Jak se vám žije mimo Evropu?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2144
26.6.15 13:24
@martina.se píše:
@celipipka54 myslíš, že mimo evropu je to jiné? Tady je v úvahu tak max kanada, kam se při přípravě dostaneš nejdřív za pár let.. pak možná USA, kde to neni o nic lepší :nevim: jako kámoš třeba žije v číně, jeden v Austrálii, ale šli tam hned po škole a získání víz a pobytovek byl boj na hezkých pár let.

Myslím si, že teď to vyjde všude nastejno, ale kdo sleduje dění kolem imigrantů ví, že oni se vůbec netají tím, že sem jdou zislamizovat Evropu :think: A já mám strach, že se jim to povede a co potom? Když se nepodřídíš, zabijou tě. Když se podřídíš, čeká tě jako ženu moc hezká budoucnost :nevim:
A samozřejmě víme, že to není hrr a jedeme. Proto si zjišťujeme informace teď, ať víme jak to chodí a co je potřeba. A jak už jsem tady psala několikrát, pořád doufám že to nebude třeba, ale chci mít zjištěné info, pokud bude ;)

• načítám...
Menora
26.6.15 13:24
@Ya-ya píše:
jj ve francii uz se rezou hlavy. takze panika je na miste

Jako běžně na ulici, že se tam řežou hlavy? To je tam běžná praxe? To už je to tam skoro stejné jako ve Rwandě, pokud to napíšeš takhle. Panika a strach je ten nejhorší a nejzbabělejší rádce.

• Upravit
72725
26.6.15 13:25
@Ya-ya píše:
jj ve francii uz se rezou hlavy. takze panika je na miste

to se tam dělo už dřív.. si myslíš, že je to první případ?

• načítám...
72725
26.6.15 13:27
@celipipka54 píše:
Myslím si, že teď to vyjde všude nastejno, ale kdo sleduje dění kolem imigrantů ví, že oni se vůbec netají tím, že sem jdou zislamizovat Evropu :think: A já mám strach, že se jim to povede a co potom? Když se nepodřídíš, zabijou tě. Když se podřídíš, čeká tě jako ženu moc hezká budoucnost :nevim:
A samozřejmě víme, že to není hrr a jedeme. Proto si zjišťujeme informace teď, ať víme jak to chodí a co je potřeba. A jak už jsem tady psala několikrát, pořád doufám že to nebude třeba, ale chci mít zjištěné info, pokud bude ;)

jasný, chápu. Ale mimo evropu je těch islamistů mnohem víc, takže si nepomůžeš..

• načítám...
36009
26.6.15 13:29

@celipipka54 já ti to nápisů asi takhle, pokud nemáte jazykové znalosti a nějakou dobrou práci typu lékař, vědec, vývojář, tak budete dřít bídu několik let a kdo ví, jestli vás někde vezmou. Politické důvody vám neprojdou.

• načítám...
2144
26.6.15 13:31
@brulinka píše: :mrgreen: No to teda je logika. :mrgreen: :mrgreen: To se na mě nezlob, ale jako takhle uvažovat o cestě. Nevíte ani kam chcete jet? Mě to přijde úplně absurdní, to se na mě nezlob. Švagr jel také za prací do Anglie a za 3 týdny byl zpátky, žádná práce tam pro přistěhovalce není.. :mrgreen: Zlatá Česká Republika. :srdce:

No představ si, že to takhle chodí. :roll: Když člověk neví, snaží se najít informace třeba na internetu. Heuréka, to je překvapení, že? 8o

• načítám...
831
26.6.15 13:32

@celipipka54

Připrav se, že tady od místních - myslim na diskuzi - dostaneš slušnej ceres : ) To bude, zkráceně řečeno, zas jedno Prober se za druhym : ) Možná bys měla nějak upravit téma, ať píšou jen ti, co maj něco konstruktivního k debatě, odrazování, hodnocení, urážení nezájem : )

• načítám...
5499
@pikola píše:
@celipipka54 já ti to nápisů asi takhle, pokud nemáte jazykové znalosti a nějakou dobrou práci typu lékař, vědec, vývojář, tak budete dřít bídu několik let a kdo ví, jestli vás někde vezmou. Politické důvody vám neprojdou.

souhlas :palec:

• načítám...
72725
@Ya-ya píše:
zatim, neboj, ono se to co nevidet zmeni ;)

a didi.. nejlepší je ta panika, co lidi vytváří.. hlavně, ať je o čem mluvit.. pro uprchlíky nejsme atraktivní, odtáhnou dál..

• načítám...
2144
26.6.15 13:34
@martina.se píše:
jasný, chápu. Ale mimo evropu je těch islamistů mnohem víc, takže si nepomůžeš..

Možná zatím jo, taky se nehodláme stěhovat za měsíc, snad ani za rok. Ale až to bude opravdu nutný :nevim: :)

• načítám...
Menora
26.6.15 13:34
@pikola píše:

Souhlasím. My to měli dost zjednodušené tím, že manžel má občanství země, kam jsme se vydali, ale jinak bychom si neškrtli. Mně dokonce bez obalu bylo jednou řečeno, že zaměstnávají jenom svoje občany, takže jsem práci nemohla najít. A to jsem uměla jazyk.

• Upravit
72725
26.6.15 13:35
@celipipka54 píše:
Možná zatím jo, taky se nehodláme stěhovat za měsíc, snad ani za rok. Ale až to bude opravdu nutný :nevim: :)

to už tu dávno nebudem :mrgreen: :hug:

• načítám...
831
26.6.15 13:36

@Menora A vy žijete kde? Možná jsi to tu psala, ale uniklo mi to. A jste spokojený?

• načítám...
36009
26.6.15 13:38
@celipipka54 píše:
Možná zatím jo, taky se nehodláme stěhovat za měsíc, snad ani za rok. Ale až to bude opravdu nutný :nevim: :)

Tak si vyberte zemí kam bys jít chtěla a zjistí si jaké jsou podmínky a pod. Třeba kamarád dostal práci v USA a stěhují se až na podzim, kdy se vydávají zelené karty, které mu zajistí zaměstnavatel. Pojem stěhování mimo EU je dost široké pojem

• načítám...
merde
26.6.15 13:38

@celipipka54 uz jsem se jednou premistila s celou rodinou do jineho statu a kdyz bude nejhur pujdeme znovu klidne jinam :mrgreen: potrebujes jen odvahu, nebat se prace a umet reci :lol: takze se uc

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix

• (4.6) + 14 recenzí

King plus