bijou ale jako kvůli těhotenství,když se mi nezadaří otěhotnět tak už mim nubudu asi nikdy.a najednu stránku jsem sním už dlouho tak že vím jaý je ..atd.,a tak si říkám že raději sním budu mít mimi než skočit na nějakýho chlapa třeba jen na jednu noc a kterého ani eznám což bych nikdy neudělala.tak asi takhle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5035
24.2.11 09:53
Denino píše:
Zdravím, tak můj manžel je hodně pracovně vytíženej, tak těch výletů nikdy moc nebylo, a o dovolené ani nemluvím. Od doby co jsme spolu, tak přestal chodit do posilovny a i hodně přibral a není tolik přitažlivej jako dřív. Občas je na mě hodně protivnej, někteeré věci co řeknu si vyloží úplně jinak a pak je z toho i velká hádka. Když ho budim do práce,tak je na mě protivnej a nepříjemnej a když chci něco koupit , nemyslim na sebe, oblečení moc nekupuju, třeba skříň, nebo mam vyhlídnutej krásnej kočárek, tak je z toho hádka o hodnotě peněz. Doma si neuklidí ani ponožky a hrneček od kafe…Přes tyhle všechny nedostatky ho pořád moc miluju. Občas mi uvaří něco dobrého, i když udělá hroznej bordel :-) i když se o něčem pohádáme že je to moc drahé, tak se pak usmíříme a řekne že to koupíme, ví o sobě že je to tlusťoch a přizná že by se sebou měl něco dělat. V den narozenin a svátku jen zřídka něco dostanu a kytku jsem snad nedostala nikdy, ale zase, když se mi něco líbí a je to drahý, tak řekne ať si to koupim, že sem měla narozeniny, když jdeme nakoupit, tak mi koupí do vázy jen tak kytku, když se mi nějaká líbí, a občas sám zabruslí v krámě do dětského oddělení, něco najde a řekne,že to pro miminko koupíme. Jednou jsme se jen tak rozhodli a jeli do Brna pro pejska, koupil mi pejska za několik tisíc, aniž by sme ho měli třeba kam dát, nebo aniž by sme o tom mluvili. Tím mi udělal velkou radost. Jsme spolu 3 roky a občas, když přijde unavený z práce a nic se mu nechce dělat, tak to chápu a ráda mu udělám večeři a kávu. Říká mi zlatíčko a nebo lásko, takovým krásným tónem, i když jsem na něj naštvaná, tak po jeho slovech hned roztaju. Každý vztah má podle mě své klady i zápory. Záleží také na tom, jak se chová ta dotyčná žena, nemůže čekat modré z nebe za NIC. A z vlastních zkušeností vím, že to tak v hodně případech je, ženy si na muže stěžují, ale to co pro ně dělají, že jim třeba zajistili střechu nad hlavou, to že si můžou zajít ke kadeřníkovi, něco hezkého si koupit, to už nevidí. Mě štve, že je muj manžel pořád v práci a neustále se na ní musíme ohlížet (viz dovolená, která trvala jen 4 dny a museli jsme odjet zpět do čech kvůli práci) ale na druhou stranu jsem ráda že vydělává tolik peněz a já se pak nemusim koukat jesli tohle stojí o pět korun méně nebo více. Neměnila bych a jsem vděčná za svého muže

nesouhlasim!!!!tobe alespon nekdy neco koupi a nekam jdete nebo jedete ale jak anonomni rikala,tak oni nedelaji nic.kdyz tvuj manzel bude drepet rok na prdeli a ani se nehne tak nevim ,jak to dlouho vydrzis??? ted si vem,ze si take poridi deti a on bude porad lezet na pohovce,ze je unavenej a o deti neprojevi zajem (tak chudaci deti).a hlavne,kdyz ho nebavi ani komunikovat a jeste dela urazeneho :cert: muj prvni manzel zacal po pul roce svatby fetovat tak nasledoval rozvod,pak muj druhy pritel prestal pracovat kdyz jsem cekala jeho a moje prvni dite,zacal trosku popijet a od rana do vecera(spis noci)travil u kamaradu…tak i presto.ze jsem mela doma male mimi tak sel!!!byla to strasna doba,mamka umirala na rakovinu a ja zustala sama ale nez v tomto vztahu tak radeji sama a to me i fyzicky napadal,kdyz jsem treba drzela nase dite v ruce!!!najednou se strasne zmenil.a ted cekam svoje druhe dite a mam strasne hodneho partnera a strasne se tesim :dance: hodne se venuje memu synovi(i kdyz neni jeho)…naucil ho lyzovat i me,porad delame nejake vylety,nebo nekde courame.ja jsem ta linejsi ale snazim se trochu prispusobit.a nedovedu si predstavit,ze bude drepet doma a moje dite nebude mit zadne zazitky.hlavne se porad neco noveho uci.znami maji dve deti a porad drepi doma nejdou ani naprochazku,ze deti venku zlobi atd.jsou oba lini a ty deti chudaci.jedou jednou za rok k mori a to staci asi.pritel sel ze synem do kina tak vytahnul i kamarad a jeho syna a pak prisel domu a hrozne se divil,ze kamaraduv syn byl po prve v 9 letech v kine a byl vykulenej.to pak je des,kdyz mas deti a takoveho chlapa !!!!nebo takove rodice a to nejsou zase takovy chudaci.my taky nemame zase tolik penez ale radeji si uziju zivota nez tohle.driv jsem neustale drepela doma,ted jsem porad nekde a opravdu nelituji a jsem rada,ze me pritel trochu tahne vpred.a hlavne pro deti je takovy chlap naprosto super.ted pritel odjel na vikend a syn prohlasil:ja to tady nepreziju bez Tomase) :srdce: tak to je krasny a hrozne me to tesi,ze neni jeho tata ale ma ho strasne rad,protoze se mu neustale venuje.proto se tesim na druhe detatko a vubec se toho neboji.
jinak doma mi pritel samozrejme pomaha,ted jsem doma tak tolik toho neni potreba ale kdyz jsem jeste nebyla tehotna tak chodil domu driv tak vyzvedl kluka,ze skoly dosel nakoupit atd. ja mela delsi prac.dobu a jeste jsem po praci sla na uklid(asi 2-3× v tydnu)pak udelala veceri.hlavne si oba dva musi pomahat,nejde aby to tahnul jeden !!!
to je jenom muj souhrn zivotem :-) preji vsem krasne vztahy a hlavne pohodove :palec: a ZAKLADATELCE-vse si dobre rozmysly nez bude pozde…a budes litovat,ze jsi treba neodesla.zivot je kratky tak proc stracet cas :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
24.2.11 12:53

Darlo,souhlasím s tebou.Taky budu mít radši mín peněz a víc zážitků,než opačně.Nejsem náročná,takže nepotřebuju jet na dovolenou někam k moři(na Maledivy),ale stačí mi jet na pár dnů pod stan.Nebo se jen koupat někam k rybníku.Naštěstí se přítel trochu vzpamatoval,už má trochu mín práce,takže chodí i dřív domu a má i volný víkendy.Trochu si odpočinul,ráno odcházím do práce a on ještě spí,nebo leží a čte si knížku.Jak pomalinku přichází jaro a svítí sluníčko,tak se jako by probral k životu(ze zimního spánku).Začal se snažit.Přišel minaproti,když jsem šla z práce.Hodil mě do práce autem.Dnes ráno mi řek,že mi koupí novou váhu(snažím se hubnout).A o víkendu jedeme na lyže a pak ještě na ples.Ani ho nepoznávám a říkám si,jen aby to vydrželo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5035
24.2.11 13:23
mahdalka píše:
Darlo,souhlasím s tebou.Taky budu mít radši mín peněz a víc zážitků,než opačně.Nejsem náročná,takže nepotřebuju jet na dovolenou někam k moři(na Maledivy),ale stačí mi jet na pár dnů pod stan.Nebo se jen koupat někam k rybníku.Naštěstí se přítel trochu vzpamatoval,už má trochu mín práce,takže chodí i dřív domu a má i volný víkendy.Trochu si odpočinul,ráno odcházím do práce a on ještě spí,nebo leží a čte si knížku.Jak pomalinku přichází jaro a svítí sluníčko,tak se jako by probral k životu(ze zimního spánku).Začal se snažit.Přišel minaproti,když jsem šla z práce.Hodil mě do práce autem.Dnes ráno mi řek,že mi koupí novou váhu(snažím se hubnout).A o víkendu jedeme na lyže a pak ještě na ples.Ani ho nepoznávám a říkám si,jen aby to vydrželo :-D

opravdu ti drzim palce ale prave aby to vydrzelo !!!!tak se dobre koukej a nenajed do starych koleji a hlavne uz nesmis porad mu posluhovat…to prosim nedelej.ja to ted uz nedelam v tomto vztahu a opravdu se to vrati.nekdy se zeptam,chces udelat kafe a nekdy pritel ale ne porad.hlavne mu nedavej penize,vzdyt chodi do prace??ja driv kdyz jsem mela penize tak v domacnosti jsem se snazila vsechno platit a hlavne si vsechno udelat sama,no to uz vubec nikdy neudelam-jak ja byla blba.pak,kdyz mas deti a on nepomuze vubec tak se zblaznis…na to si ale clovek casem musi prijit :wink: tak dej vedet casem jak se manzel drzi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
3.3.11 13:54

Ahoj Kecalko,
u me je to skoro to same a to sme spolu teprve neco malo prez pul roku.. Kamarad mi napsal mail jestli s nim nezajdu na veceri protoze sme se skoro rok nevideli.On si to nechtene precetl kdyz sel na svuj mail.psala sem mu ze radeji ne,ze pritel ma blbou naladu.Dneska vyhrozoval rozchode po sms!A ten mail sem mu psala v lednu.Driv sme chodili aspon na pivko do hospudky, ale ted nikam.S kamaradama de pokazdy ale se mnou ne..Takze si asi holka nevyberes, vsichni chlapy jsou stejni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
3.3.11 14:03

Tak holky,zatím to snažení vydrželo :-D Byli jsme v kině a sednout si na víno,hezky jsme si popovídali.Já dřív byla taky otrok-bohužel dobrovolnej :zed: Skákala jsem kolem přítela,ráda,ale když jsem viděla,že se mi to nějak nevrací,tak jsem to dost omezila.A včerapřítel přišels nákupem,že prej bude vařit,že vyzkouší nějakej recept,co našel někde v časopise :palec: A ještě mě od něj teda nesmírně potěšila jedna věc-před pár dny se na mě u snídaně tak zadíval a řek mi,že mě hrozně obdivuje,že jsem to s ním tak dlouho vydržela,že ví,že je komplikovanej a je to s ním hrozně těžký :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
6.3.11 21:09
mahdalka píše:
Tak holky,zatím to snažení vydrželo :-D Byli jsme v kině a sednout si na víno,hezky jsme si popovídali.Já dřív byla taky otrok-bohužel dobrovolnej :zed: Skákala jsem kolem přítela,ráda,ale když jsem viděla,že se mi to nějak nevrací,tak jsem to dost omezila.A včerapřítel přišels nákupem,že prej bude vařit,že vyzkouší nějakej recept,co našel někde v časopise :palec: A ještě mě od něj teda nesmírně potěšila jedna věc-před pár dny se na mě u snídaně tak zadíval a řek mi,že mě hrozně obdivuje,že jsem to s ním tak dlouho vydržela,že ví,že je komplikovanej a je to s ním hrozně těžký :srdce: :huban:

Mila Mahdalko,

skoro mam pocit, ze nasel Tvuj tajny denicek - nebo se koukl na tuhle diskusi. Chlap obecne na nic neprijde uplne sam - existuji vyjimky a zenske budte za ne vdecne - ale vetsina chlapu je podle naseho mineni natvrdla - jenze ne nadarmo se rika, ze chlapi jsou z Marsu a zeny z Venuse - pokud vznikne nejakou „nazorovy nesoulad“je potreba to probrat - klicem k uspechu ve vztahu je KOMUNIKACE :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
7.3.11 10:48

štěnátko,přítel nemá(naštěstí) :-D o týhle diskuzi ani páru a navíc s počítačem neumí(moje jediný štěstí) :-D Umí počítač jen zapnout a vypnout,když chce něco najít,tak poprosí mě :mrgreen: Asi mu fakt došlo,že by mě moh ztratit :nevim: Jo a o víkendu mi koupil tričko a kalhoty a pozval mě kavárny na kafe :huban: :srdce: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
7.3.11 19:23
mahdalka píše: štěnátko,přítel nemá(naštěstí) :-D o týhle diskuzi ani páru a navíc s počítačem neumí(moje jediný štěstí) :-D Umí počítač jen zapnout a vypnout,když chce něco najít,tak poprosí mě :mrgreen: Asi mu fakt došlo,že by mě moh ztratit :nevim: Jo a o víkendu mi koupil tričko a kalhoty a pozval mě kavárny na kafe :huban: :srdce: :potlesk:

No vidis, tak to je bezva zacatek… Tak at vam to vydrzi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
8.3.11 10:35

Děkuju moc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.11 18:47

Myslim že to záleží na povaze toho chlapa. Ja taky mam pohodlneho chlapa a chystam se od něho odejit, protože chce žit tak jak jemu vyhoví. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí