Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@martina.se píše:
@celipipka54 myslíš, že mimo evropu je to jiné? Tady je v úvahu tak max kanada, kam se při přípravě dostaneš nejdřív za pár let.. pak možná USA, kde to neni o nic lepšíjako kámoš třeba žije v číně, jeden v Austrálii, ale šli tam hned po škole a získání víz a pobytovek byl boj na hezkých pár let.
Myslím si, že teď to vyjde všude nastejno, ale kdo sleduje dění kolem imigrantů ví, že oni se vůbec netají tím, že sem jdou zislamizovat Evropu
A já mám strach, že se jim to povede a co potom? Když se nepodřídíš, zabijou tě. Když se podřídíš, čeká tě jako ženu moc hezká budoucnost ![]()
A samozřejmě víme, že to není hrr a jedeme. Proto si zjišťujeme informace teď, ať víme jak to chodí a co je potřeba. A jak už jsem tady psala několikrát, pořád doufám že to nebude třeba, ale chci mít zjištěné info, pokud bude ![]()
@Ya-ya píše:
jj ve francii uz se rezou hlavy. takze panika je na miste
Jako běžně na ulici, že se tam řežou hlavy? To je tam běžná praxe? To už je to tam skoro stejné jako ve Rwandě, pokud to napíšeš takhle. Panika a strach je ten nejhorší a nejzbabělejší rádce.
@Ya-ya píše:
jj ve francii uz se rezou hlavy. takze panika je na miste
to se tam dělo už dřív.. si myslíš, že je to první případ?
@celipipka54 píše:
Myslím si, že teď to vyjde všude nastejno, ale kdo sleduje dění kolem imigrantů ví, že oni se vůbec netají tím, že sem jdou zislamizovat EvropuA já mám strach, že se jim to povede a co potom? Když se nepodřídíš, zabijou tě. Když se podřídíš, čeká tě jako ženu moc hezká budoucnost
A samozřejmě víme, že to není hrr a jedeme. Proto si zjišťujeme informace teď, ať víme jak to chodí a co je potřeba. A jak už jsem tady psala několikrát, pořád doufám že to nebude třeba, ale chci mít zjištěné info, pokud bude
jasný, chápu. Ale mimo evropu je těch islamistů mnohem víc, takže si nepomůžeš..
@celipipka54 já ti to nápisů asi takhle, pokud nemáte jazykové znalosti a nějakou dobrou práci typu lékař, vědec, vývojář, tak budete dřít bídu několik let a kdo ví, jestli vás někde vezmou. Politické důvody vám neprojdou.
@brulinka píše:No to teda je logika.
![]()
To se na mě nezlob, ale jako takhle uvažovat o cestě. Nevíte ani kam chcete jet? Mě to přijde úplně absurdní, to se na mě nezlob. Švagr jel také za prací do Anglie a za 3 týdny byl zpátky, žádná práce tam pro přistěhovalce není..
Zlatá Česká Republika.
No představ si, že to takhle chodí.
Když člověk neví, snaží se najít informace třeba na internetu. Heuréka, to je překvapení, že? ![]()
Připrav se, že tady od místních - myslim na diskuzi - dostaneš slušnej ceres : ) To bude, zkráceně řečeno, zas jedno Prober se za druhym : ) Možná bys měla nějak upravit téma, ať píšou jen ti, co maj něco konstruktivního k debatě, odrazování, hodnocení, urážení nezájem : )
@pikola píše:
@celipipka54 já ti to nápisů asi takhle, pokud nemáte jazykové znalosti a nějakou dobrou práci typu lékař, vědec, vývojář, tak budete dřít bídu několik let a kdo ví, jestli vás někde vezmou. Politické důvody vám neprojdou.
souhlas ![]()
@Ya-ya píše:
zatim, neboj, ono se to co nevidet zmeni
a didi.. nejlepší je ta panika, co lidi vytváří.. hlavně, ať je o čem mluvit.. pro uprchlíky nejsme atraktivní, odtáhnou dál..
@martina.se píše:
jasný, chápu. Ale mimo evropu je těch islamistů mnohem víc, takže si nepomůžeš..
Možná zatím jo, taky se nehodláme stěhovat za měsíc, snad ani za rok. Ale až to bude opravdu nutný
![]()
@pikola píše:
Souhlasím. My to měli dost zjednodušené tím, že manžel má občanství země, kam jsme se vydali, ale jinak bychom si neškrtli. Mně dokonce bez obalu bylo jednou řečeno, že zaměstnávají jenom svoje občany, takže jsem práci nemohla najít. A to jsem uměla jazyk.
@celipipka54 píše:
Možná zatím jo, taky se nehodláme stěhovat za měsíc, snad ani za rok. Ale až to bude opravdu nutný![]()
to už tu dávno nebudem
![]()
@Menora A vy žijete kde? Možná jsi to tu psala, ale uniklo mi to. A jste spokojený?
@celipipka54 píše:
Možná zatím jo, taky se nehodláme stěhovat za měsíc, snad ani za rok. Ale až to bude opravdu nutný![]()
Tak si vyberte zemí kam bys jít chtěla a zjistí si jaké jsou podmínky a pod. Třeba kamarád dostal práci v USA a stěhují se až na podzim, kdy se vydávají zelené karty, které mu zajistí zaměstnavatel. Pojem stěhování mimo EU je dost široké pojem
@celipipka54 uz jsem se jednou premistila s celou rodinou do jineho statu a kdyz bude nejhur pujdeme znovu klidne jinam
potrebujes jen odvahu, nebat se prace a umet reci
takze se uc
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat