Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Konečně pobavilo
najít můžeš kdekoliv… ve škole, venku, na internetu. Třeba v létě na koupališti, záleží na tvé povaze a odvaze ![]()
To je roztomilý 16 let a hledání první lásky..
. Jiste pravidlo říká přijde to, když to nejmíň čekáš. U mě to fungovalo. Když sem hledal tak samé zklamání, když ne, tak najednou přišla.
Ve škole? Při sportu? Na nějakém koníčku? V tomhle věku je důležitější než nějaká extra krása spíš, jestli jsi milá, povídavá, usměvavá, máš smysl pro humor, bavíš se i s kluky…
Kde jsou ty časy
. Neboj, pro někoho určitě jsi atraktivní a hezká. Třeba zatím nebylo kde ho potkat. Co třeba zkusit nějaké nové koníčky? Já potkala svého prvního kluka na skateparku. Nebo můžeš jet v létě na tábor, tam poznáš taky spoustu novych lidí.
@Michal13 píše: Čest práci soudruzihledám kamarády/kamarádky nejlip v CHrudimi
kdo by chtěl muže mi napsat na instagram @mic.ek nebo @mic.ek1
jo a je mi 16
V 16 letech hledáš kámoše na maminkovskem webu s průměrným věkem hádám tak 40 let? ![]()
O nic nepřicházís, jsi mlada a ta bolest potom za to stejne nestoji 🙃
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 16 let a ještě jsem neměla kluka. Chtěla bych si najít konečně vztah.. Přijde mi že nejsem hezká nebo atraktivní.
Jak působit dobře? Jak nebo kde si nějakého najít?
Škoda, že ti nejde napsat zpráva a teď budu za úchyla… co si napsat někde jinde?
Internetová seznamka - https://elitedаte. cz Jsem maximálně šťastná a spokojená. Našla jsem tady svou lásku, už spolu i bydlíme a zatím to vypadá moc fajn. Ten poplatek za členství mi rozhodně za tohoto partnera stál. Nebojte se a pokud to myslíte vážně, buďte aktivní a jděte do toho.
Příspěvek upraven 08.09.25 v 08:49
@Anonymní píše: Více
vztah v 16? šibe ti? užívej si svobody, volnosti, nespoutanosti ![]()
Dobrý den, je mi 16 let a ještě jsem neměla kluka. Chtěla bych si najít konečně vztah.. Přijde mi že nejsem hezká nebo atraktivní.
Jak působit dobře? Jak nebo kde si nějakého najít?