Jak se smířit s rozchodem a samotou

Anonymní
13.10.17 22:57

Jak se smířit s rozchodem a samotou

Vím že je to tu furt, a raději anonymně, že skusenoti…proběhl rozchod za který můžu já, přítel se nevrátí spíš má odpor…nejde ó nevěru…a já, už vím že na smysl přesvědčovat, mám malou dcerku která ji taky miluje a všichni okolo plus on mě nesnáší tak už naděje není…jak se stim smířit, snažím se to vitesnit, s malou něco podnikat ale ve 32 mám najednou pocit že jsem přišla ó vše a okradla i dítě :,( jak se vyrovnat s tím že jste samy a nebudete nikdy danou bytost mít u sebe? Co pomohlo vám?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
390
13.10.17 23:05

Ahoj, nejsem si uplne jista, ze jsem pochopila vse z tveho prispevku, preci jenom je dost heslovity. Me opustil pritel pred mesicem a pul, v pocatecnim stadiu tehotenstvi. Necekala jsem to ani nahodou. Ke vsemu jsem jeste o neco starsi, nez Ty. Popravde myslim, ze v prvnich dnech nepomuze nic. Pocit zmaru trochu zlepsuje o tom mluvit s kamaradkou, snazit se neco podnikat, cist podobne osudy na netu, bla, bla, bla, ale popravde je to vzdy uleva jen na tu danou chvili. Pro me je asi nejprirozenejsi, odzit si vsechny ty silene pocity: listost, marnost, zradu, vztek, nejistotu, co dal, jak to vzladnu a jake to bude… pekne vsechno storkat dokola. Pak snad nejaka sebereflexe, racionalni hodnoceni situace, proc to tak muselo dopadnout a jak na to, aby priste nedopadlo, mozna zvysovat sebevedomi, sebelasku…ale nejvetsim pomocnikem je fakt jen ten cas :( Moc na Tebe myslim. Kazdemu to trva jinak dlouoho, at je to u Tebe co nejkratsi.Jak dlouoho jste spolu byli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
13.10.17 23:18
@Anonymní píše:
Vím že je to tu furt, a raději anonymně, že skusenoti…proběhl rozchod za který můžu já, přítel se nevrátí spíš má odpor…nejde ó nevěru…a já, už vím že na smysl přesvědčovat, mám malou dcerku která ji taky miluje a všichni okolo plus on mě nesnáší tak už naděje není…jak se stim smířit, snažím se to vitesnit, s malou něco podnikat ale ve 32 mám najednou pocit že jsem přišla ó vše a okradla i dítě :,( jak se vyrovnat s tím že jste samy a nebudete nikdy danou bytost mít u sebe? Co pomohlo vám?

no rozchod a smiřování se s ním rozhodně nejde uspěchat to jsou fáze a etapy kterými si bohužel musí projít každá.. důležité je - pokud byl rozchod tvou vinou se poučit, vědět v čem byla chyba, na té zapracovat a jít dál..sama zůstat nemusíš a když do nového vztahu půjdeš poučená tak o to lépe, máš šanci začít lépe…
nevím co se stalo - nemluvíš o tom, ale píšeš i o nenávisti okolí.. není to přehnané? nemáš blízkou duši u které se vybrečíš a svěříš se? to je hodně důležité - já bych bez kamarádek období rozchodu přežila jen těžko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.17 23:57

..

@Tajeka přes tři rokx, píšu heslovitě a pod anonymem z důvodu soukromí, mám tu známé kteří rádi mluví… :? Ano to si začínám prožívat bohužel zatím ho vidím všude a ve všem moc mi chybí jako člověk ó to víc bolí že jsem už jenom pro smích a část lidí mě nenavidi..děkuju moc za odpověď je půlnoc a opět nespím, všeho mám plnou hlavu, čas ani ten to zahojí kdyby to jen utíkalo rychle :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.10.17 00:00

@jdukolem mám moc dobrou kamarádkou ale už nebydlí tady je ode mě 300 km ale jsme denně v kontaktu a pomáhá mi..nenávist je slabé slovo

• Citovat
  • Upravit
49159
14.10.17 00:03
@Anonymní píše:
@jdukolem mám moc dobrou kamarádkou ale už nebydlí tady je ode mě 300 km ale jsme denně v kontaktu a pomáhá mi..nenávist je slabé slovo

hele nebudu vyzvídat cos tak strašného provedla, ale napíšu ti jedno - emoce vypovídají víc o tom, kdo je cítí než kdo je vyvolává - čili ty jsi zrcadlo těch lidí - ty sama to vnímáš jak? myslíš že mají pravdu? nebo křivdí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.17 00:11

@jdukolem ne to si nemyslím nikomu jsem rozhodně nechtěla škodit…natož ex příteli tam jsem se vzhledem i okolnostem mu pomáhat

• Citovat
  • Upravit
49159
14.10.17 00:12
@Anonymní píše:
@jdukolem ne to si nemyslím nikomu jsem rozhodně nechtěla škodit…natož ex příteli tam jsem se vzhledem i okolnostem mu pomáhat

pak tohoto se drž - svého čistého svědomí a toho žes měla dobré úmysly a opravdu si opakuj, že to je jejich - ne tvé.. ty máš i tak těžký úkol - překonat rozchod - na zbytek kašli což je hezky řečeno a hůř se dělá já vím, ale pomalu to půjde neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.17 00:18

@jdukolem čisté svědomí právě nemám..teď je to čerstvé třeba časem to nebudu vnímat tak moc bolestivé, mě pomáhá malá a čas sni, myslím že díky ní a tomu úsměvu to jednou zvládnu.. děkuji jinak :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2098
14.10.17 07:20

Rada bych te nejak podporila, ale ty zkracene heslovite vety se spatne ctou. Nevim, co chces nekterymi vetami rict.

Kazdopadne ti drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová