Jak spí vaše 2leté dítě v noci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
417
3.12.15 17:55
@kaarcuulkaa píše:
@Laetitia @ramadaZ škoda, že nejsme z jednoho města - že bychom si ty děti vzájemně hlídaly a tak se aspoň vyspaly :-D

To by bylo super :mrgreen: jinak pediakid zatim nezabira, do toho ma rymu, nemuze dychat nosem, tak dycha pusou, ale samozrejme vypadava dudak, tak rve kazdou pul hodinu :zed: proc ty deti nespi fakt nechapu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
9.12.15 22:29

@kaarcuulkaa @ramadaZ tak jsem byla dneska s dcerou u doktorky, protoze to je snad cim dal horsi. Pomalu kazdou noc nespí. Tak v lednu jdeme na neurologii. Bohuzel az 21.1. Jinak mi rekla, ze pediakid neni az tak ucinny, tak pry mame koupit Sedalii. Dneska uz ji poprve mela, tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
10.12.15 11:31

@Laetitia a je pres den spava? Nam uz mesic nespi kazdickou noc. Dneska se vzbudil ve 23h, pak ve dve rano - ale to nestesti usnul po mliku. No a pak jeste v pet, to jsme byli vzhuru do sedmi :roll: my jdem v lednu k psychologovi.
Jak se ta sedalia davkuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
10.12.15 22:18

@kaarcuulkaa spava prez den neni. 5ml rano a 5ml vecer. Uvidime na dnesni noc jestli to nebyla jen nahoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
11.12.15 10:51

@Laetitia pomohlo to? A co na to nespani rekla doktorka?
Me rekla, ze se tomu jednou zasmeju a musim to vydrzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
14.12.15 10:12

@kaarcuulkaa zatim to nepomaha :( doktorka to taky znehodnocovala, dokonce kdyz jsem zacala, rekla mi, ze doufa, ze s timhle za ni nejdu. Tak uz jsem startovala a kdyz jsem ji rekla, jak nespi, ze treba od 2h do 6h, tak rekla, ze to normalni neni aby nemohla takhle dlouho zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
14.12.15 11:32

@Laetitia já jsem zvědavá jak vy pořídíte na neurologii. Nás odtama poslala k psychologovi, ale co ten vyřeší…ach jo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
15.12.15 04:58

@kaarcuulkaa tak momentalne jsme vzhuru od 1h a je 5h. Jsem uplne vyrizena, chce se mi brecet a nejradsi bych nekam utekla :,( vcera bylo to samy. Tohle neni preci normalni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
15.12.15 11:57

@kaarcuulkaa tak jsem volala na neurologii, jestli by nas mohli vzit driv nez 21.ledna. Tak se strasne „prijemna“ sestricka premohla a jdem uz tenhle ctvrtek. Jak probiha to vysetreni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
15.12.15 13:15

@Laetitia My jsme dneska byli jenom od 4 do 6:30. Ale včera se vzbudil o půlnoci, potom v jednu až do tří, potom ve čtyři do šesti a pak jsme spali do 10:30.
No není to normální, dneska mu chci dát večer čípek a v noci nurofen, jestli to nejsou zuby…ale pochybuju…
postýlku jsme přestěhovali, taky nic. S tou únavou s tebou soucítím. Já tady už kolikrát v noci bulím a přemlouvám ho, aby spal. Někdy bych taky nejraději utekla, třeba i do parku na lavičku a tam se vyspala :-D
Nás nijak zvlášť nevyšetřovala, řekla jsem jí s čím máme problém, tak nám doporučila ten eye q a dala žádanku na psychologii. Jsem zvědavá jak dopadnete vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
17.12.15 13:04

@Laetitia jak jste dopadli na neuro?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
17.12.15 14:37

@kaarcuulkaa tak nic to neni, jen si sama dr vsimla, ze je mala hodne aktivni, tak to bude asi k tomu, ze ji staci malo spanku a musime vydrzet. Ted hyperaktivitu resit nebude, az se uvidi jak se bude soustredit ve skole. Mame ji vic zaprahnou, chodit plavat, cvicit aby se mela kde vybit. No uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
6.1.16 21:38

@kaarcuulkaa Ahoj, tak jak se máte? Je to lepší? Já musím zaťukat, spí celou noc, maximálně si ze spaní pobrekne a spí dál. Už tak 14 dní nejsme v noci vzhůru a fakt spí krásně. Nevim jestli zabral ten sirup Sedali (ten už nedáváme) nebo to, že jsme ji sebrali dudlík. Myslela jsem, že bez něho to bude peklo a ono to je 100× lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
6.1.16 23:07

Zdravim, u nas teda nebyl problem v nespavosti, ale neustale buzeni a to uz po 2 hod od uspani.. A chodil k nam do postele a my se nevyspali. Tak jsem ho proste zacla po kazde odvadet do jeho postylky a sedela vedle a cekala az usne a vracela se k sobe.. Nekdy i 6 krat za noc. Zacla jsem davat ten sirup Sedalia a cca po 3 tydnech zacal slat celou noc bez pribuzeni 8o a taky kdyz vim ze zvladne bez spanku pres den, tak na smulu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
6.1.16 23:09

Kamaradky mala taky spala hrozne pres noc a hodne se to zlepsilo skolkou, tam se ty deti unavi.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí