Jak se vám povedlo neplánovaně otěhotnět? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
291
19.11.14 14:30
@Anonymní píše:
Ahoj holky dnes jsem 8+5tt. mám ale jeden určitý problém, poslední MS byla 12.9.2014.potom už nic. jen jsem měla styk s přítelem, ale pak 4.10.2014 s někým jiným. potřebuju poradit, zda je možno z toho 4.10.2014 být těhotná v tom 8+5tt – nebo ne? já si to prostě sama neumím dopočítat. dle doktora dnes na kontrole mi podle kolečka vycházela MS 28.9 – ale měla jsem ji dříve.. tak co vy na to? a prosím, vím, že někdo rád rýpe a čekám to, jen bych byla ráda, kdyby si to někdo odpostil..i tak je to těžké

To ti takhle přesně neřeknu, to asi nikdo :? Každý cyklus je jiný a která z nás ho má na den přesný, každý měsíc, že?… Jestli máš opravdu pravidelný cyklus, tak dítě mohlo být počato někdy mezi 25. září a 2.říjnem? Ovulace se může, ale posunout, ne každý jí má „tabulkovou“ takže se to mohlo stát a nemuselo, doba mezi údajnými plodnými a neplodnými dny je krátká. Takže pravděpodobnost, že jsi počala 4,10 tam být může :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
19.11.14 14:35

Neplanovane, protoze jsem si myslela, ze mam 3 dny pred ms a neni sance otehotnet…az pak jsem zjistila, ze jsem mela ovulaci a ze jsem se sekla o tyden :-D jo materska holt vymyva mozek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
19.11.14 14:51
@Anonymní píše:
Ahoj holky dnes jsem 8+5tt. mám ale jeden určitý problém, poslední MS byla 12.9.2014.potom už nic. jen jsem měla styk s přítelem, ale pak 4.10.2014 s někým jiným. potřebuju poradit, zda je možno z toho 4.10.2014 být těhotná v tom 8+5tt – nebo ne? já si to prostě sama neumím dopočítat. dle doktora dnes na kontrole mi podle kolečka vycházela MS 28.9 – ale měla jsem ji dříve.. tak co vy na to? a prosím, vím, že někdo rád rýpe a čekám to, jen bych byla ráda, kdyby si to někdo odpostil..i tak je to těžké

Když odpočítám to 8+5 od dnešního data, tak otěhotnění vychází 3. 10., poslední ms 19. 9.

Kdyby byla poslední ms dle dr. 28. 9., tak nejsi 8+5…

Přesněji to určí UZ ve 13tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
19.11.14 15:04

@LinduleK Taky jsem se spoléhala na neplodné dny :D, jen u nás to bylo v začátku MS kdy jsem vždy jen špinila ;-) a ještě jsem ty mršky honem bežela spláchnout do záchoda :D a teď jak jsem za tu jednu mršku ráda :*
Takže holky snažilky nepočítejte plodné/neplodné dny, prostě souložte :D a nepřemýšlejte nad tím co je za den apod. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
19.11.14 16:32
@Kry5t0fek píše:
@LinduleK Taky jsem se spoléhala na neplodné dny :D, jen u nás to bylo v začátku MS kdy jsem vždy jen špinila ;-) a ještě jsem ty mršky honem bežela spláchnout do záchoda :D a teď jak jsem za tu jednu mršku ráda :*
Takže holky snažilky nepočítejte plodné/neplodné dny, prostě souložte :D a nepřemýšlejte nad tím co je za den apod. :palec:

vtipny je, u syna jsem to sledovala jak blazen a 8 mesicu nic a pak sup, jeden vrz a je to tam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
19.11.14 16:51

Tak nám (zatím) plánování vychází, ale mamka nás má čtyři a z toho byl plánovaný jen jeden :lol:
Se sestrou otěhotněla v 38, po 10!!! letech nechráněného styku, protože jí po třetím porodu řekli, že už děti mít nebude (přesné důvody neznám) :pankac:
 H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
19.11.14 19:15

@HeyJude No tak to je hodně hustý, fakt zázrak :) Ale aspoň to dokazuje, že nic není nemožné :) Škoda, že nevíš podrobnosti.. (mmch to já bych se teda mamky vyptala ze zvědavosti už dávno, nevydržela bych to :D)

Jinak ja se s přítelem nechráním už skoro čtyři roky. Teda chráním, ale jen metodou plodných a neplodných dnů, kdy těsně po menstruaci den ještě neřešíme, pak většinou 10 dní si dáváme pozor, v období ovulace teda i s kondomem a ten poslední týden už se zase nehlídáme a zatím nám to vychází… Možná někdy až podezřele… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
19.11.14 20:53
@Anonymní píše:

týden těhotenství se počítá od poslední menstruace s tím, že početí je dva týdny po poslední menstruaci, není mi jasné jak ti vypočítal ten termín, ale jestli že jsi dneska 8+5 miminko nebude partnerovo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
19.11.14 21:06

No a jinak nám se povedlo po necelých dvou měsících s denní frekvencí(což prej se pak nestíhaj tvořit nové, proto by při snažení mělo být spíš obden… no a taky prej kouření snižuje plodnost, což oba dva jsme dali krabku denně a žili jsme tak spíš „bohémsky“) pět let občas kondomy ale spíš přerušovaně a pět let to vycházelo… i když objektivně tady sem tam byla nějáká ta kapička narozdíl od předchozích partnerů(nebo tehdy mi to nepřilo, až pak jak jsem nad tím přemýšlela jsem si toho začla všímat), ale vzhledem k našemu životnímu stylu jsem čekala že to bude časem spíš problém až začnem chtít, a oba dva jsme tak něják dítě chtěli ale možná by bylo fajn se víc poznat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59414
19.11.14 21:15

Třetí těhotenství v plánu bylo ale až tak nejdřív za rok, manželovi to bylo jedo kdy no a dle lékařů stejně bez hormonů neotěhotnim takže jsme měli sex normálně no a tenkrát v září šel nejstarší do školky takže tady byl dopoledne klid, sex každý den a já musela mít první ovulaci v životě :mrgreen:, pak sjme nadávala že už to zase mam rozhozený a pak 8o na test který byl víc než pozitivní, manžel z toho měl srandu a já jen říkala že to přece neni možné :mrgreen: :mrgreen: Vždy jsou toužila otěhotnět aniž by jsme si zažívali ty nervy jestli to vyšlo :mrgreen: A mělo to tak asi být protože v době kdy jsme chtěla začít už by jsme do toho vzhledem ke zdravotnímu stavu prostředního nešli :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
19.11.14 23:20
@svituska píše:
@Barca12345 Prosím tě, co si brala za HA? 8o :D  – jen tak pro jistotu :D

Lyndinette, nebo tak nejak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
19.11.14 23:27

Mela jsem kalendar otoceny na spatne strance, byly vanocni svatky, nemeli jsme televizi a neslo topeni. Potrebuje nase neplanovane dalsi komentar? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
19.11.14 23:33

Já jsem brala HA, ale protože jsem kvůli ní vůbec neměla chuť na sex, dohodli jsme se s přítelem, že vysadím. Tak jsem na začátku roku (tuším, že to byl únor) vysadila s tím, že si budeme dávat pozor. Po tom, co si to přítel v květnu moc neohlídal, ale já i přesto, že jsem dostala téměř „plnou dávku“, neotěhotněla, jsme nějak přestali být opatrní. :-D A v srpnu jsem otěhotněla!! :-D Teď jsem 16tt a jsme oba moc rádi a moc se na prcka těšíme. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
20.11.14 08:59

@Ana20 to spíš doktorům se nedá všechno věřit, jsou to taky jenom lidi :D @marrlinka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
20.11.14 10:04

U nás selhala metoda plodných/neplodných dnu:-) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí