Jak se usíná bordelářce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19984
5.11.20 07:58
@Anonymní píše:
Mám ráda doma uklizeno, ale dnes jsem nějak nezvládla poklidit domácnost a nemůžu usnout :lol: Máte to taky tak?
Mám v kuchyni dva talíře po večeři, ve dřezu nádobí, na sporáku hrnec s vodou a v ložnici čaj ještě ze snídaně, popsané papíry od dítěte. Dnes jsem si řekla, že nic dělat nebudu a chtěla jsem klidný den. Teď mě to středně nervuje, že je tady bordel a do pokojíku jsem radši ani nešla. Jinak mám čisto zem vysátá, vytřená, koupelna i kuchyň čistá, ale ten povrchový bordel je děs.

Znam to, ja musím mít uklizeno, iinak nedokážu usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
5.11.20 07:59

Za bordelare muzu rict, ze bordel muj spanek nenarusuje :mrgreen: jako bordelarku me ten bordel proste moc netankuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122541
5.11.20 08:08
@jita22 píše:
Myčku dej vyklidit Aničce a je to :)

Ta se mnou vaří a hraje člověče, nezlob se. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
5.11.20 08:10

To bych se v životě nikdy nevyspala. Ne, že bych neměla ráda uklizeno, ale zjistila jsem, že perfektně vyšůrovaný byt = nasrané a frustrované osazenstvo bytu včetně mě. A přijde mi, že život je moc vzácnej na to, abych ho půlku strávila rozčilováním se nad pár hrníčkama. Takže jsem vlastně rezignovala :nevim: radu nemám, každej jsme nějakej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
5.11.20 08:19

Ja musim mit uklizenej jidelni stul a kuchyn a nesmim se teda brodit drobkama, jinak nejake papiry, hračky a hadry me nechavaji zcela klidnou :D ale musim mit proste jak rano vstanu cisto, abych si uvařila kafe a v klidu ho vypila. Jak začínám den v kuchyni plne bordelu, tak uz se se mnou veze blba nálada celej den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
5.11.20 08:26
@Kriss Tina píše:
Ja musim mit uklizenej jidelni stul a kuchyn a nesmim se teda brodit drobkama, jinak nejake papiry, hračky a hadry me nechavaji zcela klidnou :D ale musim mit proste jak rano vstanu cisto, abych si uvařila kafe a v klidu ho vypila. Jak začínám den v kuchyni plne bordelu, tak uz se se mnou veze blba nálada celej den :mrgreen:

Taky mě štvou na stole ty drobky :D, ráno si na to položit hrnek mě vytáčí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
5.11.20 08:28

A ted si predstav, jak se ti bude usinat na smrtelne posteli, az si uvedomis jak si promrhala cas prehnanym uklizenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
5.11.20 08:30

Myslela jsem si, že jsem pořákumilovná, mám umyta okna, vysato, vytřeno, setřený prach, vyleštěná zrcadla a skla, vytrenou linku.. ale pro vás jsem očividně bordelář, chlap dojedl tyčinku a obal je od včerejšího odpoledne stále v ložnici, taky nějaký kapesník. V myčce je čisté, špinavé je ve dřezu a špinavé oblečení bylo hozené v předsíni na zemi.

No jedna věc je, že ten sex byl fakt vášnivý a druhá, věci za bordel nepovažuji, vadí mi špína, tohle je za dvě minuty sebrané a jako totálnímu chaotikovi mi je to putna.

• Citovat
  • Upravit
46
5.11.20 08:37

Přijď k nám a budou se ti zdát noční můry :D tohle vůbec nehrotím, raději se věnují jiným věcem :) a spí se mi dobře

Příspěvek upraven 05.11.20 v 09:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
5.11.20 08:39
@BukvickaMalicka píše:
Kdo vás tyhle blbosti učí… :think:

Váš mužský rod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
5.11.20 08:41
@Skaiqy píše:
Váš mužský rod ;)

Viděl bych to spíš na maminky dcer. Úklid je hezka věc. Holka prase asi není sen každýhp. Ale všeho s mírou.. fanaticka uklizecka je doma příjemná, asi jako hladova tarantule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
5.11.20 08:42
@BukvickaMalicka píše:
Viděl bych to spíš na maminky dcer. Úklid je hezka věc. Holka prase asi není sen každýhp. Ale všeho s mírou..

To bych vždycky netvrdila. U nás je na úklid víc táta. A můj chlap je na úklid taky větší pedant než já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
5.11.20 08:44

@Altavista spíš má každý tu míru pordelu jinde. A každému vadí něco jiného.
U nás doma chlapa tankuje když nejsou věci na svém místě, prach a podlaha ho nechávají chladným.
Mě zase tankuje podlaha, prach. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
5.11.20 08:44
@BukvickaMalicka píše:
Viděl bych to spíš na maminky dcer. Úklid je hezka věc. Holka prase asi není sen každýhp. Ale všeho s mírou.. fanaticka uklizecka je doma příjemná, asi jako hladova tarantule.

Kamaráde..moje maminka mě rozhodně nenutila vstávat ve tři ráno a pouštět pračku :) neznáš okolnosti, nesuď a nehodnot..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
5.11.20 08:48
@Netopirek píše:
To bych vždycky netvrdila. U nás je na úklid víc táta. A můj chlap je na úklid taky větší pedant než já.
Asi vás chtějí naučit nutnost řádu a pravidel touto formou. Jak má žena bordel doma, má ho i v hlavě. A to ask žádnej chlap nechce.
@Skaiqy píše:
Kamaráde..moje maminka mě rozhodně nenutila vstávat ve tři ráno a pouštět pračku :) neznáš okolnosti, nesuď a nehodnot..

Bavíme se obecně. Netahej do toho sebe a svoji matku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný