Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Mám ráda doma uklizeno, ale dnes jsem nějak nezvládla poklidit domácnost a nemůžu usnoutMáte to taky tak?
Mám v kuchyni dva talíře po večeři, ve dřezu nádobí, na sporáku hrnec s vodou a v ložnici čaj ještě ze snídaně, popsané papíry od dítěte. Dnes jsem si řekla, že nic dělat nebudu a chtěla jsem klidný den. Teď mě to středně nervuje, že je tady bordel a do pokojíku jsem radši ani nešla. Jinak mám čisto zem vysátá, vytřená, koupelna i kuchyň čistá, ale ten povrchový bordel je děs.
Ne, nemám. S dítětem nemám nikdy uklizeno do puntíku. Nemůžu usnout z jiných důvodů, než z blbého talíře ve dřezu.
@Anonymní píše:
Nebylo by lepší zavřít PC, když nemůžeš spát?
Já tu většinou použití anonymu nekomentuju, ale třeba tenhle je vysloveně zajímavý.
Naštvalo tě, že má (taky anonymní teda
) zakladatelka ráda pořádek, nebo co za tím je? ![]()
@MrsNorris Spis ze tu nemožnost usnout zpusobenou emiminem hazi na chudaky hrnky ![]()
@Anonymní píše:
Jako by to psal můj chlap
Že by?
Už jdu na to dobrou noc ![]()
Tahle diskuse mi připomněla vtip, jak chlap ráno budí ženskou: Stará, ty jsi prase. Přijdu domů z hospody, jdu se vychcat do dřezu a ty tam máš nádobí! ![]()
Usíná se blbě hlavně, když si není kam lehnout. To se pak musí bordel shrnout na zem…
@Petr-33 píše:tak timto vtipem uzaviram dnesni den. A jdu uklidit to nadobi, kdyby nahodou
Tahle diskuse mi připomněla vtip, jak chlap ráno budí ženskou: Stará, ty jsi prase. Přijdu domů z hospody, jdu se vychcat do dřezu a ty tam máš nádobí!
Rada bych napsala, ze by mi to nedalo spat, protoze ja poradek vcelku rada, ale zase nehrotim to. Abych uklizela kuchyn, kdyz unavou sotva pletu nohama, to me ani nehne.
Pocka to do rana.
Ale jak tady par lidi uz poznamenalo, vstat rano do rozbombardovane kuchyne neni vubec nic prijemneho, dokaze mi to slusne okyselit naladu. A pokud jsem k tomu jeste spatne spala a nedejboze manzel k tomu neporadku nejak prispel, tak pak litaji hromy blesky.
Cili jasne, je lepsi poklidit, nez clovek jde spat, Ale ze bych kvuli burcusu neusnula, to ne.
Nadhled. ![]()
Jediný způsob jak přežít v této době.
Proč se stresovat neuklizeným talířkem?
Prošla jsem si tím i já sama, ale s odstupem se dívám, že vidím důležitější věci, než naklizeno…
Binec v bytě = šťastné dítě. Aneb co je víc než pohoda a spokojenost. ![]()
@Anonymní píše:Čéče, 3 děti, mimino, velký dům.. Padám za vlast.. Pokud nemůžeš spát kvůli 2 talířům, tak je to celkem mazec. Já ani dneska nwm, jak to dole vypadá, pac jsem šla spát s mimcem jako první
Mám ráda doma uklizeno, ale dnes jsem nějak nezvládla poklidit domácnost a nemůžu usnoutMáte to taky tak?
Mám v kuchyni dva talíře po večeři, ve dřezu nádobí, na sporáku hrnec s vodou a v ložnici čaj ještě ze snídaně, popsané papíry od dítěte. Dnes jsem si řekla, že nic dělat nebudu a chtěla jsem klidný den. Teď mě to středně nervuje, že je tady bordel a do pokojíku jsem radši ani nešla. Jinak mám čisto zem vysátá, vytřená, koupelna i kuchyň čistá, ale ten povrchový bordel je děs.
Chtěla bych jednou nespat kvůli bordelu..
Bohužel mě to teda vůbec netrápí, spíš až ráno po probuzení.
![]()
Ne konkretne kvuli tomuto klidne usnu, vrasky a nervy mi delaji uplne jine veci.
Tak v rámci zachování duševního zdraví jsem se naučila, že za dva talířky a dva hrnečky se opravdu ale opravdu nestřílí
jinak jsem byla schopna luxovat třeba i o půlnoci a pustit pračku ve tři ráno.. ![]()
@Anonymní píše:
Spindira no. Z čeho to slovo asi vzniklo?
![]()
Asi ne že spojení špínavi pták.