Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Mám ráda doma uklizeno, ale dnes jsem nějak nezvládla poklidit domácnost a nemůžu usnoutMáte to taky tak?
Mám v kuchyni dva talíře po večeři, ve dřezu nádobí, na sporáku hrnec s vodou a v ložnici čaj ještě ze snídaně, popsané papíry od dítěte. Dnes jsem si řekla, že nic dělat nebudu a chtěla jsem klidný den. Teď mě to středně nervuje, že je tady bordel a do pokojíku jsem radši ani nešla. Jinak mám čisto zem vysátá, vytřená, koupelna i kuchyň čistá, ale ten povrchový bordel je děs.
Znam to, ja musím mít uklizeno, iinak nedokážu usnout.
Za bordelare muzu rict, ze bordel muj spanek nenarusuje
jako bordelarku me ten bordel proste moc netankuje ![]()
@jita22 píše:
Myčku dej vyklidit Aničce a je to
Ta se mnou vaří a hraje člověče, nezlob se. ![]()
To bych se v životě nikdy nevyspala. Ne, že bych neměla ráda uklizeno, ale zjistila jsem, že perfektně vyšůrovaný byt = nasrané a frustrované osazenstvo bytu včetně mě. A přijde mi, že život je moc vzácnej na to, abych ho půlku strávila rozčilováním se nad pár hrníčkama. Takže jsem vlastně rezignovala
radu nemám, každej jsme nějakej
Ja musim mit uklizenej jidelni stul a kuchyn a nesmim se teda brodit drobkama, jinak nejake papiry, hračky a hadry me nechavaji zcela klidnou
ale musim mit proste jak rano vstanu cisto, abych si uvařila kafe a v klidu ho vypila. Jak začínám den v kuchyni plne bordelu, tak uz se se mnou veze blba nálada celej den ![]()
@Kriss Tina píše:
Ja musim mit uklizenej jidelni stul a kuchyn a nesmim se teda brodit drobkama, jinak nejake papiry, hračky a hadry me nechavaji zcela klidnouale musim mit proste jak rano vstanu cisto, abych si uvařila kafe a v klidu ho vypila. Jak začínám den v kuchyni plne bordelu, tak uz se se mnou veze blba nálada celej den
Taky mě štvou na stole ty drobky
, ráno si na to položit hrnek mě vytáčí ![]()
A ted si predstav, jak se ti bude usinat na smrtelne posteli, az si uvedomis jak si promrhala cas prehnanym uklizenim.
Myslela jsem si, že jsem pořákumilovná, mám umyta okna, vysato, vytřeno, setřený prach, vyleštěná zrcadla a skla, vytrenou linku.. ale pro vás jsem očividně bordelář, chlap dojedl tyčinku a obal je od včerejšího odpoledne stále v ložnici, taky nějaký kapesník. V myčce je čisté, špinavé je ve dřezu a špinavé oblečení bylo hozené v předsíni na zemi.
No jedna věc je, že ten sex byl fakt vášnivý a druhá, věci za bordel nepovažuji, vadí mi špína, tohle je za dvě minuty sebrané a jako totálnímu chaotikovi mi je to putna.
Přijď k nám a budou se ti zdát noční můry
tohle vůbec nehrotím, raději se věnují jiným věcem
a spí se mi dobře
Příspěvek upraven 05.11.20 v 09:43
@BukvickaMalicka píše:
Kdo vás tyhle blbosti učí…
Váš mužský rod ![]()
@Skaiqy píše:
Váš mužský rod
Viděl bych to spíš na maminky dcer. Úklid je hezka věc. Holka prase asi není sen každýhp. Ale všeho s mírou.. fanaticka uklizecka je doma příjemná, asi jako hladova tarantule.
@BukvickaMalicka píše:
Viděl bych to spíš na maminky dcer. Úklid je hezka věc. Holka prase asi není sen každýhp. Ale všeho s mírou..
To bych vždycky netvrdila. U nás je na úklid víc táta. A můj chlap je na úklid taky větší pedant než já.
@Altavista spíš má každý tu míru pordelu jinde. A každému vadí něco jiného.
U nás doma chlapa tankuje když nejsou věci na svém místě, prach a podlaha ho nechávají chladným.
Mě zase tankuje podlaha, prach. ![]()
@BukvickaMalicka píše:
Viděl bych to spíš na maminky dcer. Úklid je hezka věc. Holka prase asi není sen každýhp. Ale všeho s mírou.. fanaticka uklizecka je doma příjemná, asi jako hladova tarantule.
Kamaráde..moje maminka mě rozhodně nenutila vstávat ve tři ráno a pouštět pračku
neznáš okolnosti, nesuď a nehodnot..
@Netopirek píše:Asi vás chtějí naučit nutnost řádu a pravidel touto formou. Jak má žena bordel doma, má ho i v hlavě. A to ask žádnej chlap nechce.
To bych vždycky netvrdila. U nás je na úklid víc táta. A můj chlap je na úklid taky větší pedant než já.
@Skaiqy píše:
Kamaráde..moje maminka mě rozhodně nenutila vstávat ve tři ráno a pouštět pračkuneznáš okolnosti, nesuď a nehodnot..
Bavíme se obecně. Netahej do toho sebe a svoji matku..