Jak se vám povedlo neplánovaně otěhotnět? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
19.11.14 11:22

Mě taky nepřijde, že by bylo až tak na výběr z té antikoncepce…Buď to nesedí mě, nebo chlapovi. Já otěhotněla neplánovaně 2×. Jednou špatně spočtené neplodné dny (20.DC), jednou selhala přerušovaná soulož…Jsou z toho krásné holčičky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2129
19.11.14 11:28

Já otěhotněla při chronickém zánětu moč. cest a endometrioze. Jedno po druhém se mělo začít rešit(operativně) po menstruaci, kdy jsem vysadila HA. Menstruaci jsem ani nestihla dostat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.11.14 12:06
@Anonymní píše:
Já jsem taky neplánovaně otehotnela a dnes je z toho 10měsíční holčička. Spoléhali jsme na plodné/neplodné dny s tím, že pokud otehotním, tak nevadí, jelikož příteli bylo v tu dobu 37roku a stejne jsme chteli naše první společné dítko počít nejpozdeji do jeho 40tky…
Bylo to neplánované, ale potom ihned chtené.
Jak se to stalo vám, že jste neplánovaně otehotnely? V době, kdy je možnost volby antikoncepce široká? Podcenili jste ochranu nebo vám selhala-popř. jaká selhala? Mel v tom roli treba alkohol? :)

my se nesnažili, selhala |HA - při poctivém braní. Jsme tak trochu exoti :nevim: teď mám píchnutou depoproveru a chlap má za pár dní konzultaci na vasektomii. Ristkovat už fakt nehodláme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
19.11.14 12:11

@Barca12345 Prosím tě, co si brala za HA? 8o :D  – jen tak pro jistotu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
19.11.14 12:47

U nás za to může jednoznačně CELER :mrgreen: Najela jsem na zdravou stravu a jako hlavní chod bylo celerový pyré s krůtou - jenomže toho pyré bylo tolik, že jsme ho jedli asi 3 dny no a aby nás to zdraví zase nezabilo tak jsme se na jedný párty trochu opili a stalo se.. Asi se neuhlídal nebo já nevím, každopádně máme z toho 2 měsíční Adinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
19.11.14 12:50

Sledovala jsem plodné a neplodné dny, zapisovala ovulaci a 6 dní před ovu mi to přišlo ještě „naposled bezpečné“. No, nebylo. :lol: A ovulace posunutá nebyla, holt nějaká dobrá kombinace výkonných spermií a dobrého ph, jinak nechápu. :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
19.11.14 12:55

Taky nějak nechápu tu anonymitu…jinak u nás to bylo tak, že jsme druhé dítko chtěli resp. chtěli sme, aby kluci měli mezi sebou tak cca 5 let, ale to se nedařilo a povedlo se, když jsme odjeli na dovču a já následně nastoupila do novýho zaměstnání (otěhotněla jsem v tříměsíčce) tak plánovaně/neplánovaně, když sme se vpodstatě smířili s tim, že starší kluk bude jedináček…kluci maj od sebe 7 let 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
19.11.14 13:03

Tak holky já jsem otehotnela při jedné divoké noci posilnene alkoholem a to jsme nakonec použili kondom, no ono asi stačila nějaká kapka štěstí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
19.11.14 13:16

Nám se povedlo (ne)plánovaně otěhotnět tak, řekli jsme si že přestanu brát prášky a budem si dávat pozor a když otěhotním tak super a když ne tak se nic neděje :-) bylo mi 23 a přítel o 6 let starší, takže jsme nikam nespěchali ;-).
Prášky jsem vysadila v září a v prosinci pozitivní test :D. Jednoho krásného listopadového dne nám to,,ujelo" a jelikož to bylo na začátku menstruace(první dva dny jsem vždy jen špinila) tak jsem si říkala že to je v poho že by to měli být neplodné dny při ms :D noo a v prosinci nastalo také jen špinění ale jen jeden den a nic, pak bolest břicha a to už mi bylo jasné :-)… Právě mi vedle spinká 15ti měsíční raubíř a je to nejkrásnější co mě mohlo v životě potkat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
19.11.14 13:24

@Kry5t0fek jo tak podobně sme to měli u prvního :) já to slovo „snažení“ tak nesnáším - to mi přijde, jak soulož na povel :lol: my sme se nesnažili resp. neplánovali ani u jednoho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
19.11.14 14:01

@brumdinka Přesně nedokážu si to představit a doufám, že to tak bude i u druhého ;-) mám tělísko, takže po vyndání si dám chvíli pauzu zase a uvidíme buď se zadaří a nebo ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.14 14:03

Ahoj holky dnes jsem 8+5tt. mám ale jeden určitý problém, poslední MS byla 12.9.2014.potom už nic. jen jsem měla styk s přítelem, ale pak 4.10.2014 s někým jiným. potřebuju poradit, zda je možno z toho 4.10.2014 být těhotná v tom 8+5tt – nebo ne? já si to prostě sama neumím dopočítat. dle doktora dnes na kontrole mi podle kolečka vycházela MS 28.9 – ale měla jsem ji dříve.. tak co vy na to? a prosím, vím, že někdo rád rýpe a čekám to, jen bych byla ráda, kdyby si to někdo odpostil..i tak je to těžké

• Citovat
  • Upravit
verulicek
19.11.14 14:14
:zed:
  • Citovat
  • Upravit
291
19.11.14 14:23

Já jsem brala dlouho antikoncepci, jenže mi přestala dělat dobře, měla jsem časté problémy s mykozami a občas jsem. špinila i mimo MS. Prášky jsem vysadila, když jsem byla na jaře nemocná a brala antibiotika (snižovaly ochranu), navíc jsem měla opravdu opět silnou mykozu, asi i díky těm antibiotikům. No bez prášků jsem se cítila mnohem lépe. Začali jsme se s přítelem chránit jinak, především kondomem, také jsem měla spočítané plodné, neplodné dny. Jenže kondom nebyl vždy po ruce, navíc mi některé trochu vadily a po styku mě to pálilo. Sem tam jsme to riskli bez kondomu, je pravda, že jsme i asi dvakrát přišli domů z párty trochu veselí, takže jsme se tak nehlídali :D ale oba jsme věděli, že kdyby náhodou, tak by nám to nevadilo. Sice jsme mladí, je nám 23 j, ale máme kde bydlet, pracujeme, žijeme si celkem slušně a oba jsme si to svoje už„odpařili“ :) Nevím tedy, který den k tomu došlo, ale poslední MS jsem měla 5.9. no :mrgreen: je fakt, že prvotně to byl trochu šok, jelikož jsem viděla jak se všichni snaží takovou dobu, říkala jsem si, že i kdybysme se trefili do plodného dne, že to vůbec vyjít nemusí..holt jsem se spletla, jsem asi ten typ co se „otře o trenky“ a je zaděláno :D zezačátku jsem měla chvíli pochybnosti, jestli to já vůbec zvládnu, ale to asi každá těhulka. Každopádně na mimčo se samozřejmě moc těšíme :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
19.11.14 14:30
@Anonymní píše:
Ahoj holky dnes jsem 8+5tt. mám ale jeden určitý problém, poslední MS byla 12.9.2014.potom už nic. jen jsem měla styk s přítelem, ale pak 4.10.2014 s někým jiným. potřebuju poradit, zda je možno z toho 4.10.2014 být těhotná v tom 8+5tt – nebo ne? já si to prostě sama neumím dopočítat. dle doktora dnes na kontrole mi podle kolečka vycházela MS 28.9 – ale měla jsem ji dříve.. tak co vy na to? a prosím, vím, že někdo rád rýpe a čekám to, jen bych byla ráda, kdyby si to někdo odpostil..i tak je to těžké

To ti takhle přesně neřeknu, to asi nikdo :? Každý cyklus je jiný a která z nás ho má na den přesný, každý měsíc, že?… Jestli máš opravdu pravidelný cyklus, tak dítě mohlo být počato někdy mezi 25. září a 2.říjnem? Ovulace se může, ale posunout, ne každý jí má „tabulkovou“ takže se to mohlo stát a nemuselo, doba mezi údajnými plodnými a neplodnými dny je krátká. Takže pravděpodobnost, že jsi počala 4,10 tam být může :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí