Jak se modlíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2499
4.1.20 12:00
@PaníKadrnožková píše:
Vazena pomahajici, o Bozislavu se nebojte, ta opravdu nema problemy stat si za svymi nazory, zkuste pomoci nekomu jinemu :lol:

Mám ráda, když lidi mluví sami za sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
4.1.20 14:30
@PaníKadrnožková píše:
Vazena pomahajici, o Bozislavu se nebojte, ta opravdu nema problemy stat si za svymi nazory, zkuste pomoci nekomu jinemu :lol:

Paní Kadrnožková to řekla za mně. Ostatně vztah k Bohu je vždy velmi intimní, pan zpěvák Muk ze skupiny Oceán, pravil, že je to mnohem intimnější než sex. Takže ne každý/každá je ochoten/ochotna to rozebírat do podrobna. Ostatně ani nemůže existovat jednotné vnímaní čehokoli ( tedy i Boha), protože každý člověk je originál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
4.1.20 15:36
@Božislava píše:
Paní Kadrnožková to řekla za mně. Ostatně vztah k Bohu je vždy velmi intimní, pan zpěvák Muk ze skupiny Oceán, pravil, že je to mnohem intimnější než sex. Takže ne každý/každá je ochoten/ochotna to rozebírat do podrobna. Ostatně ani nemůže existovat jednotné vnímaní čehokoli ( tedy i Boha), protože každý člověk je originál.

Tak to máte říci rovnou, a neplácat tady ty hlouposti o církvi.
A ano, všechny modlitby jsou intimní záležitost.
Příště požádejte paní Kadrnožkovou, aby vám dělala mluvčího, a nemusíte se vůbec namáhat, plácat hlouposti do témat, o kterých vůbec nic nevíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
4.1.20 15:40
@poučená píše:
Příště požádejte paní Kadrnožkovou, aby vám dělala mluvčího, a nemusíte se vůbec namáhat, plácat hlouposti do témat, o kterých vůbec nic nevíte.

Ale ale, takhle si predstavujete pomoc a podporu? Co tak kousave najednou? :lol: kdyz neni neco presne podle vas, tak hned ostatni placaji hlouposti?

• Citovat
  • Upravit
2499
4.1.20 15:42

Tuto modlitbu veřejně zpívá Petr Muk:
https://www.youtube.com/watch?…

Nechci znát už žádný strach
Chci se probouzet v objetí štěstí
Nechci už žádný kruh
Ve kterém se život stále točí

Stojím sám mám nataženou dlaň
Zas hledím vzhůru, mlčím ke hvězdám
Hledám v dálkách, mám nataženou dlaň
To co je blízko nevnímám
Stojím sám

V sobě se zavřít, v srdci dětský klid
Nejít jenom tmavou nocí
Všechno zahladit, bolest utišit Čas mě míjí minulostí
Není to lehké, chci Ti říct

OceánOceán
Soužím se bezbřehou tmou
Soužím se chtěl jsem s Tebou
Soužím se nad spásou svou
Nad ztracenou láskou

Naději dnů, je naděj snů,
Cítím bolest,
Když je ztrácím
Pak se propadám,
Proč stále

Mlčíš k nám,
Listí padá, dny se krátí
Jas lásky v modlitbách,
V probdělých nocích,
V nás, věřím Tobě, Že se vrátí

Vrátí se s vírou, chci Ti říct
Toužím snít, nestát se tmou
Toužím se ztratit s Tebou
Toužím s dlaní před sebou
Být plný láskou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
4.1.20 15:44
@PaníKadrnožková píše:
Ale ale, takhle si predstavujete pomoc a podporu? Co tak kousave najednou? :lol: kdyz neni neco presne podle vas, tak hned ostatni placaji hlouposti?

Jste paní Kadrnožková v tématu o modlitbě. Copak nám Vy o modlitbě, o modlení řeknete hezkého? Povídejte, přehánějte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
4.1.20 15:47
@poučená píše:
Jste paní Kadrnožková v tématu o modlitbě. Copak nám Vy o modlitbě, o modlení řeknete hezkého? Povídejte, přehánějte.

Ja uz jsem se k tematu vyjadrila drive :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1830
4.1.20 16:06
@poučená píše:

Kousavá jste teda dost. Zrovna na Vás ta víra moc dobrý vliv nemá. Já si vždycky říkám, že na některé lidi může mít náboženství opravdu dobrý vliv a na některé lidi prostě ne. Nejen že víra z něho nedělá lepšího člověka, ale možná se kvůli té víře tomu dobru i vzdaluje-to je pak takové to povyšování, mrzutost a zásek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
4.1.20 16:10
@Anonymní píše:
Zdravím, otázka je jasná. Jak se modlíte? A vyslyší vás Bůh?
Procházím teď krizí a stále víc mě to táhne k Bohu, k modlením a k tomu mít s ním “vztah”. Nicméně klasickému křesťanství tak uplně neholduji, existenci Boha však nepopírám.
Zajímají mě názory a zkušenosti věřících, jak k vám Bůh promlouvá, v co třeba věříte a jak to máte, jak s Bohem začít mluvit.Vzhledem k tomu, že teď procházím psychospirituální krizí a hledám smysl svého života a svoj víru, ráda bych se udržela v anonymitě, nechci aby si mě s tímto vláknem někdo spojoval.

Kdyby to bylo moje téma, tak bych požádala správce stránek, aby ty, kteří diskuzi znehodnocují, aby je odsud odstranil. Jinak vás zdravím a přeji vše dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
4.1.20 16:40
@poučená píše:
Kdyby to bylo moje téma, tak bych požádala správce stránek, aby ty, kteří diskuzi znehodnocují, aby je odsud odstranil. Jinak vás zdravím a přeji vše dobré.

No ty vago. Takže pokud se nemodlím podle tvých instrukcí tak diskuzi znehodnocuji? A nebo kdo a čím tady diskuzi znehodnocuje? A nebo se tě dotklo to, že jsem o tobě řekla, že jsi mrzutá? A nejsi snad? A nebo to, že Božislava interpretuje víru tak či onak. A nebo Paní Kadrnožková ti leží v žaludku? To by si tady musela vyházet všechny a vést si tu monolog. :lol: Ty jsi jedovatá dost a taky tě z této diskuze nikdo nevyhazoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14860
4.1.20 17:22

@Kelen Že tu Božislava mluvila z cesty, na to poukázalo více lidí. A samozřejmě, každý si může víru vyložit podle sebe, i sektáři. Ale škodlivé to je, ne že ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
4.1.20 18:00
@Kfětoslava píše:
@Kelen Že tu Božislava mluvila z cesty, na to poukázalo více lidí. A samozřejmě, každý si může víru vyložit podle sebe, i sektáři. Ale škodlivé to je, ne že ne

Sekta a nebo fanatický přesvědčovač z katolických kruhů. Za mě prašť jak uhoď. Kdokoliv, kdo má potřebu se povyšovat nad jiné a vnucovat jim jejich jediný správný názor je pro mě fanatik. Škodit může ten či onen. Za člověka více mluví jeho činy než nějaké papouškování textů. To, že zná někdo Bibli nazpaměť z něho dobrého člověka neudělá-bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
4.1.20 18:00
@Božislava píše:
Promiň nebudu odpovídat. Už jen jak byla otázka položena, je z ní cítit dopředu neúcta, posměch a nesnášenlivost.41 §§§§§§§§§§§§

Jenže já jsem se tě zeptala slušně a řekla bych vlídně a zůstalo to bez odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
4.1.20 18:19
@Kfětoslava píše:
@Kelen Že tu Božislava mluvila z cesty, na to poukázalo více lidí. A samozřejmě, každý si může víru vyložit podle sebe, i sektáři. Ale škodlivé to je, ne že ne

Tak ono víceméně to je možné, že jsem mluvila z cesty. A i kdyby jo, tak zas hrozné to nebylo. Určitě ne škodlivé. Nevím co se sektáři. De facto i samo křesťanství je židovská sekta od samého počátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
4.1.20 19:35
@Proto02 píše:
Jenže já jsem se tě zeptala slušně a řekla bych vlídně a zůstalo to bez odpovědi.

Proto jsem se také tak zeptala. Bozislava to sdělit nechce a je to její věc. Každopádně, nevěřím, ze by byla členkou nějaké církve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat