Jak se vám žije mimo Evropu?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
72725
26.6.15 20:17
@Ya-ya píše:
kdyz myslis, aby ses za par let nedivila. a pokud zridi tabor ve vasem meste, pochopis asi velmi brzo ;)

jak píšu, mám v tom pár zainteresovaných lidí, takže strac bokem… mmchdm, budoucí velký utečeňák je chlup a skok od nás. Ale xichti ven nesmí.

• načítám...
Anonymní
26.6.15 20:36

@jenny.fields Neni to opravdu tak snadne jak si myslite. mam konkretne zkusensti, kdyz jsi lekar z jine zeme a chces pracovat v usa. Vidim to okolo sebe a proto jsem to napsala. Opravdu to nefunguje tak, ze si cela rodinka odcestuje a nejak to dopadne. Zacit novy zivot v usa pokud clovek nejde sam za sebe je skoro nerealne nebo ano v pripade, ze ma opravdu poradne nasetreno a ma tim padem z ceho cerpat.

• Upravit
4288
26.6.15 20:45

Tak ja si myslim ze usa a australie, obe jsou celkem tvrdi ve vydani nejych viz… Tam snad jen provdat se, jina cesta je dost dlouho a klikata…

• načítám...
Anonymní
26.6.15 20:56

@2012Mex souhlasim, provdat se ano, ale odejit tam s celou rodinu je opravdu nerealne a nerikam to proto, ze nepreji stesti jenom si myslim, ze by se takovato rodina dostala do absolutne zoufale situace :roll: Vim to podle sebe, jenomze ja se tam budu vdavat, takze to mam trosku jinak a i tak je to tanec.

• Upravit
4288
26.6.15 21:09

No jasne… A myslim ze to je to zakladatelku zajima… Ze usa je pro rodinu horko tezko realna… Leda ze by vyhrala v lotterii zeleny karty pro celou rodinu :lol:

• načítám...
2144
26.6.15 21:12
@2012Mex píše:
No jasne… A myslim ze to je to zakladatelku zajima… Ze usa je pro rodinu horko tezko realna… Leda ze by vyhrala v lotterii zeleny karty pro celou rodinu :lol:

Přesně tak, jsem ráda že pochopilo aspoň pár lidí :) Potřebuju si ujasnit kam určitě ne a kde by to šlo. A Tobě děkuji za všechny příspěvky, jsou užitečné :kytka:

• načítám...
26574
26.6.15 21:29
@Anonymní píše:
@jenny.fields Neni to opravdu tak snadne jak si myslite. mam konkretne zkusensti, kdyz jsi lekar z jine zeme a chces pracovat v usa. Vidim to okolo sebe a proto jsem to napsala. Opravdu to nefunguje tak, ze si cela rodinka odcestuje a nejak to dopadne. Zacit novy zivot v usa pokud clovek nejde sam za sebe je skoro nerealne nebo ano v pripade, ze ma opravdu poradne nasetreno a ma tim padem z ceho cerpat.

Nikdo netvrdí, že je to snadné, ale doktor nemusí znovu studovat v americe celou školu, pracuje tam dost českých doktorů.

• načítám...
7661
26.6.15 22:03
@2012Mex píše:
No jasne… A myslim ze to je to zakladatelku zajima… Ze usa je pro rodinu horko tezko realna… Leda ze by vyhrala v lotterii zeleny karty pro celou rodinu :lol:

Nehledě na to, že utíkat z České republiky zrovna do USA kvůli bezpečnosti? V tomhle ohledu je na tom Amerika mnohem hůř, než my. Nemluvě o jejich vlastních šílených střelcích, rasových nepokojích, tornádech, zemětřesení…

• načítám...
2144
26.6.15 22:13
@Bersaba píše:
Nehledě na to, že utíkat z České republiky zrovna do USA kvůli bezpečnosti? V tomhle ohledu je na tom Amerika mnohem hůř, než my. Nemluvě o jejich vlastních šílených střelcích, rasových nepokojích, tornádech, zemětřesení…

No upřímně, nad USA jsem nikdy ani neuvažovala, to je snad nejnebezpečnější země pro mě, co se týká teroristických útoků. Chtěla jsem jen nasbírat informace, i ty negativní a povedlo se :) Jen ne přímo v diskusi, ale díky diskusi ano a o to šlo :)

• načítám...
360
27.6.15 10:24

@celipipka54 Ty budes, ale v jine zemi take pristehovalec! Tohle si uvedom. Neboj na nas z vychodni Evropy nejsou take zvedavy nikde. je to tvrde, ale je to fakt. Myslim, ze CR je pro nejaky IS docela nezajimava. V CR se lidi maji dobre a nehrozi tam to, co v mnoho evropskych statech zacina bujet. Myslim, ze hodne prehanis.

• načítám...
360
27.6.15 10:30

Jo jeste, kdybych si mela vybrat, kde bydlet, tak me se strasne libilo v Etiopii a Eritrei. Manzel tam byl nekolik mesicu pracovne. Nadherna priroda, lide neskutecne pratelsti, jidlo vse bio -pro me raj na zemi. Akorat ta bezpecnost, co se tyka valek asi nic moc. Skoda. A jeste co jsem si vsimla, tak tam ziji muslimove a krestane dohromady a jde to.

• načítám...
4288
27.6.15 15:32

Hele a nebude v etiopiii taky hodne tropickych nemoci? Napr dengue atd??

• načítám...
218
30.6.15 11:31

Začínám se těšit na stěhování národů, češi pryč, jiní sem, ale asi bych mimo evropu nešla, fakt si nemyslím, že jsme pro někoho, tak zajímaví, aby zde dělal dusno

• načítám...
46669
1.7.15 11:38
@bony58 píše:
Začínám se těšit na stěhování národů, češi pryč, jiní sem, ale asi bych mimo evropu nešla, fakt si nemyslím, že jsme pro někoho, tak zajímaví, aby zde dělal dusno

Asi tak. A hlavně pokud se člověk nezahrabe někde v Amazonii v pralese, tak si mimo Evropu nejspíš výrazně nepomůže ;)

• načítám...
20916
2.7.15 11:18

Zdravím,

téma na žádost zakladatelky uzamykám.

adminka Zuzka

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix