Jak se žije v Přerově?

6794
8.6.14 17:35

Jak se zije v Prerove?

Maminky, jak se zije se skolkovymi detmi v Prerove?

Jaka je uroven skolek, jsou plne, berou triletaky? Co hriste, pediatri, skoly, sidliste, bezpecnost, cistota mesta?
Jak vysoko se pohybuje cena bytu? Jak vypada trh s realitami…?

Jak to vypada s praci? Co dopravni obsluznost…?

Diky za vsechny pripominky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
8.6.14 17:45

Vše ok, až na tu práci a zaměstnanost. Kdybych byla mladší a bez dětí, jdu odsud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
8.6.14 17:46

Nebydlím tam, ale mám tam příbuzné, jezdíme tam, teda do vesnice u Přerova…no já bych tam žít nechtěla. je to dost průmyslové město, vzduch nic moc, já tam mám alergie. jinak určitě nebrat nic v blízkosti nádraží, tam moc bezpečno není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
8.6.14 17:48

A k zaměstnanosti, myslím že nic moc. strýc s tetou dělali celý život v Meoptě, ale už jsou v důchodu..další příbuzná(43let), tam shání práci marně už asi 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
8.6.14 17:52

@VitaminC Přerov je cikánov, za mě tedy Přerov nebrat. Kromě toho je to nehezké, smradlavé město /chemička a pro mě byl tedy vždycky příšernej puch i pivovar :poblion: / Ale nebydlela jsem tam, trávívala jsem tam prázdniny, třebe se tam za tu dobu něco změnilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
8.6.14 17:56

No, reference nic moc… ¨

Muj pritel ma v Prerove velmi dobrou praci, ale spoustu penez vevali do nafty, uvazujeme o prestehovani… Z toho, co projede bychom zaplatili klidne celou hypo…
Takze kam k Prerovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
8.6.14 18:11
@krtek7489 píše:
@VitaminC Přerov je cikánov, za mě tedy Přerov nebrat. Kromě toho je to nehezké, smradlavé město /chemička a pro mě byl tedy vždycky příšernej puch i pivovar :poblion: / Ale nebydlela jsem tam, trávívala jsem tam prázdniny, třebe se tam za tu dobu něco změnilo ;)

No, tak to je kravina dnes už. Dýchat se tu bohužel nedá kvůli dopravě, není obchvat a město je přeplněno dopravou. Pivovar či Precheza je už dávno minulostí, díky evr. normám a filtracím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
8.6.14 18:12

Manžel je z Přerova, já to tam taky moc nemusím, město plné romů, i když se snaží to tam vylepšovat a pár pěkných míst se tam najde. Ale bydlet bych tam určitě nechtěla. Vesniček okolo Přerova hodně, já jsem třeba z menšího města poblíž…no poblíž asi ne, ale autem tak půl hoďka, a prožila jsem krásné dětství. Bohužel ty vesnice okolo moc neznám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3801
8.6.14 18:25

V Prerove bydli cela moje rodina, a sou tam spokojeni, prace tam sice neni ale mamka pracuje v okolni vesnici, tata je duchodu, jedna segra je osvc a druha maka v Gambru.na smrad si nikdo nestezuje a nikdo z nich by se uz z prerova neodstehoval. kazdy ma jine zkusenosti.byva tam i dost akci a je tam spousta mista kam jit. kazdy ma ale jiny nazor..zalezi na Vas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862
8.6.14 18:40

Jestli k Prerovu, tak Trsice, ziji tam tchanovci a je tam opravdu pekne, pul hodky busem do Prerova nebo Olomouce, a nebo ta Olomouc, ta je krasna! Do Prerova bych se dobrovolne nestehovala. Jinak zamestnanost nic moc a to dalsi taky neporadim, bohuzel. Ale synovec chodil v Olomouci do skolky uz od tri let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1846
8.6.14 18:41

@VitaminC bydleli jsme tam dva roky, teď jsme zpět v Lipníku nad Bečvou-cca 15 minut autem. Vzduch nic moc, na víkendy jsme jezdili pryč, hodně Romů v určitých částech. Školky… No, taky nic moc-do dobré je problém se dostat. Cena bytu, kde jsme bydleli 3+1 74metrů před rekonstrukcí 1,5mil. dá se říct v něj lokalitě pro rodiny s dětmi (u Tenisu)… Z okolí můžeš mrknout na Lipník nad Bečvou, Osek nad Bečvou, Kozlovice, Dřevohostice, Horní Moštěnice… Z těch bych vybírala já vzhledem k vybavenosti. Jinak pediatra máme v Přerově-www.zdravicko.org, troufám si říct, že je nej…;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1846
8.6.14 18:43

Jo a ty Tršice jsou taky fajn :-) Ještě možná koukni na Veselíčko, Dolní Újezd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
8.6.14 18:45

Jedním slovem: ciganov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
8.6.14 18:47

@VitaminC Hodne dobre jsou vesnice mezi Olomouci a Prerovem - Majetin, Grygov, Brodek u Prerova, Trsice, Cechovice - konkretne v Majetine a Grygove se ted prodavaji pekne domy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3801
8.6.14 20:35

Osek nad becvou je supr, skola skolka jidelna vlak autobus hriste prochazka na jadran bomba tam je krasne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová