Jak se žije v Pelhřimově?

849
17.9.13 14:19

Jak se zije v Pelhrimove?

Ahoj holky,
naskytla se nam prilezitost prestehovat se do Pelhrimova, a tak se snazim zjistit co nejvic informaci. Pelhrimov jako mesto trochu znam, ale zajimalo by me, jak se tam zije s detmi. Je tam dost vyziti pro deti? Jak jsou plne skolky? Jak je to tam treba se strednima skolama, s kvalitou zdravotnictvi, s vybavenosti… Chybi Vam tam neco, nebo je tam treba neco, co si pochvalujete? A co prace? Jde to tam?
Predem diky za kazdou poznamku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1561
17.9.13 14:35

Ahoj, já se do Pelhřimova přestěhovala před 6 lety, teď máme 2 letou holčičku, tak se školkama ještě moc nevím. Zdravotnictví žádnej zázrak, s tím počítej, třeba k zubaři jezdíme do Jihlavy. Pro děti vyžití určitě nšjaký najdeš. Práce taky nebude žádná sláva, ale záleží na tvém vzdělání a co si představuješ. Ale pozor, je tu krásnej klid a hodní lidé. Jsem z většího města a jsem ráda, že už tam nebydlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
17.9.13 14:35

Jak máš staré děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
17.9.13 14:42

Hlavně máš všechno po ruce, žádný složitý dojíždění nikam jako ve větších městech. Bývalé kamarádky se mi divily co tu jako hodlám dělat, ale mi to tak nějak pasuje, ten klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
17.9.13 14:43

Ja mam prave dvouapulletaka, takze tu skolku budu muset nejak resit. Praci mam v Praze, takze zvazuju i dojizdeni (zkraceny uvazek a castecna prace z domova by snad sla zaridit, takze bych snad mohla dojizdet treba jen jednou tydne). Ale samozrejme pracovat v miste bydliste je vzdycky lepsi.
Takze jsi i rodila v Pelhrimove? Jakou mas zkusenost s porodnici? Pro pripad, ze bysme treba jeste jedno chteli.
A ten zubar - to jsi mluvila o svem, nebo o zubari pro malou? A co treba pediatri?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
17.9.13 14:45

Jako rozhodně jediný co si tu chválí tak je porodnice. Jezdí sem i z okolních měst a musím sama říct, že bez chybičky i setřičky na poporodním a kojeneckým. To bych úplně zapomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
17.9.13 14:46

A nechybi Ti tam neco? Treba obchod s detskym zbozim, materske centrum… Je tam treba nejake plavani nebo cviceni pro deti?
Me prave taky laka ten klid. Hlave tam bysme byli v baracku s velkou zahradou a v klidne ulici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
17.9.13 14:48

Zubař i pro malou, ale tak je tu třeba jedna dobrá zubařka, jenže tam jsou dlouhý čekací doby. Jeden super zubař teď skončil, teda momentálně. Pediatričku máme taky super. Ale mám blbý zkušenosti chirurgií, vždycky jsem narazila na namyšlence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
17.9.13 14:50

Jejda a jak se ta ulice jmenuje? Hele oblečení nic moc, to jezdíme do Jihlavy. Jsou tu dva obchůdky, ale zboží nic moc a drahota. Ale zajet je kam. Mateřské centum tu je, cvičení taky, to máme hned vedle baráku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
17.9.13 14:51

Tak na namyslence muzes narazit vsude ;-) A k zubari taky dojizdime pres celou Prahu, stejne se tam jede jednou za pul roku, takze to neni tak hrozny. Nejdulezitejsi je asi mit dobryho pediatra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561

My právě taky scháníme domeček se zahrádkou, já bych radši než stavět, to je na dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849

No a kdyz si to vezmes celkove…jsi tam spokojena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
17.9.13 14:52
Tu my máme fakt super, sestřička je taky úžasná. Mám je obě moc ráda a to je znam jen ty dva roky.
@Jandulanda píše:
Tak na namyslence muzes narazit vsude ;-) A k zubari taky dojizdime pres celou Prahu, stejne se tam jede jednou za pul roku, takze to neni tak hrozny. Nejdulezitejsi je asi mit dobryho pediatra
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
17.9.13 14:53

Jsem spokojená, každopáně pokud jsi typická pražanda a potřebuješ ruch města tak tu zajdeš, ale to já ne. Já už bych do velkýho města nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
17.9.13 14:53

Tak to je parada. A nemas nahodou zkusenost s pohotovosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová